Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

U kunt links uw criteria aanpassen, anders wordt u over 5 seconden naar de hoofdcategorie gebracht.

Betaalbare drogers

Met de keuze voor een Whirlpool wasdroger kiest u voor een goed gespecificeerd apparaat tegen een interessante prijs. Daarbij biedt Whirlpool een breed assortiment met diverse keuzes. Naast het aanbod van afvoerdroger, condensdroger en warmtepompdroger heeft Whirlpool diverse handige functies welke praktisch voor u kunnen zijn in gebruik. Zo beschikken een aantal Whirlpool wasdrogers over een uitgestelde starttijd functie waarmee de begintijd van het programma met 1 tot 24 uur uitgesteld kan worden. Daarbij wordt vaak ook de resterende looptijd in het display weergegeven, zodat u rekening kunt houden wanneer het programma afgelopen is.

Praktisch verder is de nieuwe Whirlpool HSCX10442 droger. Deze zeer zuinige warmtepompdroger is standaard voorzien van een verhoging waardoor wasgoed veel gemakkelijker in- en uit de droger gehaald kan worden. De droger heeft verder een vulgewicht van maar liefst 10 kg zodat u grote hoeveelheden wasgoed of juist grote stukken wasgoed (denk aan beddengoed) eenvoudig kunt drogen.

Energiebesparing met de warmtepompdrogers

Indien u bij aanschaf van een nieuwe droger een bewuste keuze wilt maken, dan is de aanschaf van een warmtepompdroger een interessante optie. Door een hele andere techniek kan dit type droger bij gemiddeld gebruik 50 euro per maand besparen. Whirlpool heeft een brede invulling warmtepompdrogers met diverse functies en vulgewichten.