Smeg

Smeg TR90IP9 inductie fornuis

Korte beschrijving

De Smeg TR90IP9 is 90 cm. breed fornuis met een inductiekookplaat met vijf zones. Het fornuis heeft een multifunctionele oven met 8 functies. De TR90IP9 is uitgevoerd in het creme, in het retro-jasje van Smeg.
Lees verder

5-pits inductie fornuis creme

Breedte
90 cm breed
Aantal branders / zones
5-pits
Soort oven
Elektrische oven
Bekijk specificaties

Overtuigd?

Vink hieronder de gewenste bezorgopties aan en druk op de 'klik en bestel' button.

Alle opties weergeven

De Smeg TR90IP9 is 90 cm. breed fornuis met een inductiekookplaat met vijf zones. Het fornuis heeft een multifunctionele oven met 8 functies. De TR90IP9 is uitgevoerd in het creme, in het retro-jasje van Smeg.

Beschrijving

De Smeg TR90IP9 is 90 cm. breed fornuis met een inductiekookplaat met vijf zones. Het fornuis heeft een multifunctionele oven met 8 functies. De TR90IP9 is uitgevoerd in het creme, in het retro-jasje van Smeg.

De Smeg TR90IP9 is uitgevoerd met een multifunctionele oven. De begin- en eindtijd van de oven zijn door middel van de klok programmeerbaar. Verder hebben de ovendeuren driedubbel glas, waardoor de hitte in de oven blijft en de deur niet heet wordt, en is de oven voorzien van kinderbeveiliging en automatische uitschakeling bij oververhitting. Wordt het té heet in de oven? Dan schakelt deze zichzelf uit.

De bovenzijde van het fornuis is voorzien van een inductiekookplaat met 5 zones, die voorzien zijn van een booster-optie. Het voordeel van een inductie kookplaat ten opzichte van een gaskookplaat, is dat koken op inductie veel efficiënter is. Bij het koken op inductie wordt alleen de pan verwarmd, niet de plaat zelf. De Smeg TR90IP9 is voorzien van geforceerde mantelkoeling en mag zodoende strak tussen twee keukenkasten geplaatst worden.


Productinfo van fabrikant

Smeg TR90IP9 nostalgisch inductiefornuis
Met opbergruimte onder de oven
90 cm. breed in kleur creme
Energieklasse A5 inductiezones met booster waaronder:
- Vooraan links: 1300 W - booster 1400 W - Ø 175 mm
- Achteraan links: 2300 W - booster 3000 W - Ø 215 mm
- Centraal: 2300 W - booster 3000 W - Ø 265 mm
- Achteraan rechts: 1300 W - booster 1400 W - Ø 175 mm
- Vooraan rechts: 2300 W - booster 3000 W - Ø 215 mm

- Automatisch aanpassen diameter recipient
- Aanduiding geselecteerde zone
- Automatische uitschakeling bij oververhitting
- Vergrendeling bediening (kinderslot)

Oven, elektrisch, multifunctie, katalyse:
- 8 functies
- Volume 119 liter, 4 kookniveaus
- Elektronische programmator begin en einde kooktijd met geluidssignaal
- Temperatuur van 50° tot 260° C
- Binnenwanden email Ever Clean + katalysewanden
- Uitneembare deur driedubbel glas
- Verlichting 2 lampjes
- Gedwongen afkoelingsventilatie

Toebehoren: 2 bakplaten, 1 rooster voor bakplaat, 1 braadspit

Specificaties

Breedte
90 cm breed
Aantal branders / zones
5-pits
Soort oven
Elektrische oven
EAN
8017709237172
Productcode fabrikant
TR90IP9
Merk
Smeg
Soort
fornuis
Kleur
Creme
Fornuis in hoogte verstelbaar
Soort kookgedeelte
Inductie
Energieklasse
Beide ovens A
Inhoud
119 liter
Kenmerken fornuis
Opbergruimte onder oven, Retro jaren 50 design
Mag strak tussen 2 kasten geplaatst worden
Locatie gas aansluting
n.v.t.
Aansluitwaarde elektra (kW)
14,30
Gebruik buiten Nederland
Aangezien dit inductie fornuis volledig elektrisch is, kan en mag dit fornuis zowel in Nederland, Belgie als elders in het buitenland geplaatst en gebruikt worden. Let echter wel op de benodigde aansluitwaarde i.v.m. de elektrische aansluiting.
Installatie
De elektra dient op een speciale perilex stopcontact aangesloten te worden. Wij adviseren u dit door een erkende installateur uit te laten voeren. Let hierbij op de benodigde aansluitwaarde i.v.m. de aanwezige elektrische voorzieningen in uw meterkast.
Buitenmaten ( h x b x d )
895-920 x 900 x 600 mm.

Garantie

Op een SMEG fornuis inductie crème TR90IP9 ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 3 of per mail service@smeg.nl

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
SMEG Nederland biedt bij aankoop van 4 of meer apparaten een gratis verlening van de garantie periode van 2 naar 5 jaar. U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie formulier. Indien u de SMEG apparatuur niet zelf geregistreerd, kunt u geen aanspraak op de 5 jaar garantie maken, maar heeft u dus de standaard 2 jaar garantie. De 5 jaar garantie houdt in dat u in het 3e t/m het 5e jaar per servicebezoek € 29,50 administratiekosten dient te betalen. U dient hiervoor het garantieformulier in te vullen (alleen geldig voor Nederland). SMEG 5 jaar garantieformulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Bijbehorende producten

Vink producten aan om mee te bestellen.

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Voor meer

Downloads

Hieronder vindt u officiele documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.* Het energielabel is gebasseerd op het ECO programma

Maattekening


Tip: Klik op afbeelding hierboven om maattekening te vergroten

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag

Overtuigd?

Wij dit fornuis ook bij ingepakte bestelling voor u binnen brengen? Veel bedrijven bezorgen dit fornuis buiten op de stoep...Betaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc