Constructa vaatwasser


Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

U kunt links uw criteria aanpassen, anders wordt u over 5 seconden naar de hoofdcategorie gebracht.

Een vaatwasser van Constructa biedt bekende kwaliteit voor een betere prijs

Een Constructa vaatwasser combineert een degelijke kwaliteit met een scherpe prijsstelling. Een Constructa vaatwasser wordt ontwikkeld en geproduceerd onder de vlag van Siemens. Vanuit deze knowhow is een serie eenvoudig te bedienen en goed doordachte apparaten op de markt gebracht. Met een Constructa vaatwasser heeft u dan ook een apparaat met een goede basis.


Goede prijs/kwaliteitverhouding

De Constructa vaatwassers zijn uitgevoerd met een beproefde constructie welke ook gebruikt worden bij de productie van Bosch en Siemens vaatwasser. Het merk Constructa combineert dit met scherpe prijs en interessante specificaties. Bewust is hierbij gekozen voor plaatsing in een scherp prijssegment. Alle inbouw afwasmachines van Constructa beschikken over een eenvoudige bediening, een zuinig energieverbruik en een eenvoudige montage mogelijkheid.

Verschillende inbouw vaatwassers

De meest verkochte inbouw vaatwasser is Nederland is het standaard volledig geintegreerde model. Echter groeit ook de vraag naar verhoogde volledig geintegreerde modellen, aangezien moderne keukens steeds hoger worden. Constructa speelt ook hierop in met een interessant model. Ter vervanging van nog veel voorkomende half geintegreerde vaatwasser biedt Constructa een bijpassende vaatwasser met roestvrijstaal bedieningspaneel.
De Schouw Witgoed heeft 1583 beoordelingen van Trustpilot met een resultaat van 8.4 / 10