Eigen bezorgers en monteurs
Klant waardering: 4,6 / 5

Smeg TSF03BLEU broodrooster retro jaren 50 in de kleur zwart

Beschrijving TSF03BLEU

Lees verder

De Smeg TSF03BLEU is de grootste broodrooster uitgevoerd met vier brede sleuven. Deze broodrooster behoort tot de retro jaren 50 apparaten van Smeg en is uitgevoerd in de kleur zwart.

Het apparaat is gemaakt van roestvrijstaal met kunststof en heeft onderin een uittrekbare lades waarmee u eenvoudig de kruimels kunt verwijderen. Praktisch verder zijn de anti-slip voetjes en de aparte bediening per 2 sleuven. Zodoende kunt u dus ook de helft van de broodrooster verwarmen.

Accessoires:

Voor de TSF03BLEU zijn als accessoires de tostiklemmen - typenummer TSSR01 - en een broodjes opwarmrek - typenummer TSBW01 als accessoire verkrijgbaar.

Info van fabrikant

Smeg merk informatie Smeg broodrooster TSF03BLEU
Broodrooster 4x4
Zwart


- Materiaal: staal & kunststof
- 4 extra brede sleuven
- Zelf-centrerende rekken
- 6 bruiningsniveaus
- Functies: Opwarmen, Ontdooien, Bagel
- 2 uitneembare rvs kruimellades (afwasbaar, niet vaatwasserbestendig)
- Anti-slip voetjes
- Dimensies sleuven: ieder 110x147x36 mm (hxbxd)
- Afmetingen: 198x300x330 mm (hxbxd)
- Stroom: 220-240 V
- Frequentie: 50/60 Hz
- Vermogen: 2000 W


Bijpassende accessoires:

TSSR01 | Sandwich rekken
TSBW01 | Broodjes opwarmrek

Specificaties

Kleur
Zwart
Buitenmaten ( h x b x d )
200 x 300 x 330 mm.
EAN
8017709263362
Merk
Smeg
Soort
broodrooster
Extra kenmerken
Retro jaren '50 design

Garantie

Op een SMEG broodrooster zwart TSF03BLEU ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 4 of per mail service@smeg.nl.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 of meer Smeg apparaten (m.u.v. outlet producten, kranen, spoelbakken en accessoires) in één aankoop biedt Smeg u een gratis verlenging van de garantieperiode van 2 naar 5 jaar. Een fornuis geldt hierbij voor 2 apparaten, dus als u een fornuis set met afzuigkap uitgezocht heeft en u kiest ook voor een Smeg inbouw vaatwasser dan ontvangt u al 5 jaar garantie ! In deze verlenging zijn onderdelen, arbeidsloon en voorrijkosten inbegrepen. Na het tweede jaar worden bij een reparatiebezoek uitsluitend de op dat moment geldende administratiekosten in rekening gebracht.

U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie link: Registratie voor 5 jaar garantie van Smeg

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Bijpassende producten

Vink producten aan om mee te bestellen.Alternatieven

Best verkocht in klasse

Huidig product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Video

Product vraag & antwoord (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag