Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Samsung RB33N300NWW

koelkast

Specificaties

Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A+++
Buitenmaten ( h x b x d )
2010 x 595 x 675 mm.
Bekijk specificaties

Overtuigd?

Vink hieronder de gewenste bezorgopties aan en klik op de 'in winkelwagen' button.

Alle opties weergeven

Korte beschrijving

Lees verder

De Samsung RB33N300NWW is een witte vrijstaande koelkast uitgevoerd van 201 cm. hoog. De RB33N300NWW is met energielabel A+++ uiterst zuinig en is voorzien van talloze handige technieken die het gebruik van de koelkast optimaliseren.

Belangrijkste voordelen op een rij:
Ruimte

Blijf georganiseerd
met een inhoud van wel 350 liter bent u van voldoende ruimte verzekerd. In een koelkast van meer dan twee meter hoog past meer dan u denkt! En dankzij de slimme indeling past er nog net iets meer in.

Multi-Flow

Multi Air Flow
De Multi-Flow technologie zorgt ervoor dat de koude lucht gescheiden wordt tussen de verschillende niveaus in de koelkast. Dit betekent dat elk gedeelte zijn eigen luchtcirculatie heeft. Hierdoor is het altijd overal even koud in de koelkast, wat het goed houden van uw etenswaren weer ten goede komt!

Flexibiliteit

Nog meer flexibiliteit!
De Cool Select Duo-lade biedt u meer flexibiliteit om uw voedsel beter op te slaan en langer vers te houden. Deze lade kan onafhankelijk van de koelkast worden geregeld en op 3 verschillende temperaturen worden ingesteld. Hierdoor kunnen de ideale omstandigheden worden gecreëerd voor het bewaren van fruit en groenten, vlees of vis of zeevruchten.

Easy Slide lade

Maximale ruimte
Dat wat op de bodem van de koelkast ligt, kan soms moeilijk te bereiken zijn. Vooral als er spullen op de plank erboven staan. Met de Maxi-Opening plank is dit probleem voorbij. U trekt de plank soepel naar zich toe, waardoor u gemakkelijker toegang hebt. Een betere organisatie van voedsel, terwijl u kunt zien wat zich onderaan de koelkast bevindt.

XL Deurvakken

XL deurvakken
Deze plank is ontworpen voor het bewaren van grote voorwerpen, zoals melkpakken of vruchtensap. Het kan ook twee rijen blikjes of flessen bevatten.

Grote vrieslade

Grote vrieslade
Ook de vriesladen zijn zeer ruim uitgevoerd. Met deze vriesladen heeft u ruimte genoeg voor bakken ijs, broden en allerhande diepvriesvoedsel. De maxi-opening laden in de vriezer maken het gemakkelijk om elk soort voedsel op te slaan en de opslagruimte te optimaliseren.

NoFrost

NoFrost
Nofrost: een ideale oplossing voor ijsvorming in de vriezer. Ontdooien is niet meer nodig, doordat vochtige lucht wordt afgevoerd. Dit vocht kan geen ijs vormen, waardoor grote ijskristallen aan de wand of op uw etenswaren tot het verleden horen!

LED verlichting

LED verlichting
Dankzij de handige LED verlichting heeft u altijd helder licht in de koelkast. Wel zo handig: altijd goed kunnen zien wat er in de koelkast zit. En doordat de verlichting LED is, is het nog duurzaam ook!

Digital Inverter Compressor

Digital Inverter Compressor: stilte, betrouwbaarheid en energiebesparing
De Samsung Digital Inverter-compressor biedt automatisch 5 verschillende posities, waardoor de werking van de compressor aangepast kan worden aan de vochtigheidsgraad en het gebruik van de koelkast. Het zorgt voor een stabielere temperatuur terwijl het geluid en stroomverbruik worden verminderd, waardoor de levensduur van de koelkast verlengt.

Info van fabrikant

Samsung RB33N300NWW koelkast

Capaciteit
- Inhoud totaal(Liter): 387 l
- Inhoud vriezerFreezer(Liter): 118 l
- Inhoud koeler(Liter): 269 l
- Netto Totale(Liter): 353 l
- Netto vriezer(Liter): 98 l
- Netto koeler(Liter): 255 l

Technische gegevens
- Gewicht: 71 kg
- 20/40/40H/Truck: -/54/54/63

Koelgedeelte
- No Frost
- Multi Flow
- All around Cooling
- Chill compartiment
- 3 legplateaus
- Wijn rek
- Deurvakken: 6
- Eierrekje
- LED verlichting binnenin
- Materiaal legplateaus: veiligheidsglas
- 2 verzones
- 1 versbox

Vriesgedeelte
- Functie snel vriezen

Algemeen
- Deur omkeerbaar
- Deuralarm
- Koelmiddel: R-600a
- Koeltijd bij stroring: 16 h
- Compressor: Digitalr Inverter Compressor
- Display & Bedieningspaneel binnenin
- Deurgrepen in nis

Prestaties
- Vakantiemodus
- Energielabel: A+++
- Energieverbruik: 183 kWh/year
- Geluidsniveau: 39 dBA
- Klimaatklasse: SN, N, ST, T
- Vriescapaciteit: 13 kg/24h

Specificaties

Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A+++
Buitenmaten ( h x b x d )
2010 x 595 x 675 mm.
EAN
8801643154431
Merk
Samsung
Soort
koelkast
Kleur
Wit
Soort koelkast
Vrijstaand
Positie vriesgedeelte
Vriesgedeelte onder
Inhoud koelgedeelte (liters)
232,00
Inhoud vriesgedeelte (liters)
118,00
No-Frost vriessysteem
No-Frost: niet ontdooien
Installatie
Haal de koelkast uit verpakking en zet deze op de plaats. Zorg ervoor dat de koelkast stabiel staat en stel deze waterpas. Na plaatsing dient u minimaal 4 uur te wachten (bij rechtstandig vervoer), alvorens de koelkast aan te zetten.

Garantie

Op de SAMSUNG koelkast RB33N300NWW ontvangt u bij aanschaf 2 jaar garantie. Deze garantie heeft betrekking op de volledige reparatie dus inclusief voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en alle kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie. Bekijk de garantievoorwaarden voor een volledig overzicht. Garantie voorwaarden Samsung apparatuur
Wat te doen bij een storing?
In het geval dat u service nodig heeft adviseren wij u allereerst direct contact met ons op te nemen. U kunt dit doen per e-mail naar onze klantenservice via info@deschouwwitgoed.nl of per telefoon via nummer 035-6918115. Desgewenst is het ook mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Samsung Nederland. U kunt dit doen per telefoon via nummer : 0900-SAMSUNG (0900-7267864). Wij adviseren u om volledige modelnummer en serienummer van uw apparaat met daarbij de datum enen een korte beschrijving van de fout/vraag bij de hand te houden.

Online service aanvraag
Samsung heeft voor witgoed service verzoeken ook een online applicatie gebouwd. Zodoende kunt u direct uw storing opgeven via de Samsung Service Applicatie
Contactgegevens Samsung service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met Samsung Nederland. Per telefoon op 0900-SAMSUNG (0900-7267864).

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Voor meer

Luxere Samsung

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag