Zanussi ZWF81463WH wasmachine

met 8 kg. vulgewicht en 1400 toeren

4.5/5  (2 ingevulde reviews)

Specificaties

Vulgewicht trommel
8 kg.
Toerental centrifuge
1400 toeren
Type motor
Motor met koolborstels
Bekijk specificaties

Ervaring klant

De machine doet het prima. Vooral de grote trommel is handig. Dat is ook de deur die echt helemaal naar links open kan, wat in ons geval heel goed uitkomt met rechts een muur. Dus een ruime (...)

J. Bout

Bekijk reviews

Helaas!

Dit artikel is uit het assortiment.

Bekijk direct welke Zanussi wasmachine hiervoor de opvolger is.

Korte beschrijving

Lees verder

Prijstechnisch zeer interessante wasmachine uitgevoerd met 1400 toeren centrifuge en een 8 kg. trommel. De Zanussi ZWF81463WH heeft een degelijke chromen deur en een grote vulopening voor het eenvoudig in en uitladen van uw wasgoed.

De trommel is vernieuwd met kleinere gaatjes voor een beter wasresultaat en behoedzamere omgang met uw wasgoed. Praktisch bij de ZWF81463WH is het AquaFall systeem welke zorgt voor een gelijkmatige verdeling van het wasgoed. Handig verder is de mogelijkheid voor uitgestelde starttijd, het aflezen van de resterende duur van het programma en de mogelijkheid om de programmaduur te verkorten tot 50%. de Zanussi ZWF81463W is de mogelijkheid voor verkorting van de wastijd tot 50%, het AquaFall systeem voor nog betere reiniging en het zuinige energieklasse A+++ label.

Ook milieu technisch is de Zanussi ZWF81463WH goed gespecificeerd: een zeer laag waterverbruik van 52 liter voor het wassen van 8 kg wasgoed en een energieklasse A+++ label !
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Zanussi ZWF81463WH wasmachine
8 kg. vulgewicht
Chromen deur
energieklasse A+++
1400 toeren- Maximaal centrifugeertoerental: 1400 tpm
- Maximaal vulgewicht: 8 kg
- AquaFall voor een effectievere en gelijkmatiger verdeling van wasmiddel
- Onbalans-correctiesysteem
- Sensorgeregelde waterdosering door Fuzzy Logic
- Anti-schuim spoelsysteem
- Kinderbeveiliging
- Overloopbeveiliging met Aqua Stop
- Stelpoten: 4 verstelbare
- 52 liter / 0.96 kWh voor standaard programma

Wasprogramma's:
- Katoen Eco
- Synthetica
- Fijne was
- Wol
- Dekens
- Mix 20
- 30'@30°
- Katoen

Technische eigenschappen:
- Maximaal vulgewicht wassen (kg): 8
- Wasresultaat: A
- Jaarlijks energie (kWh)- en waterverbruik (liter): 190,0 - 9999
- Centrifuge-efficiëntieklasse op een schaal van G (minst efficiënt) tot A (meest efficiënt): B
- Restvochtpercentage: 52
- Geluidsniveau bij wassen (dB): 58
- Geluidsniveau bij centrifugeren (dB): 78
- Lengte aansluitsnoer (m): 1.8
- Lengte waterslang (cm): 1.5
- Lengte afvoerslang (cm): 145
- Type toevoerslangaqua control
- Energieverbruik per jaar wassen (kWh): 192
- Aansluitwaarde (W): 2200
- Buitenmaten hxbxd (mm): 850x600x520

Specificaties

Vulgewicht trommel
8 kg.
Toerental centrifuge
1400 toeren
Type motor
Motor met koolborstels
Energieklasse
Energieklasse A+++
Productcode fabrikant
914911316
Merk
Zanussi
Soort
wasmachine
Kleur
Wit
Type
Voorlader
Wasresultaat
A
Aquastop (waterbeveiliging)
Volledige waterbeveiliging
Uitgestelde starttijd
Weergave resttijd in display
Wasmachine trommel
Rvs trommel, kunststof kuip
Geavanceerd vlekkenprogramma
Beladings / weeg automaat
Automatische dosering
Stoomfunctie ontkreuken/opfrissen
Restvocht percentage na centrifugeren
52 %
Draairichting deur
Linksdraaiend, niet om te zetten
Geschikt voor houten vloer?
Installatie
Haal de wasmachine uit de verpakking en verwijder vervolgens de transportbeveiligingen. Zet de wasmachine op de plaats en sluit water (standaard beluchterkraan), afvoer (min diamter 40 mm.) en elektra (230 Volt) aan.
Buitenmaten ( h x b x d )
850 x 600 x 520 mm

Garantie

Bij aankoop van uw ZANUSSI wasmachine ZWF81463WH krijgt u 2 jaar garantie. Deze garantie betreft het voorrijden van de monteur bij u thuis, de benodigde onderdelen en de tijd welke de monteur bezig is aan de reparatie.

