Falcon Falcon Plus 110 zwart afzuigkap wand model, zwart

  Belangrijke kenmerken

  Afzuigcapaciteit (m3)
  740,00
  Breedte afzuigkap (cm)
  110,00
  Energieklasse
  Energieklasse C
  Bekijk specificaties

  Meer opties

  Beschrijving Falcon Plus 110 zwart

  Lees verder

  De Falcon Plus 110 zwart is een 110 cm. brede schouw model afzuigkap geschikt voor montage aan de wand. Het design past perfect bij de Classic en Elan serie fornuizen.

  Deze zwarte afzuigkap heeft een hoog vermogen van 740 m3/uur welke in 3 standen is in te regelen. De afzuigkap is verder voorzien van heldere halogeen verlichting aan de onderzijde. Daar tussen bevindt zich de bediening door middel van een schuif.

  Gebruiken als recirculatie afzuigkap
  Desgewenst is het mogelijk de Falcon Plus 110 als recirculatie uitvoering te gebruiken. U dient hiervoor apart de koolstoffilters of plasmafilter te bestellen en deze op de daarvoor aangewezen plek te plaatsen.

  De lucht wordt nu aangezogen, vervolgens van vet ontdaan via het aluminium filter waarna de kooklucht van de geur ontdaan wordt door het koolstoffilter / plasmafilter. Uiteindelijk kan de 'schone' lucht dan weer in deze ruimte teruggeblazen worden.

  Info van fabrikant

  Falcon merk informatie Falcon Plus 110 afzuigkap
  Leverbaar in zwart of roestvrijstaal
  Afzuigcapaciteit 740 m3


  - 1 motor, dubbele werking, 3 snelheden.
  - Afzuigcapaciteit max. 740 m3/u.
  - Geluidsniveau DBA 28 - 64
  - Halogeenverlichting 2 x 40W.
  - 3 aluminium vetfilters (vaatwasbestendig)
  - Afvoer Ø 150 mm, los reductiedeel naar 120 mm.

  - Optioneel: recirculatie met koolstof filters

  Specificaties

  Afzuigcapaciteit (m3)
  740,00
  Breedte afzuigkap (cm)
  110,00
  Energieklasse
  Energieklasse C
  Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
  Merk
  Falcon
  Soort
  afzuigkap
  Kleur
  Zwart
  Kenmerken afzuigkap
  Halogeen verlichting, Schouw model
  Geluidsniveau (db)
  64,00
  Uitleg over recirculatie
  Deze afzuigkap is desgewenst te gebruiken als recirculatie afzuigkap. Plaats hiervoor de koolstoffilters (apart bestellen) volgens de instructies in de afzuigkap. De lucht wordt nu aangezogen, door de filters 'gereinigd' en dan teruggeblazen in uw keuken
  Installatie
  Controleer vóór bestelling de afmetingen aan de hand van de maattekening. Let hierbij ook op plaats & de diameter van het afvoerkanaal. Monteer de afzuigkap volgens de montage handleiding en sluit vervolgens het afvoerkanaal aan.

  Garantie

  Bij de aankoop van de FALCON afzuigkap wand Falcon Plus 110 zwart ontvangt u 2 jaar volledige garantie. Deze garantie geldt voor zowel de voorrijkosten, het arbeidsloon als voor de onderdelen.

  Wat valt er niet onder deze garantie?
  Zoals reeds aangegeven betreft de garantie het gehele verhaal. Alleen storingen voortkomend uit fouten in gebruik en/of kunststof onderdelen vallen buiten deze garantie.

  Wat te doen bij een storing?
  Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of per telefoon op nummer (035) 69 18 115. De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service en reparatie dienst. Bij storingen zullen we een inschatting maken hoe we zo snel mogelijk en op de beste wijze uw storing op kunnen lossen, eventueel in samenspraak met Falcon Nederland.
  Afhankelijk van deze uitkomst, uw woonplaats en de planning zal worden besloten of onze eigen service dienst of de service dienst van Falcon Nederland naar u toe zal komen. Hierover zal er telefonisch contact met u opgenomen worden waarbij direct een afspraak voor bezoek van de monteur kan worden ingepland.

  Contactgegevens Falcon Nederland:
  Wij prefereren dat u uw storing bij ons meldt zodat wij u van dienst kunnen zijn. Mocht u er echter de voorkeur aan geven rechtstreeks contact op te nemen met Falcon Nederland, dan kunt u dit doen op telefoonnummer 0180-647000 of per mail op info@denardi.nl. Tevens is het mogelijk om de website van Falcon het service formulier in te vullen.

  Reviews (0)

  Loading...
  Wacht a.u.b...

  Er zijn nog geen reviews over dit product

  Alternatieven

  Best verkocht in klasse

  Ander merk of kleur

  Huidig product

  Voor meer

  Luxere Falcon

  Maattekening


  Tip: Klik op maattekening voor vergroting

  Product vragen (0)

  Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

  Stel uw eigen vraag

  Overtuigd?
  Wat klanten over ons zeggen...

  • Beoordeling klanten op Trustpilot Super!

   1 november 2023
   ManonB


   Eerst een koelkast besteld. Helemaal soepel en goed verlopen! Super hulp van de mannen van De Schouw! Beoordeling klanten op Trustpilot Super!

   1 november 2023
   ManonB


   Door de goede zorgen ook een vaatwasser besteld en opnieuw super gedaan! Bedankt!
   Lees op trustpilot.nl
  • Beoordeling klanten op Trustpilot Servicemonteurs hebben ons uitstekend geholpen!

   31 oktober 2023
   Shurandy Angel


   Ik werd opgebeld door De Schouw omdat de levering op de aangegeven datum niet haalbaar voor ze was, maar wel een dag later en toen de monteurs langskwamen - twee broers - deden ze hun uiterste best ons goed te helpen en ze gingen pas weg toen ik zei dat wij tevreden waren. Uitstekende service van uitstekende mannen.

   Ik raad ze zeker aan.
   Lees op trustpilot.nl
  • Beoordeling klanten op Trustpilot Kwaliteit / deskundig en klantvriendelijk

   29 oktober 2023
   Bernard F.


   Wederom ( ! ) alles op tijd en correct geleverd en conform afspraak ! Wat ook belangrijk is te weten dat er twee vrolijke ( komen met een lach binnen ( en hoeven ook niet meteen te beginnen met koffie of iets anders :) deskundige vakmensen het hebben geïnstalleerd. Ze werken ook als team goed samen waarbij 1 onopvallend en vriendelijk in de lead was Ook het contact met de winkel /verkoop en financiële afdeling en adviseurs van de Schouw Witgoed altijd goed.
   Lees op trustpilot.nl