Smeg

Smeg TSF02PGEU broodrooster

Korte beschrijving

De Smeg TSF02PGEU is een pastelgroen broodrooster in het retro design van Smeg, dat ruimte biedt aan vier sneetjes brood. De TSF02PGEU heeft een capaciteit van 1500 watt.
Lees verder

Retro jaren 50 broodrooster groen

Kleur
Groen
Buitenmaten ( h x b x d )
215 x 394 x 208 mm.
EAN
8017709190910
Bekijk specificaties
De Smeg TSF02PGEU is een pastelgroen broodrooster in het retro design van Smeg, dat ruimte biedt aan vier sneetjes brood. De TSF02PGEU heeft een capaciteit van 1500 watt.

Beschrijving

De Smeg TSF02PGEU is een pastelgroen broodrooster in het retro design van Smeg, dat ruimte biedt aan vier sneetjes brood. De TSF02PGEU heeft een capaciteit van 1500 watt.

Uiterst nuttig aan de Smeg TSF02PGEU zijn de anti-slip voetjes, de uitneembare kruimellade en de extra brede sleuven. Verder heeft deze Smeg broodrooster 6 bruiningsniveau's in 3 functies.


Productinfo van fabrikant

Smeg broodrooster TSF02PGEU
Broodrooster 2x4
Watergroen


- Materiaal: staal & kunststof
- 2 extra brede sleuven
- Zelf-centrerende rekken
- 6 bruiningsniveaus
- Functies: Opwarmen, Ontdooien, Bagel
- Uitneembare rvs kruimellade (afwasbaar, niet vaatwasserbestendig)
- Anti-slip voetjes
- Dimensies sleuven: ieder 110x260x36 mm (hxbxd)
- Afmetingen: 215x394x208 mm (hxbxd)
- Stroom: 220-240 V
- Frequentie: 50/60 Hz
- Vermogen: 1500 W

Vergelijkbare uitvoeringen:

TSF02CREU | Crème
TSF02BLEU | Zwart
TSF02RDEU | Rood
TSF02PBEU | Pastelblauw
TSF02PKEU | Roze
TSF02SSEU | Chroom

Bijpassende accessoires:

TSSR02 | Sandwich rekken
TSBW02 | Broodjes opwarmrek

Specificaties

Kleur
Groen
Buitenmaten ( h x b x d )
215 x 394 x 208 mm.
EAN
8017709190910
Productcode fabrikant
TSF02PGEU
Merk
Smeg
Soort
broodrooster
Extra kenmerken
Retro jaren '50 design

Garantie

Op een SMEG broodrooster groen TSF02PGEU ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 3 of per mail service@smeg.nl

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
SMEG Nederland biedt bij aankoop van 4 of meer apparaten een gratis verlening van de garantie periode van 2 naar 5 jaar. U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie formulier. Indien u de SMEG apparatuur niet zelf geregistreerd, kunt u geen aanspraak op de 5 jaar garantie maken, maar heeft u dus de standaard 2 jaar garantie. De 5 jaar garantie houdt in dat u in het 3e t/m het 5e jaar per servicebezoek € 29,50 administratiekosten dient te betalen. U dient hiervoor het garantieformulier in te vullen (alleen geldig voor Nederland). SMEG 5 jaar garantieformulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Bijbehorende producten

Vink producten aan om mee te bestellen.

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Huidig product

Voor meer

Downloads

Hieronder vindt u offici&‌euml;le documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Vragen

Vraag:
Zijn er ook andere apparaten in deze kleur leverbaar?
1
Ja, Smeg heeft in het klein huishoudelijke assortiment volledige series leverbaar. Dus in bijna iedere kleur kunt u de broodrooster combineren met bijpassende waterkoker, koffiemachine, keukenmachine, staafmixer etc. etc.
Vindt u deze vraag nuttig?        

Wilt u een vraag stellen?
Log hier in en stel direct uw vraag.