Eigen bezorgers en monteurs
Klant waardering: 4,6 / 5

Whirlpool W6 D83WB EE droger warmtepomp met 8 kg. vulgewicht

Belangrijke kenmerken

Soort
Warmtepomp
Vulgewicht trommel
8 kg.
Geluidssignaal bij einde programma
Bekijk specificaties

Meer opties

Beschrijving W6 D83WB EE

Lees verder

De Whirlpool W6 D83WB EE is een warmtepompdroger uitgevoerd met een trommelinhoud van 8 kg en een zeer zuinig energieklasse A++ label. De draairichting van de deur van de wasdroger is rechts verwisselbaar. Deze warmtepompdroger beschikt verder over 6th Sense 3Dry Technologie, FreshCare+, uitgestelde starttijd en weergave van de resterende looptijd.

Met de Whirlpool W6 D83WB EE warmtepompdroger bespaart u energie ten opzichte van een normale droger. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Daarnaast kan - door de lage aansluitwaarde - een warmtepompdroger tegelijkertijd met de wasmachine op dezelfde groep draaien.

6th Sense 3Dry Technologie
De unieke 6TH SENSE 3Dry technologie zorgt voor een slimme controle van het droogproces. 3Dry technologie zorgt voor een gelijkmatige verspreiding van de warmte in de droogtrommel door verschillende stromen van warme lucht. Voor gelijkmatig gedroogde resultaten, ook bij grotere items.

Premium design
Deze Whirlpooldroger droogt niet alleen perfect maar is met haar design een echte eye-catcher bij je thuis.

Zeer stil
Ervaar de stilte. Deze Whirlpooldroger geeft je de beste resultaten tegen een zeer laag geluidsniveau.

6th Sense Technologie
6TH SENSE detecteert automatisch de hoeveelheid wasgoed en kiest de juiste tijd voor het droogprogramma. Uw wasgoed is perfect droog en tijd en energieverbruik worden geoptimaliseerd.

Energieklasse A++
Verbeterde energie-efficiëntie. Met een energieklasse A++ geeft deze Whirlpool droger je ideale resultaten met beperkt energiegebruik.

FreshCare+
Uw kleding blijft fris in de machine, zelfs tot 6 uur na het einde van de cyclus. Het innovatieve FreshCare+ systeem neemt de zorgen over uw kleding weg, dankzij delicate trommelbewegingen en nauwkeurige temperatuurcontrole. De FreshCare+ behandeling remt de verpreiding van de belangrijkste slechte geurbronnen (in de droger) tot 6 uur na het einde van het drogen. Niet compatibel met programma's die zijn ontworpen voor delicate kledingstukken.

Autocleaning condensor filter
Besteed geen tijd meer aan het schoonmaken van het condensor filter. Door onze nieuwe technologie doet de droger dit voor u!

8kg capaciteit
Alle ruimte die je nodig hebt. Met 8 kg trommelcapaciteit biedt deze Whirlpooldroger je alle ruimte die je nodig hebt voor het drogen van je wasgoed.

SenseInverter Motor
De SenseInverter motor is een zeer energiezuinige motor die met variabele snelheid werkt. Hierdoor is de motor in staat tot meer geavanceerde prestaties en is speciale zorg voor kledingstukken mogelijk.

Premium bedieningspaneel
Moeiteloze bediening. Deze Whirlpooldroger bedien je moeiteloos en snel met het moderne en intuïtieve bedieningspaneel.

XXL programma
Extra veel ruimte. In de grote trommel heeft uw wasgoed alle ruimte die het nodig heeft. Met dit programma worden zelfs grote ladingen perfect gedroogd.

Anti-kreuk
De anti-kreuk optie voegt een behandeling toe aan het einde van het droogprogramma, door de trommel zo nu en dan te laten draaien. Zo worden kreuken voorkomen.

Key lock
De geintegreerde Key lock-functie voorkomt onbedoeld activeren of aanpassen van het programma terwijl het geactiveerd is.

Efficiënt drogen
Milde behandeling van uw wasgoed op lagere droogtemperatuur

Ecomonitor
Milieuvriendelijk. Het Ecomonitorsysteem geeft je inzichting in het energieverbruik en geeft tips en hulp voor een optimaal gebruik van de droger.

Jeans
Perfect voor jeans. Voor het drogen van wasgoed van spijkerstof of kledingstukken van zwaar, op spijkerstof lijkend, materiaal .

Sportkleding
Perfect voor sporkleding. Het sportprogramma is speciaal ontwikkeld Voor het drogen van sportkleding van synthetische stoffen of katoen.

Droogniveau
Deze Whirlpooldroger beschikt over een aanpasbaar droogniveau.

SoftMove
Innovatieve droogtechnologie. De SoftMove-technologie zorgt met, speciaal op het soort wasgoed afgestemde trommelbewegingen, voor een betere distributie van kleding en een perfect droogresultaat.

Warmtepomp
Uitstekende energie-efficiëntie. Door het gebruik van een warmtepomp in plaats van een conventioneel warmte-element behaal je dezelfde droogresultaten met lagere temperaturen. Gemiddeld 40°C in plaats van 60°C.

Startuitstel
Time management. De functie startuitstel geeft je de mogelijkheid het droogprogramma uit te stellen tot het moment dat jou het beste schikt.

Aanpasbare Droogtemperatuur
Ontworpen op basis van uw behoeften. Bij deze Whirlpooldroger is het mogelijk zelf de droogtemperatuur aan te passen en het apparaat aan te passen op basis van jouw behoeften.


Kenmerken van deze Whirlpool vrijstaande droger: royale trommelcapaciteit van 8,0 kg. Exclusieve 6th SENSE technologie bewaakt constant de vochtigheidsgraad in de trommel, beschermt uw kleding en geeft ideale droogresultaten. Elegant ontwerp met afgeschermde deur. Warmtepomptechnologie verwarmt de lucht in de droger effectief opnieuw, voor een aanzienlijk lager energieverbruik. 3Dry Air Care technologie met 3D-luchtstroomsysteem en SoftMove, garandeert een delicate droogwerking, met meerdere stoomstraaltjes en luchtkussentjes die uw wasgoed zowel drogen als beschermen.

Info van fabrikant

Whirlpool merk informatie Whirlpool W6 D83WB EE warmtepomp droger

Programma's:
- Startuitstel: Constant
- Instelbare droogtemperatuur
- Instelbare droogniveaus
- Anti-kreukfunctie
- Bed en bad
- Bedlinnen
- Wasgoed van grote afmeting/Dekbed
- Pieper
- Kinderslot
- Kleuren
- Peuterspeelgoed
- Delicaat wasgoed
- Donsjack
- Optie voor droogtijd
- Snelstrijkprogramma
- Voorzichtig
- Jeans
- Toetsvergrendeling
- Lingerie
- Matten
- Microvezel
- Gemengde programma's
- AAN-UIT knop
- Opfrissen
- Shirts
- Standaardprogramma voor katoen
- Start/Pauze
- Synthetisch

Technische specificaties:
- Type installatie: Vrijstaand
- Vullen: Voorlader
- Droogcapaciteit (kg): 8
- Trommelinhoud (l): 120
- Kleur: Wit
- Kleur van de deur: Zwart scherm
- Gewicht (kg): 50.5
- Display type: LCD
- Lengte stroomsnoer (cm): 150
- Verstelbare pootjes: Ja - alles
- Indicator einde wasprogramma: Ja
- Indicator vol waterreservoir
- Andersom tuimelen
- Condensation Efficiency: B
- EAN-code: 8003437623677

Prestaties:
- Energieklasse: A++
- Gewogen energieverbruik per jaar: 235
- Geluidsniveau (dBA): 62
- Aansluitklasse (W): 850
- Stroom (A): 10
- Programmaduur standaard katoenprogramma bij maximale lading: 230

Afmetingen:
- Hoogte (cm): 84.9
- Breedte (cm): 59.7
- Diepte (cm): 65.6
- Brutogewicht (kg): 52

Specificaties

Type
Warmtepomp
Vulgewicht trommel
8 kg.
Geluidssignaal bij einde programma
Productcode fabrikant
869991633240
Merk
Whirlpool
Soort
droger
Kleur
Wit
Trommelverlichting
Uitgestelde starttijd
Weergave resttijd indicatie
Energieklasse
Energieklasse A++
Energieverbruik
Zeer zuinig A++ label
Wolprogramma
Anti-kreukfase
Draairichting deur
Rechtsdraaiend, niet om te zetten
Optie condenswater via afvoer
Plaatsing op wasmachine mogelijk
Geluidsniveau (db)
62,00
Installatie
Sluit het elektra aan op een standaard geaard stopcontact. Door het lage verbruik van een warmtepompdroger mag dit op dezelfde groep als de wasmachine en kunnen beide tegelijkertijd draaien. LET OP: na plaatsing 4 uur wachten voor te gebruiken !
Buitenmaten ( h x b x d )
849 x 597 x 656 mm.

Garantie

Op een WHIRLPOOL droger warmtepomp W6 D83WB EE ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Verplichte registratie voor extra onderdelen garantie
U ontvangt kosteloos de extra garantie op onderdelen alleen indien u zich na aankoop hiervoor registreert. Dit is dus een vereiste om voor deze onderdelen garantie in aanmerking te komen:
Registreer uw aankoop
Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie. Meer informatie hierover vindt u in de garantie voorwaarden van WHIRLPOOL.
Garantie voorwaarden WHIRLPOOL
Website Whirlpool over garantie en garantiecontracten
Whirlpool heeft een apart gedeelte op de website welke volledig gewijd is aan de garantie, garantiemogelijkheden en de daarbij passende verlening.
Website Whirlpool garantie
Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zal De Schouw Witgoed contact opnemen met de service dienst van WHIRLPOOL Nederland en uw storing bespreken. De Schouw Witgoed of WHIRLPOOL Nederland zal vervolgens telefonisch contact met u opnemen om de beste oplossing met u te bespreken.

Contactgegevens WHIRLPOOL service dienst:
Mocht u er toch de voorkeur aangeven uw service aanvraag rechtstreeks bij de fabrikant in te geven dan kunt u dit doen via een speciale service pagina op de website van WHIRLPOOL Nederland. Tevens is het ook mogelijk om telefonisch contact met ze op te nemen op nummer (079) 530 64 00.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Voor meer

Video

Product vragen (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag

Overtuigd?
Wat klanten over ons zeggen...

 • Beoordeling klanten op Trustpilot Super!

  1 november 2023
  ManonB


  Eerst een koelkast besteld. Helemaal soepel en goed verlopen! Super hulp van de mannen van De Schouw! Beoordeling klanten op Trustpilot Super!

  1 november 2023
  ManonB


  Door de goede zorgen ook een vaatwasser besteld en opnieuw super gedaan! Bedankt!
  Lees op trustpilot.nl
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Servicemonteurs hebben ons uitstekend geholpen!

  31 oktober 2023
  Shurandy Angel


  Ik werd opgebeld door De Schouw omdat de levering op de aangegeven datum niet haalbaar voor ze was, maar wel een dag later en toen de monteurs langskwamen - twee broers - deden ze hun uiterste best ons goed te helpen en ze gingen pas weg toen ik zei dat wij tevreden waren. Uitstekende service van uitstekende mannen.

  Ik raad ze zeker aan.
  Lees op trustpilot.nl
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Kwaliteit / deskundig en klantvriendelijk

  29 oktober 2023
  Bernard F.


  Wederom ( ! ) alles op tijd en correct geleverd en conform afspraak ! Wat ook belangrijk is te weten dat er twee vrolijke ( komen met een lach binnen ( en hoeven ook niet meteen te beginnen met koffie of iets anders :) deskundige vakmensen het hebben geïnstalleerd. Ze werken ook als team goed samen waarbij 1 onopvallend en vriendelijk in de lead was Ook het contact met de winkel /verkoop en financiële afdeling en adviseurs van de Schouw Witgoed altijd goed.
  Lees op trustpilot.nl