Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Samsung WF806P4SAWQ

wasmachine met 8 kg. en 1400 toeren

Specificaties

Vulgewicht trommel
8 kg.
Toerental centrifuge
1400 toeren
Type motor
Motor zonder koolborstels
Bekijk specificaties

Ervaring klant

een nieuwe wasmachine was nodig. De keuzes zijn groot. Deze gekozen op wat wij wilden; een wasmachine. In de tijd die we hem gebruiken valt op, stilte, snelheid, bedieningsgemak. Nu kijken wat (...)

Walter

Bekijk reviews

Korte beschrijving

Lees verder

Met een grote 8 kg. trommel uitgevoerde SAMSUNG wasmachine voorzien van de nieuwste Eco Bubble technlogie waardoor uw wasgoed nog schoner wordt (ook op lagere temperaturen).

De Samsung WF806P4SAWQ wasmachine heeft verder een inverter motor met 10 jaar garantie; uitgestelde starttijd en resttijd indicatie, een keramisch element en een grote vulopening.Hoe werkt de Eco Bubble-technologie?
Bij de Eco Bubble-technologie wordt gebruik gemaakt van lucht en water om het wasmiddel op te lossen en reinigende schuimbellen aan te maken voor het normale wasprogramma begint. Het volledig opgeloste wasmiddel dringt diep door in de stoffen en wordt ook weer grondig uitgespoeld zodat alle resten én vlekken verdwijnen.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

SAMSUNG WF806P4SAWQ wasmachine
1400 toeren
Energieklasse A+++
8 kg vulgewichtAlgemene informatie:
- 1400 toeren
- 8 kg. vulgewicht
- energieklasse A+++
- Uitgestelde starttijd

- Aquastop met sensor
- 15 minuten programma
- Variabel kort programma
- 1-5 spoelbeurten

- Diamond drum
- Inverter motor
- Chrome hairline
- Keramisch element
- EcoBubble

Specificaties

Vulgewicht trommel
8 kg.
Toerental centrifuge
1400 toeren
Type motor
Motor zonder koolborstels
Energieklasse
Energieklasse A+++
EAN
8806085021303
Merk
Samsung
Soort
wasmachine
Kleur
Wit
Type
Voorlader
Wasresultaat
A
Aquastop (waterbeveiliging)
Volledige waterbeveiliging
Uitgestelde starttijd
Weergave resttijd in display
Wasmachine trommel
Rvs trommel, kunststof kuip
Geavanceerd vlekkenprogramma
Beladings / weeg automaat
Automatische dosering
Stoomfunctie ontkreuken/opfrissen
Restvocht percentage na centrifugeren
44 %
Draairichting deur
Linksdraaiend, niet om te zetten
Geschikt voor houten vloer?
Installatie
Haal de wasmachine uit de verpakking en verwijder vervolgens de transportbeveiligingen. Zet de wasmachine op de plaats en sluit water (standaard beluchterkraan), afvoer (min diamter 40 mm.) en elektra (230 Volt) aan.
Buitenmaten ( h x b x d )
850 x 600 x 600 mm.

Garantie

Op de SAMSUNG wasmachine WF806P4SAWQ ontvangt u bij aanschaf 2 jaar garantie. Deze garantie heeft betrekking op de volledige reparatie dus inclusief voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en alle kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie. Bekijk de garantievoorwaarden voor een volledig overzicht. Garantie voorwaarden Samsung apparatuur
Wat te doen bij een storing?
In het geval dat u service nodig heeft adviseren wij u allereerst direct contact met ons op te nemen. U kunt dit doen per e-mail naar onze klantenservice via info@deschouwwitgoed.nl of per telefoon via nummer 035-6918115. Desgewenst is het ook mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Samsung Nederland. U kunt dit doen per telefoon via nummer : 0900-SAMSUNG (0900-7267864). Wij adviseren u om volledige modelnummer en serienummer van uw apparaat met daarbij de datum enen een korte beschrijving van de fout/vraag bij de hand te houden.

Online service aanvraag
Samsung heeft voor witgoed service verzoeken ook een online applicatie gebouwd. Zodoende kunt u direct uw storing opgeven via de Samsung Service Applicatie
Contactgegevens Samsung service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met Samsung Nederland. Per telefoon op 0900-SAMSUNG (0900-7267864).

Reviews (2)

Loading...
Wacht a.u.b...

Sorteer op wijzig sorteer volgorde

2 review(s)

per pagina
Prestaties
Prijs / kwaliteit
Totaal
Design / vorm
Gebruiksgemak

Voorlopig zeer tevreden.

een nieuwe wasmachine was nodig. De keuzes zijn groot. Deze gekozen op wat wij wilden; een wasmachine. In de tijd die we hem gebruiken valt op, stilte, snelheid, bedieningsgemak. Nu kijken wat de toekomst gaat brengen en hoe de wasmachine zich gaat bewijzen. Voorlopig erg blij.

Beoordeeld door op 14 juli 2014

Prestaties
Prijs / kwaliteit
Design / vorm
Gebruiksgemak

Miskoop

Flut apparaat, wordt gelukkig niet meer gemaakt. Alles gaat kapot, lagers,aandrijving, rubberen hoes en handgreep. Ook de was ruikt niet fris doordat er te weinig water wordt gebruikt

Beoordeeld door op 3 februari 2017

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag