Constructa inbouw vaatwasser


Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

U kunt links uw criteria aanpassen, anders wordt u over 5 seconden naar de hoofdcategorie gebracht.

Een inbouw vaatwasser van Constructa biedt bekende kwaliteit voor een betere prijs

Een Constructa inbouw vaatwasser combineert een degelijke kwaliteit met een scherpe prijsstelling. Een Constructa inbouw vaatwasser wordt ontwikkeld en geproduceerd onder de vlag van Siemens. Vanuit deze knowhow is een serie eenvoudig te bedienen en goed doordachte apparaten op de markt gebracht. Met een Constructa inbouw vaatwasser heeft u dan ook een apparaat met een goede basis.


Half en volledig geintegreerd

In het assortiment inbouwvaatwassers van Constructa is zowel een half geintreerde uitvoering met een bedieningspaneel aan de voorzijde als ook diverse volledig geintegreerde modellen aanwezig. Beide types hebben een beproefde opbouw welke ook in de vaatwassers van Bosch en Siemens wordt toegepast. De volledig geïntegreerde vaatwassers worden steeds meer toegepast in moderne keukens omdat deze geheel te integreren zijn in de keuken. Mede vanuit die reden is dit type vaatwasser het sterkst vertegenwoordigd bij Constructa.

Constructa vaatwassers hebben een goede prijs/kwaliteitverhouding

De voornaamste reden om te kiezen voor een Constructa vaatwasser is de combinatie van interessante specificaties, scherpe prijs en de opbouw van Bosch / Siemens. Dit laatste zorgt ervoor dat er kennis en een goede kwaliteit aanwezig is.

Besteklade

Indien uw voorkeur uit gaat naar een vaatwasser met een besteklade bovenin de kuip dan kunt u hier eveneens met Constructa invulling aan geven. Twee modellen bieden hierin een goede oplossing. Door toevoeging van de besteklade bereikt u niet alleen een beter reingingsresultaat, maar houdt u ook extra ruimte over in de onderkorf. De plek waar normaliter de bestekmand stond blijft nu over voor plaatsing van pannen of borden.
De Schouw Witgoed heeft 1549 beoordelingen van Trustpilot met een resultaat van 8.2 / 10