Falcon Flat 110 afzuigkap

wand model, in meerdere kleuren

Belangrijke kenmerken

Afzuigcapaciteit (m3)
660,00
Breedte afzuigkap (cm)
110,00
Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
Bekijk specificaties

Alle opties weergeven

Verplicht

Levertijd: 2-4 werkdagen, mits op voorraad bij fabrikant
TIP: Chat, mail of bel voor actuele levertijd

€ 1.249,00

Gratis bezorging in Nederland

Korte beschrijving

Lees verder

De Falcon Flat 110 is een strakke wandmodel afzuigkap van 110 cm. breed uitgevoerd met een capaciteit van 660 m3/uur. Deze platte uitvoering is leverbaar in zwart, rvs, crème en wit en kan gecombineerd worden met de strakke 110 cm. brede fornuizen van Falcon.

Deze afzuigkap beschikt over een capaciteit van 660 m3/uur en is voorzien van heldere LED spots welke zorgen voor een prettig werklicht op het kookvlak. De afzuigkap is te bedienen met de tiptoetsen aan de voorzijde waarmee het vermogen in 3 standen is in te stellen. Praktisch verder zijn de aluminium vetfilters aan de onderzijde welke eenvoudig te reinigen zijn in de vaatwasser.

Ook te gebruiken als recirculatie uitvoering
Desgewenst is het mogelijk de Flat 110 als recirculatie uitvoering te gebruiken. U dient hiervoor apart de koolstoffilters of plasmafilter te bestellen en deze op de daarvoor aangewezen plek te plaatsen.

De lucht wordt nu aangezogen, vervolgens van vet ontdaan via het aluminium filter waarna de kooklucht van de geur ontdaan wordt door het koolstoffilter / plasmafilter. Uiteindelijk kan de 'schone' lucht dan weer in deze ruimte teruggeblazen worden.

Info van fabrikant

Falcon Flat 110 afzuigkap

- 110 cm. breed
- 1 motor, dubbele werking, 3 snelheden.
- Capaciteit max. 660 m3/u.
- 2x LED verlichting
- Verlichte bedieningsknoppen
- Aluminium vetfilters vaatwasbestendig
- Afvoer Ø 150 mm, los reductiedeel naar 120 mm.

- Leverbaar in de kleuren zwart, roestvrijstaal, creme en wit.
- Optioneel: recirculatie met koolstof filters

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
660,00
Breedte afzuigkap (cm)
110,00
Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
EAN
5028683105190
Merk
Falcon
Soort
afzuigkap
Kleur
In meerdere kleuren
Kenmerken afzuigkap
LED verlichting, Plat blokmodel uitvoering
Uitleg over recirculatie
Deze afzuigkap is desgewenst te gebruiken als recirculatie afzuigkap. Plaats hiervoor de koolstoffilters (apart bestellen) volgens de instructies in de afzuigkap. De lucht wordt nu aangezogen, door de filters 'gereinigd' en dan teruggeblazen in uw keuken
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen aan de hand van de maattekening. Let hierbij ook op plaats & de diameter van het afvoerkanaal. Monteer de afzuigkap volgens de montage handleiding en sluit vervolgens het afvoerkanaal aan.

Garantie

Bij de aankoop van de FALCON afzuigkap wand Flat 110 ontvangt u 2 jaar volledige garantie. Deze garantie geldt voor zowel de voorrijkosten, het arbeidsloon als voor de onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Zoals reeds aangegeven betreft de garantie het gehele verhaal. Alleen storingen voortkomend uit fouten in gebruik en/of kunststof onderdelen vallen buiten deze garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of per telefoon op nummer (035) 69 18 115. De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service en reparatie dienst. Bij storingen zullen we een inschatting maken hoe we zo snel mogelijk en op de beste wijze uw storing op kunnen lossen, eventueel in samenspraak met Falcon Nederland.
Afhankelijk van deze uitkomst, uw woonplaats en de planning zal worden besloten of onze eigen service dienst of de service dienst van Falcon Nederland naar u toe zal komen. Hierover zal er telefonisch contact met u opgenomen worden waarbij direct een afspraak voor bezoek van de monteur kan worden ingepland.

Contactgegevens Falcon Nederland:
Wij prefereren dat u uw storing bij ons meldt zodat wij u van dienst kunnen zijn. Mocht u er echter de voorkeur aan geven rechtstreeks contact op te nemen met Falcon Nederland, dan kunt u dit doen op telefoonnummer 0180-647000 of per mail op info@denardi.nl. Tevens is het mogelijk om de website van Falcon het service formulier in te vullen.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Voor meer

Luxere Falcon

Product vraag & antwoord (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag