Electrolux inbouw vaatwasser


Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

U kunt links uw criteria aanpassen, anders wordt u over 5 seconden naar de hoofdcategorie gebracht.

echo '. U wordt nu doorverwezen naar de hoofdcategorie. ';

Een inbouw vaatwasser van Electrolux

Het merk Electrolux is al jarenlang een begrip op de Nederlandse markt. Het merk wordt gepositioneerd tussen Zanussi en AEG in en combineert daarmee het beste van beide merken. Een scherpe prijsstelling voor een bewezen product. De Electrolux inbouw vaatwasser is daarvan een voorbeeld. Naast goede specificaties biedt dit product een eenvoudige bediening. Daarbij is tevens aandacht besteed aan milieu en design.


Half en volledig geïntegreerd

Het assortiment inbouw vaatwassers van Electrolux is opgebouwd uit een aantal volledig geïntegreerde vaatwassers. Bij dit model bevindt de bediening van de vaatwasser zich bovenop de rand van de deur, waarbij aan de voorzijde van de vaatwasser een volledig keukenpaneel geplaatst kan worden. Dit type inbouwvaatwasser wordt veelal in nieuwe keukens toegepast. Daarnaast zijn er ook Electrolux vaatwassers welke beschikken over een bedieningspaneel aan de voorzijde. Dit paneel is ongeveer 10 tot 12 centimeter hoog en is - bij het sluiten van de vaatwasser - dus continu in het zicht. Dit type vaatwasser wordt half geïntegreerd genaamd en wordt vaak toegepast ter vervanging van een vergelijkbaar model in de keuken.

Goede specificaties

Het assortiment afwasmachines van Electrolux kenmerkt zich verder door de goede prestaties, welke onder andere toe te wijzen zijn aan het FlexiSpray systeem. Dit systeem bestaat uit een dubbele sproeiarm op de bodem van de vaatwasser. Een grote sproeiarm is gecombineerd met een extra draaiende arm waardoor een veel betere verdeling van het water met zeep door de vaatwasser ontstaat. Juist in de hoeken wordt meer waterdruk verspreid. Hierdoor behaald de vaatwasser een goed afwasresultaat.

Het inmeten van een inbouw vaatwasser

Indien u overweegt een nieuwe inbouwvaatwasser aan te schaffen, dan is de maatvoering van zeer groot belang. Bij de verschillende inbouw afwasmachines van Electrolux staan maattekeningen vermeld welke u kunnen helpen om te bepalen welke vaatwasser u dient te selecteren. Wij adviseren u hier gebruik van maken. Daarnaast willen wij u graag ondersteunen, dus indien u twijfelt of meer informatie wenst, neemt u dan contact met ons op !
Klanten beoordelen ons als uitstekend: 1720 beoordelingen van Trustpilot met Trustcore 4.4 van max. 5