Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Falcon Nexus 110 gas-elektro slate fornuis

Falcon 5-pits gas fornuis grafiet met frytop

Breedte
110 cm breed
Aantal branders / zones
5-pits + frytop bakplaat
Vermogen wokbrander (gas)
3,5 kW
Bekijk specificaties

Korte beschrijving

Lees verder

De Falcon Nexus 110 gas-elektro is een fraai vormgegeven design fornuis uitgevoerd in de kleur slate (grijs tin). Dit 110 cm. brede fornuis heeft een 5-pits kookgedeelte met daarbij een aparte keramische zone waarop een grillplaat geplaatst kan worden.

Kookgedeelte
Het kookvlak is voorzien van gietijzeren pandragers, automatische ontsteking van de vlam bij het opendraaien van de knoppen en thermokoppel vlambeveiliging. Voor de wokbrander (vermogen 3,5 kW) wordt een handige wokring meegeleverd.

Diverse ovens
Praktisch bij de Falcon Nexus 110 gas-elektro is de verscheidenheid aan ovens. Op basis van de door u gewenste bereiding kunt u een bijpassende oven kiezen. Linksboven is een grill oven met glide-out systeem waarin u gerechten kunt gratineren.

Linksonder bevindt zich een multifunctionele oven uitgevoerd met een energieklasse A label. Deze oven heeft een inhoud van 69 liter en beschikt over een glazen deur.

Rechtsboven bevindt zich een hetelucht oven. Deze oven is eveneens voorzien van een energieklasse A label en heeft een inhoud van 67 liter. Rechtsonder is een opberglade geplaatst.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Falcon Nexus 110 gas-elektro fornuis

Kookgedeelte:
- 1 kleine brander van 1,0 kW
- 2 normaal branders van 1,7 kW
- 1 sterkbrander van 3,0 kW
- 1 wokbrander van 3,65 kW
- automatische vonkontsteking in de knoppen
- thermokoppel vlambeveiliging
- gietijzeren pandragers
- 1 bakplaat met anti-aanbaklaag
- 1 wokring

Oven linksboven:
- Grill oven
- Soepel uitschuifbare Glide-out grill

Oven linksonder:
- Multifunctionele oven met ontdooien, heteluchtoven, hetelucht met grill, combinatieoven, traditionele/conventionele oven (kookelementen boven en onder), boven element, onder element.
- Inhoud oven links: 69 liter
- Energieklasse oven links: A
- Uitgevoerd met glas in de deur

Oven rechtsboven:
- Hetelucht oven
- Inhoud oven rechts: 67 liter
- Energieklasse oven rechts: A

Rechtsonder:
- Opberglade

Afmetingen:
- Breedte: 1100 mm.
- Diepte: 600 mm.
- Totale hoogte (incl. bovenblad): 900 - 925 mm. (instelbaar m.b.t. poten)

Aansluitwaarde elektrisch: 11,1 kW

Specificaties

Breedte
110 cm breed
Aantal branders / zones
5-pits + frytop bakplaat
Vermogen wokbrander (gas)
3,5 kW
Soort oven
Elektrische oven
Merk
Falcon
Soort
fornuis
Kleur
Grafiet
Fornuis in hoogte verstelbaar
Met huidige stelpoten ongeveer 1 tot 2 cm verstelbaar
Soort kookgedeelte
Gas
Energieklasse
Beide ovens A
Inhoud
69 liter
Kenmerken fornuis
Meerdere ovens, Opbergruimte onder oven
Mag strak tussen 2 kasten geplaatst worden
Ovenfuncties 2e oven (kleine oven)
Hetelucht convex-element
Inhoud tweede oven
67 liter
Locatie gas aansluting
Rechts boven (als u voor het fornuis staat)
Aansluitwaarde elektra (kW)
10,00
Gebruik buiten Nederland
Dit fornuis is officieel geschikt voor gebruik op aardgas in zowel Nederland als Belgie. Tevens is het mogelijk om dit fornuis om te bouwen voor aansluiting op flessengas (butaal / propaan). Hiervoor heeft u andere sproeiers nodig.
Installatie
LET OP: meerfasen aansluiting. De elektra dient op een speciaal perilex stopcontact aangesloten te worden. Wij adviseren u dit door een erkende elektra installateur uit te laten voeren. TIP: bestel een hittebestendige gasslang mee voor de gas aansluiting.

Garantie

Bij de aankoop van de FALCON fornuis slate Nexus 110 gas-elektro ontvangt u 2 jaar volledige garantie. Deze garantie geldt voor zowel de voorrijkosten, het arbeidsloon als voor de onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Zoals reeds aangegeven betreft de garantie het gehele verhaal. Alleen storingen voortkomend uit fouten in gebruik en/of kunststof onderdelen vallen buiten deze garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of per telefoon op nummer (035) 69 18 115. De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service en reparatie dienst. Bij storingen zullen we een inschatting maken hoe we zo snel mogelijk en op de beste wijze uw storing op kunnen lossen, eventueel in samenspraak met Falcon Nederland.
Afhankelijk van deze uitkomst, uw woonplaats en de planning zal worden besloten of onze eigen service dienst of de service dienst van Falcon Nederland naar u toe zal komen. Hierover zal er telefonisch contact met u opgenomen worden waarbij direct een afspraak voor bezoek van de monteur kan worden ingepland.

Contactgegevens Falcon Nederland:
Wij prefereren dat u uw storing bij ons meldt zodat wij u van dienst kunnen zijn. Mocht u er echter de voorkeur aan geven rechtstreeks contact op te nemen met Falcon Nederland, dan kunt u dit doen op telefoonnummer 0180-647000 of per mail op info@denardi.nl. Tevens is het mogelijk om de website van Falcon het service formulier in te vullen.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Bijbehorende producten

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Vragen

Vraag:
Misschien een stomme vraag, maar wat voor kleur heeft dit fornuis precies. Is dit mat zwart of antraciet?
1
Deze Nexus 110 staat bij ons in de winkel en is uitgevoerd in de kleur Thin. Dit is een hele gave donkergrijze kleur. Het is geen mat zwart en ook geen antraciet, maar meer een beetje titanium achtig. Misschien kunt u het beste het fornuis in onze winkel in Bussum komen bekijken.
Stel uw eigen vraag