Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Stoves 600 SST RVS

wand afzuigkap rvs met randafzuiging

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
750,00
Breedte afzuigkap (cm)
60,00
Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
Bekijk specificaties

Korte beschrijving

Lees verder

De Stoves 600 SST rvs is een 60 cm. brede blokmodel afzuigkap uitgevoerd in het roestvrijstaal. Deze strakke afzuigkap heeft een afzuigcapaciteit van 750 m3/uur en beschikt over heldere halogeen verlichting.

Het vermogen is in vier standen in te stellen, waaronder een intensief stand. Met het bedieningspaneel aan de voorzijde is tevens de verlichting in en uit te schakelen.

De Stoves 600 SST rvs is verder uitgevoerd met randafzuiging welke zorgt voor een hoger rendement. Lucht wordt geconcentreerd op de randen afgezogen waardoor meer lucht weggezogen kan worden.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Stoves 600 SST RVS afzuigkap

- Afzuigcapaciteit 750 m3
- Geluidsniveau max. 54 decibel
- Randafzuiging
- 3 standen + intensiefstand
- Touch control bediening
- Halogeenverlichting 2 x 20 watt
- Naloopstand 15 minuten
- Vetfilter reinigingsindicatie
- Variabele hoogte aanpassing
- Afvoer naar buiten of recirculatie d.m.v. koolstoffilters
- Aansluitwaarde 290 watt
- Doorsnede afvoer 150/120 mm
- Wandmontage

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
750,00
Breedte afzuigkap (cm)
60,00
Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
EAN
8716412106330
Merk
Stoves
Soort
afzuigkap
Kleur
Rvs
Kenmerken afzuigkap
Halogeen verlichting, Plat blokmodel uitvoering, Randafzuiging
Uitleg over recirculatie
Deze afzuigkap is desgewenst te gebruiken als recirculatie afzuigkap. Plaats hiervoor de koolstoffilters (apart bestellen) volgens de instructies in de afzuigkap. De lucht wordt nu aangezogen, door de filters 'gereinigd' en dan teruggeblazen in uw keuken
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen aan de hand van de maattekening. Let hierbij ook op plaats & de diameter van het afvoerkanaal. Monteer de afzuigkap volgens de montage handleiding en sluit vervolgens het afvoerkanaal aan.

Garantie

Bij aankoop van een STOVES afzuigkap 600 SST rvs ontvangt u 5 jaar garantie. Dit betreft de eerste twee jaar de fabrieksgarantie met dekking van de voorrijkosten, arbeidsloon en materiaal. In het 3e t/m 5e jaar heeft u eveneens dekking van materiaal en arbeidsloon, maar dient u alleen zelf de voorrijkosten te voldoen. U dient zich hiervoor wel te registeren: Registreer uw aankoop en ontvang 5 jaar garantie
Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en/of kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Onze voorkeur gaat er naar uit dat u allereerst contact met ons opneemt. Dit omdat wij alleen iets voor u kunnen betekenen indien wij op de hoogte zijn van uw storing. Met de kennis en kunde van onze eigen service dienst kunnen wij u adviezen geven of - indien de storing een bezoek van de monteur vereist - regelen dat er z.s.m. een afspraak voor bezoek met u gemaakt wordt.

Rechtstreeks contact opnemen met Stoves service dienst
Het merk Stoves wordt in Nederland door Glen Dimplex Benelux BV in Heerenveen gevoerd. Indien u rechtstreeks met hen in contact wenst te komen dan kunt u hen per telefoon bereiken op (0513) 656 500 of via de mail op info@stoves.nl

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag