Steel EKL90 NF afzuigkap wand model, mat zwart

Belangrijke kenmerken

Afzuigcapaciteit (m3)
900,00
Breedte afzuigkap (cm)
90,00
Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
Bekijk specificaties

Alle opties weergeven

Korte beschrijving

Lees verder

De Steel EKL90 NF is een 90 cm. brede wandmodel afzuigkap behorend tot de All-Black Enfasi serie. Deze mat-zwarte afzuigkap is uitgevoerd in een strak plat design en voorzien van een hoog vermogen van 900 m3/uur.

Praktisch is de heldere LED verlichting (4 stuks) en de timer met 15 minuten nadraaitijd functie. De ELK90NF is verder voorzien van Softtouch control bediening op de rand aan de voorzijde.

Info van fabrikant

Steel EKL90 NF afzuigkap

- Mat-zwarte wandschouwkap
- Enfasi All-Black serie
- 90 cm breed
- 900 m3/h afzuigcapaciteit
- 4 led
- Softtouch control
- 15 minuten timer

ACCESSOIRES:
- Koolstoffilter tbv Enfasi wandschouwkap

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
900,00
Breedte afzuigkap (cm)
90,00
Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
Productcode fabrikant
EKL90NF
Merk
Steel
Soort
afzuigkap
Kleur
Mat zwart
Kenmerken afzuigkap
LED verlichting, Plat blokmodel uitvoering
Uitleg over recirculatie
Deze afzuigkap is desgewenst te gebruiken als recirculatie afzuigkap. Plaats hiervoor de koolstoffilters (apart bestellen) volgens de instructies in de afzuigkap. De lucht wordt nu aangezogen, door de filters 'gereinigd' en dan teruggeblazen in uw keuken
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen aan de hand van de maattekening. Let hierbij ook op plaats & de diameter van het afvoerkanaal. Monteer de afzuigkap volgens de montage handleiding en sluit vervolgens het afvoerkanaal aan.

Garantie

Bij aankoop van een STEEL afzuigkap wand EKL90 NF ontvangt u 5 jaar volledige garantie. Deze garantie bestaat uit dekking van de voorrijkosten, het arbeidsloon en de benodigde onderdelen. In het 3e tot en met het 5e jaar wordt alleen het op dat moment geldige voorrijtarief in rekening gebracht.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen welke voorkomen uit gebruikers fouten vallen niet onder garantie. Daarnaast worden kunststof onderdelen welke gescheurd, afgebroken etc. niet onder de garantieregeling geschaald. Voor de volledige garantievoorwaarden, zie de Steel website www.steel-cucine.com.

Wat te doen bij een storing?
Wij adviseren u om allereerst rechtstreeks contact met ons op te nemen. Natuurlijk is het ook mogelijk om contact op te nemen met de fabrikant, maar dan zijn wij niet op de hoogte van uw storing en kunnen wij u dus niet ondersteunen. U kunt ons het beste per mail info@deschouwwitgoed.nl of per telefoon op nummer (035) 69 18 115 bereiken.
Uw storing zal vervolgens besproken worden met Steel Nederland en vervolgens zal - afhankelijk van de uitkomst van dit gesprek, uw woonplaats en de planning - worden besloten of de service dienst van De Schouw Witgoed of van Steel Nederland naar u toe zal komen.Hierover zult u gebeld worden, zodat er direct een afspraak gepland kan worden.

Online aanmelden
Indien gewenst kunt u uw storing ook online aanmelden. Daarmee heeft u directe communicatie met de fabrikant. Gebruikt u voor de aanmelding onderstaande link: Steel service formulier

Contactgegevens Steel Nederland:
Indien u rechtstreeks contact wenst op te nemen met Steel Nederland dan kunt u hen per e-mail bereiken via infonl@steel-cucine.com.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Bijpassende producten

Vink producten aan om mee te bestellen.Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Luxere Steel

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Product vraag & antwoord (1)

Vraag:
Heeft u voor deze afzuigkap ook een plasmafilter beschikbaar?

Antwoord:

Deze afzuigkap heeft een vermogen van 900 m3/uur. U zou dus naar een plasmafilter 1000 moeten kijken om dit vermogen aan te kunnen. PlasmaHome en Boretti bieden dit type plasmafilters aan.
Stel uw eigen vraag

Overtuigd?

5 jaar garantie

Wist u dat ...

U maar liefst 5 jaar garantie op dit apparaat krijgt? Standaard is dit 2 jaar. Deze 5 jaar is geheel gratis! U hoeft zich alleen maar te registreren.

Betaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc