Bauknecht droger


Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

U kunt links uw criteria aanpassen, anders wordt u over 5 seconden naar de hoofdcategorie gebracht.

Een Bauknecht droger is onderscheidend

Het merk Bauknecht timmert de laatste jaren sterk aan de weg. In een Bauknecht droger komt dit tot uiting in de goede specificaties en onderscheidende design gecombineerd met een scherpe prijs. Het van oorsprong Duitse merk heeft de laatste jaren diverse RedDot design prijzen binnen gehaald. De Bauknecht droger combineert daarnaast een eenvoudige bediening met een fraaie vormgeving. En natuurlijk met bijzondere aandacht voor goede verbruikerswaarden.


Bauknecht drogers vernieuwd

Onlangs heeft Bauknecht de gehele lijn wassen en drogen van de grond af aan opnieuw ontworpen. Met de introductie van de vernieuwde serie is een kwalitatief hoogwaardig assortiment gelanceerd welke perfect op elkaar aansluiten. De drogers hebben unieke eigenschappen, beschikken over een fraaie vormgeving en zijn eenvoudig te bedienen.

3D AirCare

Ontdek de nieuwe drogers van Bauknecht uitgevoerd met 3D AirCare systeem. Dankzij twee verschillende luchtstromen wordt een uitstekend droogresultaat bereikt, waarbij zelfs delicate kleding zoals wol op verantwoorden wijze gedroogd kunnen worden.

Energie besparen

Het nieuwe assortiment wasdrogers van Bauknecht bestaat voornamelijk uit warmtepompdrogers. Deze zuinige drogers zijn voorzien van een nieuwe techniek waardoor besparing van 68%* ten opzichte van een vergelijkbare oude droger met energieklasse B behaald kan worden
* with reference to the weighted annual energy consumption, electric dryer - NEW (2010/30/EC), of a Bauknecht equivalent appliance in B class. Based on energy efficiency index (Energy label 2014).

Een Bauknecht wasdroger kopen

Bekijk online het nieuwe assortiment Bauknecht drogers of kom naar de winkel voor een advies op maat. Ook in combinatie met een bijpassende Bauknecht wasmachine kunt u een hoogwaardige set maken. Deze kunnen zowel op elkaar als naast elkaar geplaatst worden.


De Schouw Witgoed heeft 1704 beoordelingen van Trustpilot met een resultaat van 8.5 / 10