Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren gewoon binnen bij u thuis, ook desgewenst op verdieping. Meer info: bezorging / reparatie

Smeg TSF02PGEU

retro jaren 50 broodrooster groen

Korte beschrijving

Lees verder

De Smeg TSF02PGEU is een pastelgroen broodrooster in het retro design van Smeg, dat ruimte biedt aan vier sneetjes brood. De TSF02PGEU heeft een capaciteit van 1500 watt.

Uiterst nuttig aan de Smeg TSF02PGEU zijn de anti-slip voetjes, de uitneembare kruimellade en de extra brede sleuven. Verder heeft deze Smeg broodrooster 6 bruiningsniveau's in 3 functies.

Info van fabrikant

Smeg broodrooster TSF02PGEU
Broodrooster 2x4
Watergroen


- Materiaal: staal & kunststof
- 2 extra brede sleuven
- Zelf-centrerende rekken
- 6 bruiningsniveaus
- Functies: Opwarmen, Ontdooien, Bagel
- Uitneembare rvs kruimellade (afwasbaar, niet vaatwasserbestendig)
- Anti-slip voetjes
- Dimensies sleuven: ieder 110x260x36 mm (hxbxd)
- Afmetingen: 215x394x208 mm (hxbxd)
- Stroom: 220-240 V
- Frequentie: 50/60 Hz
- Vermogen: 1500 W

Vergelijkbare uitvoeringen:

TSF02CREU | Crème
TSF02BLEU | Zwart
TSF02RDEU | Rood
TSF02PBEU | Pastelblauw
TSF02PKEU | Roze
TSF02SSEU | Chroom


Bijpassende accessoires:

TSSR02
| Sandwich rekken
TSBW02 | Broodjes opwarmrek

Specificaties

Kleur
Groen
Buitenmaten ( h x b x d )
215 x 394 x 208 mm.
EAN
8017709190910
Productcode fabrikant
TSF02PGEU
Merk
Smeg
Soort
broodrooster
Extra kenmerken
Retro jaren '50 design

Garantie

Op een SMEG broodrooster groen TSF02PGEU ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 3 of per mail service@smeg.nl.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 of meer Smeg apparaten (m.u.v. outlet producten,kranen, spoelbakken en accessoires) in één aankoop biedt Smeg u een gratis verlenging van de garantieperiode van 2 naar 5 jaar. Een fornuis geldt hierbij voor 2 apparaten, dus als u een fornuis set met afzuigkap uitgezocht heeft en u kiest ook voor een Smeg inbouw vaatwasser dan ontvangt u al 5 jaar garantie ! In deze verlenging zijn onderdelen, arbeidsloon en voorrijkosten inbegrepen. Na het tweede jaar worden bij een reparatiebezoek uitsluitend de op dat moment geldende administratiekosten in rekening gebracht.

U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie formulier: SMEG 5 jaar garantieformulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Bijbehorende producten

Vink producten aan om mee te bestellen.

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Huidig product

Voor meer

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Vragen

Vraag:
Zijn er ook andere apparaten in deze kleur leverbaar?
1
Ja, Smeg heeft in het klein huishoudelijke assortiment volledige series leverbaar. Dus in bijna iedere kleur kunt u de broodrooster combineren met bijpassende waterkoker, koffiemachine, keukenmachine, staafmixer etc. etc.
Stel uw eigen vraag