ACTIE: nu 2 + 2 jaar garantie op een een geselecteerde Zanussi was- en/of droogautomaat bij aankoop van 1 juni t/m 31 december 2021.
Bij onderstaande apparaten ontvangt u bij aankoop geheel kosteloos 2 + 2 jaar garantie. De 2+2 jaar garantie bestaat uit 2 jaar fabrieksgarantie en 2 jaar aanvullende garantie.

Wasmachines: ZWFN7140, ZWFN7145, ZWFN8240, ZWFN8245, ZWFROMA, ZWFC7265, ZWFN8260, ZWF9147NW, ZWF10KGS, ZWFPISA, ZWFPARMA, ZWFVENEZIA, ZWY61225NW, ZWQ71235NS
Was/droogcombinatie: ZWD8169NW
Drogers: ZDH8473NW, ZDH8353W, ZDH8345NW, ZDH8300NW, ZDH7300NW, ZP825DCC, ZDC8245NW, ZDC8200NW, ZDP7200NW, ZTE7101PZ, ZDHBARI

U dient hiervoor uw aankoop wel zelf aan te registreren via onderstaande link (zie actievoorwaarden): Registreer uw actie model voor 2 + 2 jaar garantie
Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie. Zanussi heeft hiervoor een praktisch document samengesteld:
Zanussi garantie voorwaarden
Problemen oplossen
Veel storingen en problemen hebben een eenvoudige oorzaak welke - met een beetje hulp - zelf op te lossen is. Groot voordeel hiervan is dat u direct weer over uw apparaat kunt beschikken en u dus niet thuis hoeft te blijven voor de monteur. Daarnaast betreffen deze kleine storingen vaak gebruikersfoutjes of installatie foutjes welke bij bezoek van de monteur zouden kunnen leiden tot discussie punt. Kortom: altijd handig om hier even kort aandacht te besteden en zodoende deze discussie te voorkomen. Hulp bij het zelf oplossen van uw storing
Wat te doen bij een storing?
Mocht u een storing hebben aan uw Zanussi keuken of vrijstaande apparaat dan kunt u het beste direct contact met De Schouw Witgoed opnemen. Dit kan telefonisch op nummer (035) 69 18 115 of per e-mail op info@deschouwwitgoed.nl. Aangezien De Schouw WItgoed over een eigen service en technische dienst beschikt zullen wij op basis van ervaring een inschatting van uw storing maken en hierop actie ondernemen. Eventueel is het ook mogelijk om direct online uw storing door te geven. Via de website www.mijnapparaten.nl kunt u 24 uur per dag uw storing melden en direct een afspraak in de agenda van de monteur plannen. Praktisch, snel en direct op het door u gewenste tijdstip.

Contactgegevens Zanussi service dienst:
Indien gewenst kunt u ook rechtstreeks telefonisch contact opnemen met de service dienst van Zanussi. Zij zijn bereikbaar op telefoonnummer (0172) 468 468.

Reviews (2)

Loading...
Wacht a.u.b...

Sorteer op wijzig sorteer volgorde

2 review(s)

per pagina
Totaal
Design / vorm
Gebruiksgemak
Prestaties
Prijs / kwaliteit

Erg tevreden, maar klein minpuntje

De machine doet het prima. Vooral de grote trommel is handig. Dat is ook de deur die echt helemaal naar links open kan, wat in ons geval heel goed uitkomt met rechts een muur. Dus een ruime mogelijkheid ondanks de muur om er was in te doen. De bediening is eenvoudig en ook makkelijk is het korte programma.

Minpunt ten opzichte van mijn vorige machine is, dat waarschijnlijk het afpompsysteem krachtiger is, waardoor hij water lekt uit de toevoer/afvoerslang bij de aanvoer en afvoer van water. De installateurs van uw firma die hem hebben neergezet, zeiden dat dat aan een mogelijke verstopping zou kunnen liggen in de leidingen. Die zijn inmiddels doorgespoten door een erkend bedrijf, maar het probleem blijft (wel minder). Het lijkt ook of de slang aan de wasmachine dunner is dan de slang van de vorige wasmachine. Omdat het plan is over een jaar te verhuizen, voelen we er ook niet veel voor kosten te maken om de afvoerleiding evt. te vervangen voor een groter buizenstelsel.

Ik heb er dus maar een handdoek onder gelegd en een handdoek over het aansluitpunt van kraan en slang geknoopt. Klein minpuntje zijn soms ook de tiptoetsen. Handige bediening, maar af en toe geven ze "error" aan en dan is het even hannesen met aan/uit doen om dat te verhelpen en de machine opnieuw in te stellen.

Beoordeeld door op 16 oktober 2014

Prijs / kwaliteit
Totaal
Design / vorm
Gebruiksgemak
Prestaties

Heel fraai apparaat

Prima wasmachine, lekker groot...milieuvriendelijk en makkelijk te bedienen.

Beoordeeld door op 2 april 2015

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Video

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag