Eigen bezorgers en monteurs
Klant waardering: 4,6 / 5

Boretti VT95WT gas fornuis met 5 branders


Alle opties weergeven

Beschrijving VT95WT

Lees verder

De Boretti VT95WT is een strak vormgegeven fornuis uitgevoerd in het wit en voorzien van rvs knoppen en een robuuste stanggreep aan de oven. Dit gasfornuis heeft een kookgedeelte met 5 branders, met in het midden een wokbrander van 4,3 kW.

Kookplaat
De VT95WT heeft 5 branders op de kookplaat. De branders zijn uitgerust met automatische vonkontsteking in de knoppen en thermokoppel: als er geen vlam is, is er ook geen gas. In het midden van de kookplaat is de grote wokbrander te vinden met een veel hoger vermogen. Deze heeft een vermogen van 4,3 kW. Ter vergelijking: de andere branders hebben een vermogen van 1,8 kW (twee keer) en 2,6 kW (twee keer). De pannendragers zijn door het gietijzer waar ze van gemaakt zijn extra stevig.

Oven met 11 functies
De oven van de Boretti VT95WT eenvoudig te bedienen. De oven heeft een hetelucht functie, beschikt over een QuickStart optie voor snel voorverwarmen en heeft een braadspit voor het grillen van vlees. Praktisch verder is de hetelucht stand waarbij op meerdere niveaus tegelijkertijd gerechten bereid kunnen worden. De oven is voorzien van in totaal 11 functies. De oven van de VT95 is uitgevoerd met een mechanische thermostaat welke instelbaar is tot 250 graden. Bij dit model wordt - in tegenstellingen tot de andere Boretti fornuizen - niet de temperatuur in het display weergegeven.

Plaatsing in de keuken
De Boretti VT95WT kan strak tussen twee keukenkasten of in een kookeiland ingebouwd worden (geforceerde mantelkoeling) en beschikt over telescopische verstelbare poten.

Verschil tussen VT95 en VT96 serie
Naast het feit dat de VT95 serie uitgevoerd is met 5 branders, terwijl de VT96 voorzien is van 6 branders verschillen beide series zich ook met de thermostaat en de opbergruimte onder de oven. De VT95 heeft een mechanische thermostaat welke tot 250 graden instelbaar is. Hierbij wordt de temperatuur niet op het display weergegeven. De VT96 heeft een electronische thermostaat instelbaar tot 300 graden. Bij dit fornuis wordt de temperatuur wel op het display weergegeven. Daarnaast heeft VT95 geen opbergruimte onder de oven, terwijl de VT96 dit wel heeft.

Info van fabrikant

Boretti merk informatie Boretti VT95WT fornuis
Wit
RVS beslag draaiknoppen
Stelpoten (tot werkbladhoogte van 91cm)
Optioneel: SP4 stelpoten (werkbladhoogte tot 100cm)Kookplaat:
- RVS vangschaal
- XL-branderafstand van 28cm (uniek)

5 Messing branders
- Krachtige wokbrander: 4,3kW
- 2 Snelle gasbranders: 2,6kW
- 2 Semi-snelle gasbranders: 1,8kW

- Thermokoppel beveiliging
- Automatische vonkontsteking
- Gietijzeren pannendragers

- 89 liter oven
- 30 – 250 graden instelbaar
- Triple Glass deuren (koele deur)
- Digitale temperatuurregelaar
- Draaispit functie
- Quickstartfunctie (Oven snel op temperatuur)

Inclusief:
2 ovenroosters
1 vangschaal
1 draaispit

Specificaties

Breedte
90 cm breed
Aantal branders / zones
5-pits
Vermogen wokbrander (gas)
4,3 kW
Soort oven
Elektrische oven
EAN
8715775145147
Productcode fabrikant
VT-95 WT
Merk
Boretti
Soort
fornuis
Kleur
Wit
Fornuis in hoogte verstelbaar
Klopt, met behulp van een apart bestelbare verhogingsset kan de maximaal opgegeven hoogte bereikt worden
Soort kookgedeelte
Gas
Energieklasse
Energieklasse B
Inhoud
89 liter
Boretti assortiment lijnen
Veneto
Mag strak tussen 2 kasten geplaatst worden
Aansluitwaarde elektra (kW)
3,40
Gebruik buiten Nederland
Dit fornuis heeft alleen een Nederlands CE-keurmerk voor gebruik op aardgas. Voor flessengas dienen speciale sproeiers besteld en geïnstalleerd te worden. Voor gebruik op het Belgische aardgas kan door ons een speciaal type van dit fornuis besteld worden.
Installatie
De elektra dient op een standaard stopcontact (230 Volt) te worden aangesloten. Voor het gas adviseren wij u het hittebestendige gas aansluitpakket met veiligheidsslang (80 of 120 cm.), connecties en gas tape erbij te bestellen.
Buitenmaten ( h x b x d )
850-910 x 900 x 600 mm.

Garantie

Boretti geeft 5 jaar volledige fabrieksgarantie bij aanschaf van de BORETTI fornuis wit VT95WT. Gedurende deze termijn zullen de onkosten met betrekking tot materiaal, voorrijkosten en arbeidsloon - mits de datum van fabricage binnen twee jaar voor de datum van aankoop ligt - gedekt worden door Boretti Nederland.

Garantie bepalingen
Boretti heeft een duidelijk overzicht van de garantie voorwaarden opgesteld. Hierin vindt u exact wat wel en wat niet onder de garantie regeling valt. Boretti garantie voorwaarden
Registratie van uw aankoop
Boretti geeft er de voorkeur aan dat u uw aangeschafte apparatuur registreert. Zodoende bent u verzekerd van een snellere afhandeling en heeft u het voordeel dat serienummers en overige productgegevens niet elke keer opgegeven hoeven te worden maar al bij Boretti bekend zijn.
Het registreren van de apparatuur kunt u online doen via boretti.nl of door middel van de Boretti registratie kaart

Wat te doen bij een storing?
Bij een storing aan uw Boretti apparatuur is het verstandig om allereerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan eenvoudig per mail via info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Doordat De Schouw Witgoed beschikt over korte lijnen met Boretti Nederland en eveneens een eigen service dienst heeft, hebben wij de nodige ervaring om uw reparatie op snelle en goede wijze op te lossen. Wij willen deze meerwaarde graag voor u uitvoeren en het scheelt u als consument een hoop gedoe en tijd. Na ontvangst van uw storing zullen wij contact opnemen met Boretti en uw storing bespreken. Afhankelijk van de uitkomst zullen wij of Boretti Nederland rechtstreeks contact met u opnemen.

Rechtstreeks uw storing opgeven bij Boretti
Mocht u er de voorkeur aan geven uw storing rechtstreeks aan Boretti Nederland door te geven, dan kunt u dit telefonisch op (020) 436 13 26, per mail via service@boretti.nl of via het formulier op de website doorgeven. Boretti service aanvraag formulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Bijpassende producten

Vink producten aan om mee te bestellen.Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Voor meer

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Video

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Product vraag & antwoord (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag

Overtuigd?

ACTIE

Boretti voorraad sale
Hoge kortingen op diverse Boretti fornuizen. Snel leverbaar (op voorraad) en natuurlijk nieuw in doos met garantie
Bekijk Boretti fornuizen

Google Review Widget