Samsung NV9785BJPSR oven

inbouw rvs

4.8/5  (1 ingevulde reviews)

Specificaties

Kleur
Rvs
Energieklasse
Energieklasse A+
Nishoogte
Standaard nishoogte 60 cm
Bekijk specificaties

Ervaring klant

Sinds enkele weken in gebruik. Ik ben er laaiend enthousiast over, wat een fantastisch apparaat. De markt van combi-stoomovens is nog niet zo groot en daarom zijn ze ook aardig aan de prijs, (...)

DC

Bekijk reviews

Helaas!

Dit artikel is uit het assortiment.

Bekijk direct welke Samsung oven hiervoor de opvolger is.

Korte beschrijving

Lees verder

Topmodel inbouw oven uitgevoerd in met Twin Convectione en Steam Cook. De Samsung NV9785BJPSR is door middel van een inzet wand ook als 'dubbele' oven te gebruiken voor het tegelijkertijd bereiden van twee gerechten.

De Steam Cook functie in de SAMSUNG oven NV9785BJPSR biedt de mogelijkheid om op gezonde wijze groenten, aardappelen e.d. te bereiden. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om bij bereiding van vlees, vis e.d. stoom toe te voegen waardoor uw gerecht veel 'sappiger' blijft. Standaard wordt een lagedruk stoomschotel bij deze oven meegeleverd.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Samsung NV9785BJPSR inbouw oven
Multifunctionele oven 60 cm
Roestvrijstaal
Energieklasse A+
Klapdeur met Twin convectie en Steam Twin- 's Werelds eerste Dual Steam Cook d.m.v. 'Twin Convection'
- 24 kookfuncties
- Dubbel koken & stomen d.m.v. 'Steam Twin'
- Bedieningspaneel met dubbel LED display en aanraak- en pop up functietoetsen
- Watertoevoer- en afvoersysteem
- Stoomgenerator
- Ontkalkingssysteem
- Katalytische en/of stoom reiniging
- Maximale oventemperatuur: 270 graden

Technische eigenschappen:
- Auto menu 50
- Energielabel AAA
- Kinderbeveiliging
- Twin convectie verdeler
- Stoomschotel 12 liter
- Vierkante bakplaat
- Telescopische geleiders
- Capaciteit: 70 liter
- Vlakke deur

Afmetingen (h x b x d):
- Buitenmaten 595 x 595 x 545 mm.
- nismaten 590-600 x 560 x 550 mm.

Specificaties

Kleur
Rvs
Energieklasse
Energieklasse A+
Nishoogte
Standaard nishoogte 60 cm
Inhoud binnenruimte (liters)
70,00
Merk
Samsung
Soort
oven
Kenmerken
Inschuifbare roosters, Met stoom functie, Twee ovens
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen m.b.v. de maattekening. Pak de oven uit, sluit de elektra aan op een standaard randaarde stopcontact en zet de oven vast volgens de montage instructie. Volg verder de voorschriften voor het eerste gebruik.
Buitenmaten ( h x b x d )
595 x 595 x 545 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
590-600 x 560 x 550 mm.

Garantie

Op de SAMSUNG oven inbouw rvs NV9785BJPSR ontvangt u bij aanschaf 2 jaar garantie. Deze garantie heeft betrekking op de volledige reparatie dus inclusief voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en alle kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie. Bekijk de garantievoorwaarden voor een volledig overzicht. Garantie voorwaarden Samsung apparatuur
Wat te doen bij een storing?
In het geval dat u service nodig heeft adviseren wij u allereerst direct contact met ons op te nemen. U kunt dit doen per e-mail naar onze klantenservice via info@deschouwwitgoed.nl of per telefoon via nummer 035-6918115. Desgewenst is het ook mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Samsung Nederland. U kunt dit doen per telefoon via nummer : 0900-SAMSUNG (0900-7267864). Wij adviseren u om volledige modelnummer en serienummer van uw apparaat met daarbij de datum enen een korte beschrijving van de fout/vraag bij de hand te houden.

Online service aanvraag
Samsung heeft voor witgoed service verzoeken ook een online applicatie gebouwd. Zodoende kunt u direct uw storing opgeven via de Samsung Service Applicatie
Contactgegevens Samsung service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met Samsung Nederland. Per telefoon op 0900-SAMSUNG (0900-7267864).

Reviews (1)

Loading...
Wacht a.u.b...

Sorteer op wijzig sorteer volgorde

1 review(s)

per pagina
Prestaties
Prijs / kwaliteit
Totaal
Design / vorm
Gebruiksgemak

Fantastische oven.

Sinds enkele weken in gebruik. Ik ben er laaiend enthousiast over, wat een fantastisch apparaat. De markt van combi-stoomovens is nog niet zo groot en daarom zijn ze ook aardig aan de prijs, maar deze maakt zijn beloftes wel waar.

Komt met een grote stoombak waarvan het deksel tevens als schaal dienst kan doen. De bak is groot genoeg om voor 4 man eten te bereiden. Daarnaast kan hij ook gewoon de hele oven stomen voor het betere vleesgebraad en kippetjes.

Minstens zo fantastisch is het twee-compartimentensysteem middels een verdeelplaat, waardoor je twee verschillende functies en temperaturen kan instellen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Vaak heb ik trouwens maar 1 ovenschaal dus verwarm ik maar 1 helft om stroom te besparen.

Nog een pluspunt mijns inziens is dat hij met 2 roosters wordt geleverd, waar dat bij de concurrentie vaak maar 1 is.

Ik heb tot nog toe maar één nadeel ondervonden: als het programma klaar is gaat hij uit, inclusief de koelventilator. Mijn vorige oven kon ik makkelijk na laten blazen om de hitte wat te lozen maar dat lukt me bij de Samsung alleen door hem aan te zetten op de laagste temperatuur (40°C). Kleinigheidje bij een anderszins geweldig keukenattribuut. Hij is aardig aan de prijs, maar wel één van de (zo niet de) goedkoopste combi-stoomoven en toch tegelijkertijd de meest veelzijdige. De investering meer dan waard.

Beoordeeld door op 18 januari 2014

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag