Smeg

Smeg SNLK61MX9 fornuis

Korte beschrijving

De Smeg SNLK61MX9 is een luxe 60 cm. breed fornuis uitgevoerd in het roestvrijstaal en nu voorzien van Vapor Clean reinigingsfunctie (met stoom). Dit oven heeft een inhoud van 72 liter en beschikt over een zuinig energieklasse A label.
Lees verder

4-pits gas fornuis rvs

Breedte
60 cm breed
Aantal branders / zones
4-pits
Vermogen wokbrander (gas)
3,5 kW
Bekijk specificaties

Overtuigd?

Vink hieronder de gewenste bezorgopties aan en druk op de 'klik en bestel' button.

Alle opties weergeven

De Smeg SNLK61MX9 is een luxe 60 cm. breed fornuis uitgevoerd in het roestvrijstaal en nu voorzien van Vapor Clean reinigingsfunctie (met stoom). Dit oven heeft een inhoud van 72 liter en beschikt over een zuinig energieklasse A label.

Beschrijving

De Smeg SNLK61MX9 is een luxe 60 cm. breed fornuis uitgevoerd in het roestvrijstaal en nu voorzien van Vapor Clean reinigingsfunctie (met stoom). Dit oven heeft een inhoud van 72 liter en beschikt over een zuinig energieklasse A label.

Kookgedeelte
De bovenzijde van het fornuis is uitgevoerd met 4 gasbranders, waaronder een sterke wokbrander / superbrander. Deze brander heeft een maximaal vermogen van 3,5 kW, maar kan natuurlijk ook op een veel lagere stand branden. Alle branders zijn uitgevoerd met een thermokoppel vlambeveiliging. Als tijdens het koken de vlam onverhoopt uitwaait, dan wordt ter beveiliging het gas automatisch afgesloten. Praktisch verder is de automatische vonkontsteking: bij het opendraaien van de knop wordt de bijpassende brander direct ontstoken. Op de branders liggen twee gietijzeren pandragers welke een stabiele ondergrond voor uw pannen geven.

Multifunctionele oven
De oven van de SNLK61MX9 is verder voorzien van 7 functies waaronder grill, hetelucht, onder- en bovenwarmte en diverse combinatie functies. U kunt de oven eenvoudig instellen door middel van twee knoppen: met de ene knop kiest u de gewenste ovenfunctie terwijl u met de andere knop de bijpassende temperatuur selecteert. Praktisch hierbij is de mogelijkheid om via de programmeerbare timer de gewenste bereidingstijd in te voeren.

Plaatsing van de SNLK61MX9 in uw keuken
Dit Smeg fornuis beschikt over telescopische poten aan de onderzijde. Deze zijn eenvoudig uit te draaien zodat het fornuis op de door u gewenste hoogte kan worden afgesteld. Wij adviseren deze hoogte aan de hand van bovenkant aanrecht van uw keuken af te stemmen. Het fornuis is verder voorzien van geforceerde mantelkoeling, waardoor het fornuis strak tussen twee keukenkasten geplaatst mag worden.


Productinfo van fabrikant

Smeg SNLK61MX9 fornuis
60 cm. breed v.v. multifunctionele oven
Roestvrijstaal
Energieklasse AGaskookplaat:

4 branders:
- 1 wokbrander linksvoor 3,50 kW
- 2 normale branders links- en rechtsachter 1,80 kW
- 1 kleine brander rechtsvoor 1,00 kW

- Elektronische vonkontsteking in de knoppen
- Thermobeveiliging
- Gietijzeren pannendragers
- Vangschaal en geheel

Oven (multifunctioneel):
- 7 functies
- Vapor Clean functie
- Timer en automatische in- en uitschakeling
- Temperatuur instelbaar van 50° - 260°C
- Mantelkoeling
- Uitneembare ovendeur, dubbel glas
- Ever Clean emaille
- Netto inhoud: 72 liter

Grill element: 1,70 kW
Energieverbruik bij verhittingsfunctie geforceerde luchtconvectie: 0,80 kWh
Energieverbruik bij verhittingsfunctie conventioneel: 0,89 kWh

Aansluitwaarde: 2,20 kW

Specificaties

Breedte
60 cm breed
Aantal branders / zones
4-pits
Vermogen wokbrander (gas)
3,5 kW
Soort oven
Elektrische oven
EAN
8017709238117
Productcode fabrikant
SNLK61MX9
Merk
Smeg
Soort
fornuis
Kleur
Rvs
Fornuis in hoogte verstelbaar
Klopt, met behulp van een apart bestelbare verhogingsset kan de maximaal opgegeven hoogte bereikt worden
Soort kookgedeelte
Gas
Energieklasse
Energieklasse A
Inhoud
72 liter
Binnenmaten oven (h x b x d)
355 x 435 x 350 mm.
Mag strak tussen 2 kasten geplaatst worden
Locatie gas aansluting
Rechts boven (als u voor het fornuis staat)
Aansluitwaarde elektra (kW)
2,20
Gebruik buiten Nederland
Standaard is dit fornuis geschikt - en heeft hiervoor het Nederlandse CE-keurmerk - voor gebruik op aardgas.
Installatie
De elektra dient op een standaard stopcontact (230 Volt) te worden aangesloten. Voor het gas adviseren wij u het hittebestendige gas aansluitpakket met veiligheidsslang (80 of 120 cm.), connecties en gas tape erbij te bestellen.
Buitenmaten ( h x b x d )
880-920 x 600 x 600 mm.
Afstand tussen voorste en achterste brander
240 mm.
Afstand tussen linker en rechter brander
260 mm.

Garantie

Op een SMEG fornuis rvs SNLK61MX9 ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 3 of per mail service@smeg.nl

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
SMEG Nederland biedt bij aankoop van 4 of meer apparaten een gratis verlening van de garantie periode van 2 naar 5 jaar. U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie formulier. Indien u de SMEG apparatuur niet zelf geregistreerd, kunt u geen aanspraak op de 5 jaar garantie maken, maar heeft u dus de standaard 2 jaar garantie. De 5 jaar garantie houdt in dat u in het 3e t/m het 5e jaar per servicebezoek € 29,50 administratiekosten dient te betalen. U dient hiervoor het garantieformulier in te vullen (alleen geldig voor Nederland). SMEG 5 jaar garantieformulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Bijbehorende producten

Vink producten aan om mee te bestellen.

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Downloads

Hieronder vindt u officiele documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.* Het energielabel is gebasseerd op het ECO programma

Maattekening


Tip: Klik op afbeelding hierboven om maattekening te vergroten

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag