Electrolux vaatwasser


Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

U kunt links uw criteria aanpassen, anders wordt u over 5 seconden naar de hoofdcategorie gebracht.

Een vaatwasser van Electrolux

Het merk Electrolux is al jarenlang een begrip op de Nederlandse markt. Het merk wordt gepositioneerd tussen Zanussi en AEG in en combineert daarmee het beste van beide merken. Een scherpe prijsstelling voor een bewezen product. De Electrolux vaatwasser is daarvan een voorbeeld. Naast goede specificaties biedt dit product een eenvoudige bediening. Daarbij is tevens aandacht besteed aan milieu en design.


Inbouw vaatwassers

Het assortiment is voornamelijk afgestemd op het inbouwen in de keuken, waarbij zowel volledig geïntegreerde als ook half geïntegreerde vaatwassers (met bedieningspaneel aan de voorzijde) leverbaar zijn. De Electrolux inbouw vaatwassers zijn verder voorzien van een eenvoudige bediening, een roestvrijstalen kuip en een flexibele indeling. Afhankelijk van uw persoonlijke wensen zijn er modellen leverbaar welke verhoogd zijn en/of afwasmachines voorzien van een een besteklade.

FlexiSpray

Om tot optimale prestaties te komen zijn de vaatwassers van Electrolux uitgevoerd met een dubbel roterende sproeiarm op de bodem van de kuip. Dit FlexiSpray systeem zorgt ervoor dat de vaat ook in de hoeken goed gereinigd wordt. Een ideaal systeem welke geen extra water gebruikt, maar simpelweg zorgt voor een betere verdeling van het water.

Flexibele indeling

De korven van de Electrolux afwasmachines bieden extra flexibliteit waardoor u uw vaat moeiteloos kunt inruimen. Diverse rekken zijn neerklapbaar en de bovenkorf is uitgevoerd met een extra rekjes voor het plaatsen van kopjes. Praktisch verder is dat de bovenkorf - zelf in beladen toestand - eenvoudig in hoogte versteld kan worden. Mocht u na het beladen en dichtschuiven van de bovenkorf tot de conclusie komen dat dit niet past, dan kunt het bovenrek eenvoudig een standje laten zakken.

Een Electrolux vaatwasser kopen

Concluderend kunnen we stellen dat - indien u overweegt een Electrolux afwasautomaat aan te schaffen - u een goede vaatwasser voor een concurrerende prijs koopt. Mede door de flexibele indeling en de FlexiSpray techniek wordt een comfortabele indeelbaar apparaat gecombineerd met goede prestaties. En zoals u van Electrolux mag verwachten wordt dit met een laag verbruik van water en elektra gedaan.