Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Samsung RB31FERNCWW

koelkast

Specificaties

Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A++
Buitenmaten ( h x b x d )
1850 x 595 x 668 mm.
Bekijk specificaties

Ervaring klant

Samsung koelkast is goed en de service van Schouw Witgoed is super. Vorige koelkast had storing en is door Samsung vervangen. De afhandeling van de klacht met Samsung en het regelen van de (...)

Robert

Bekijk reviews

Korte beschrijving

Lees verder

De Samsung RB31FERNCWW is een koelkast uitgevoerd in het wit, 60 cm. breed en voorzien van een A++ energielabel. De RB31FERNCWW heeft bovenin een koelgedeelte van 207 liter dankzij de hoogte van 185 cm.

Het vriesgedeelte, dat zich onderin bevindt, heeft een inhoud van 98 liter. Een heel fijn voordeel van het vriesgedeelte is dat deze is uitgerust met No-Frost. Dankzij No-Frost wordt de vochtige lucht uit het vriesgedeelte afgevoerd, waardoor er geen ijs aan de wanden vormt. Zo heeft u alleen ijs in de vriezer op een manier waar u op zomerse dagen blij van wordt!

De indeling van de RB31FERNCWW is volledig SmartSpace: de deurvakken bieden meer ruimte dan in andere koelkasten, en dankzij de speciale deurtechniek kan de ruimte vrieslade ook open als de deur 90 graden open staat. Zo kan de koelkast strak in een hoek worden geplaatst, zonder dat gebruiksgemak daar onder te lijden heeft.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Samsung RB31FERNCWW koelkast

- Nettocapaciteit koelkast: 207 l
- Brutocapaciteit koelkast: 206 l
- Koelkast binnenverlichting
- Soort lamp: LED
- Geen vriezer ( koelkast )
- Multi-luchtwegsysteem (koelkast)
- Aantal planken koelkast: 2
- Aantal groente lades: 1
- Eierenrekje
- Flessenrek

Ergonomie
- Deur open alarm
- Overige specificaties
- No Frost system
- Multi-luchtwegsysteem
- Deur type: Dubbel

Design
- Kastontwerp: Vrijstaand
- Kleur van het product: Wit
- Deurscharnieren: Rechts
- Draairichting deur verwisselbaar
- Ingebouwd display
- Aantal compressoren: 1

Verse zone
- Vers zone compartiment
- Prestatie
- Totale nettocapaciteit: 325 l
- Totale brutocapaciteit: 304 l
- Geluidsniveau: 39 dB
- Water dispenser

Energie
- Energie-efficiëntieklasse: A++
- Jaarlijks energieverbruik: 257 kWu

Vriezer
- Vriezer positie: Onder
- Nettocapaciteit vriezer: 118 l
- Brutocapaciteit vriezer: 98 l
- Aantal planken vriezer: 3

Specificaties

Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A++
Buitenmaten ( h x b x d )
1850 x 595 x 668 mm.
EAN
8806085341517
Merk
Samsung
Soort
koelkast
Kleur
Wit
Soort koelkast
Vrijstaand
Positie vriesgedeelte
Vriesgedeelte onder
Inhoud koelgedeelte (liters)
207,00
Inhoud vriesgedeelte (liters)
118,00
No-Frost vriessysteem
No-Frost: niet ontdooien
Installatie
Haal de koelkast uit verpakking en zet deze op de plaats. Zorg ervoor dat de koelkast stabiel staat en stel deze waterpas. Na plaatsing dient u minimaal 4 uur te wachten (bij rechtstandig vervoer), alvorens de koelkast aan te zetten.

Garantie

Op de SAMSUNG koelkast RB31FERNCWW ontvangt u bij aanschaf 2 jaar garantie. Deze garantie heeft betrekking op de volledige reparatie dus inclusief voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en alle kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie. Bekijk de garantievoorwaarden voor een volledig overzicht. Garantie voorwaarden Samsung apparatuur
Wat te doen bij een storing?
In het geval dat u service nodig heeft adviseren wij u allereerst direct contact met ons op te nemen. U kunt dit doen per e-mail naar onze klantenservice via info@deschouwwitgoed.nl of per telefoon via nummer 035-6918115. Desgewenst is het ook mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Samsung Nederland. U kunt dit doen per telefoon via nummer : 0900-SAMSUNG (0900-7267864). Wij adviseren u om volledige modelnummer en serienummer van uw apparaat met daarbij de datum enen een korte beschrijving van de fout/vraag bij de hand te houden.

Online service aanvraag
Samsung heeft voor witgoed service verzoeken ook een online applicatie gebouwd. Zodoende kunt u direct uw storing opgeven via de Samsung Service Applicatie
Contactgegevens Samsung service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met Samsung Nederland. Per telefoon op 0900-SAMSUNG (0900-7267864).

Reviews (1)

Loading...
Wacht a.u.b...

Sorteer op wijzig sorteer volgorde

1 review(s)

per pagina
Prijs / kwaliteit
Design / vorm
Gebruiksgemak
Prestaties

Apparaat voldoet goed, service super

Samsung koelkast is goed en de service van Schouw Witgoed is super. Vorige koelkast had storing en is door Samsung vervangen. De afhandeling van de klacht met Samsung en het regelen van de vervanging is goed en met kennis van zaken door Schouw Witgoed geregeld. Ook de bezorging (omruiling) verliep naar tevredenheid, men nam er alle tijd voor. Schouw Witgoed is een goede betrouwbare winkel om tot tevredenheid te kopen.

Beoordeeld door op 27 december 2018

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag