Bauknecht wasmachine


Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

U kunt links uw criteria aanpassen, anders wordt u over 5 seconden naar de hoofdcategorie gebracht.

Een Bauknecht wasmachine is onderscheidend

Het merk Bauknecht timmert de laatste jaren sterk aan de weg. In een Bauknecht wasmachine komt dit tot uiting in de goede specificaties en onderscheidende design gecombineerd met een scherpe prijs. Het van oorsprong Duitse merk heeft de laatste jaren diverse RedDot design prijzen binnen gehaald. De Bauknecht wasmachine combineert daarnaast een eenvoudige bediening met een fraaie vormgeving. En natuurlijk met bijzondere aandacht voor goede verbruikerswaarden.


Ontdek de nieuwe lijn Bauknecht wasautomaten

Het gehele platform en de productielijn van de Bauknecht wasmachines zijn onlangs vernieuwd en geheel aan de huidige tijden aangepast. Naast een veel lager verbruik, een geheel vernieuwde en verbeterde motor en een direct drive aansturing is de volledige serie ook in specificaties en bediening aan de actuele tijden aangepast. Zo is het de machine eenvoudig met een draaiknop te bedienen, is de inhoud van de trommel vergroot en kunnen de verschillende apparaten (wasmachine, droger e.d.) uit dezelfde lijn met elkaar communiceren.

Direct Drive

De nieuwe Bauknecht wasmachines zijn uitgevoerd met Direct Drive technologie. Daarbij is de riem tussen motor en aandrijving uitgehaald en vindt er een directe overdracht plaats. Voordelen van dit systeem is een hogere snelheid, een veel hogere betrouwbaarheid welke leidt tot levenslange motorgarantie en een preciezere schommeling door de nauwkeurige regeling.

ZEN motor, de stilste in de markt

De ZEN motor is een koolborstelloze motor zonder riem die direct geïntegreerd is in de trommel. Een ander belangrijk voordeel is de vernieuwde ZEN motor. Deze motor is de stilste in de markt met een geluidsniveau van 66 dBa. Dat terwijl een normale koolborstelloze motor (welke al stil is) een geluidsniveau van 75 dBa heeft. Daarnaast is deze motor nog zuiniger in gebruik.

Een combinatie van Bauknecht wasmachine en droger kopen

Fraai bij de nieuwe lijn is het feit dat ook de Bauknecht drogers geheel aangepast zijn aan het design en de functies van de wasmachine. Doordat de luxere modellen met elkaar kunnen communiceren vindt een perfecte afstemming in gebruik op elkaar plaats.


Klanten beoordelen ons als uitstekend: 1728 beoordelingen van Trustpilot met Trustcore 4.4 van max. 5