Samsung

Samsung NV75N5671RS oven

Korte beschrijving

De Samsung NV75N5671RS is een luxe inbouw oven uitgevoerd met een inhoud van 75 liter en uitgevoerd als zogenaamde dubbele oven. Deze oven heeft één deur maar is uitgevoerd met twee oven ruimtes. De eerste oven heeft een bereik van 40 tot 250 graden. De twee oven (inhoud 32 liter) is de kleine oven en is conventioneel.
Lees verder

Inbouw oven rvs

Kleur
Rvs
Energieklasse
Energieklasse A+
Nishoogte
Standaard nishoogte 60 cm
Bekijk specificaties

Overtuigd?

Vink hieronder de gewenste bezorgopties aan en druk op de 'klik en bestel' button.

Alle opties weergeven

De Samsung NV75N5671RS is een luxe inbouw oven uitgevoerd met een inhoud van 75 liter en uitgevoerd als zogenaamde dubbele oven. Deze oven heeft één deur maar is uitgevoerd met twee oven ruimtes. De eerste oven heeft een bereik van 40 tot 250 graden. De twee oven (inhoud 32 liter) is de kleine oven en is conventioneel.

Beschrijving

De Samsung NV75N5671RS is een luxe inbouw oven uitgevoerd met een inhoud van 75 liter en uitgevoerd als zogenaamde dubbele oven. Deze oven heeft één deur maar is uitgevoerd met twee oven ruimtes. De eerste oven heeft een bereik van 40 tot 250 graden. De twee oven (inhoud 32 liter) is de kleine oven en is conventioneel.

Meer gerechten veel efficiënter bereiden
Je kunt heel gemakkelijk de bovenste en onderste zone tegelijk gebruiken. Stel de temperatuur en tijd voor elke zone apart in voor een optimaal kookresultaat in beide zones, zonder warmteverlies of verstoring van de bereiding in de lagere zone. Zo kun je heel efficiënt verschillende gerechten bereiden en van optimale smaak genieten.

Dual Cook Flex
Bespaar veel tijd en energie bij de bereiding van je maaltijden. Wanneer je alleen de bovenste helft van de oven gebruikt, kun je de bereidingstijd met 22% verkorten en verbruik je 21% minder energie dan wanneer je de hele oven zou opwarmen.

Pyrolyse: blijft schitterend schoon – zonder te schrobben
Hou de binnenkant van je oven proper en schoon zonder dat je tijd en energie aan schrobben hoeft te verspillen of dure schoonmaakproducten hoeft te gebruiken. Een pyrolytisch reinigingssysteem* verhit de oven en verbrandt vet- en voedselresten die na de bereiding achterblijven. De oven wordt smetteloos schoon. Je hoeft alleen maar wat as weg te vegen.

Bereid meer en grotere gerechten
Dankzij de enorme capaciteit van 75 liter kun je meer en grotere gerechten bereiden. Zo kun je thuis veel flexibeler koken. Het is geen probleem om veel verschillende gerechten tegelijk te bereiden; handig voor als je bijvoorbeeld een feestje geeft. Bovendien is er voldoende ruimte voor grote gerechten, zoals een extra grote kalkoen voor als de hele familie komt.

Bespaar energiekosten dankzij het lage energieverbruik
Zo wordt je huis nog zuiniger en bespaar je op je energierekening. Op de ECO-stand kun je de hele oven gebruiken en nog steeds van de uitzonderlijke energieklasse A+ genieten. Daarbij heb je nog steeds het gemak van een zeer grote en flexibele ovenruimte.


Productinfo van fabrikant

Samsung NV75N5671RS oven

- Grootte oven: Medium
- Soort oven: Electric
- Totale binnen capaciteit (ovens): 75 L
- Aantal ovens: 2
- Ovenruimte capaciteit: 75 L
- Vermogen van de 1e oven: 34 W
- Thermostaat bereik (1e oven): 40 - 250 °C
- Vermogen grill: 1600 W
- Zelfreinigend
- 2de oven binnen capaciteit: 32 L
- Soort reiniging: Pyrolytic + steam
- Convectie kracht: 1200 W

Kookfuncties & -programma's
- Convectie koken
- Grill
- Koken
- Convectie koken (2e oven)
- Aantal automatische programma's: 50

Design
- Kleur van het product: Stainless steel
- Soort bediening: Rotary, Touch
- Controle positie: Top front
- Geïntegreerde klok
- Soort klok: Electronic
- Ingebouwd display
- Beeldscherm type: LED
- Materiaal deur: Glass
- Deurscharnieren: down
- Deurkoelventilator
- Binnenmateriaal: Enamelled ceramic

Ergonomie
- Type timer: Digital
- Timermodi: Cooking time, End cooking time
- Wi-Fi-besturing: Nee
- Kinderslot

Prestatie
- Boven- en onderverwarming
- Bovenverwarming
- Onderverwarming
- Bovenverwarming + convectie (enkele modus)
- Onderverwarming + convectie (enkele modus)
- Snelle hitte

Energie
- Energie-efficiëntieklasse: A
- Energieverbruik (geforceerde convectie): 0.71 kWh
- Energieverbruik (conventioneel): 1.05 kWh

Verlichting
- Verlichting binnenin
- Soort lamp: Halogen
- Verlichtingslocatie: Side, Top
- Inclusief lamp energie 2: 40 W
- Wattage van meegeleverde lamp: 25 W

Gewicht en omvang
- Breedte: 595 mm
- Diepte: 570 mm
- Hoogte: 595 mm
- Gewicht: 47.2 kg
- Installatie compartiment breedte: 56 cm
- Installatie compartiment diepte: 54.9 cm
- Installatie compartiment hoogte: 57.2 cm
- Breedte verpakking: 694 mm
- Diepte verpakking: 660 mm
- Hoogte verpakking: 660 mm
- Gewicht verpakking: 51.5 kg

Specificaties

Kleur
Rvs
Energieklasse
Energieklasse A+
Nishoogte
Standaard nishoogte 60 cm
Inhoud binnenruimte (liters)
75,00
EAN
8801643178352
Merk
Samsung
Soort
oven
Kenmerken
Inschuifbare roosters
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen m.b.v. de maattekening. Pak de oven uit, sluit de elektra aan op een standaard randaarde stopcontact en zet de oven vast volgens de montage instructie. Volg verder de voorschriften voor het eerste gebruik.
Buitenmaten ( h x b x d )
595 x 595 x 570 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
572 x 560 x 549 mm.

Garantie

Op de SAMSUNG oven inbouw NV75N5671RS ontvangt u bij aanschaf 2 jaar garantie. Deze garantie heeft betrekking op de volledige reparatie dus inclusief voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

7 jaar garantie op SAMSUNG wasmachines met QuickDrive Voor de Samsung WW10M86INOA/EN, WW9BM760NOM/EN, WW80M760NOM/EN, WW90M642OPW/EN en de WW8BM642OBW/EN wasmachines geldt 7 jaar garantie. Dit is een tijdelijke actie welke alleen geldig is na registratie.

Registratie 7 jaar garantie
De aankoop van de wasmachines en -drogers met Samsung QuickDrive moeten geregistreerd worden om in aanmerking te komen voor de 7 jaar garantie. Doe dit uiterlijk 31 december 2018. Registreren en actievoorwaarden 7 jaar complete garantie
Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en alle kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie. Bekijk de garantievoorwaarden voor een volledig overzicht. Garantie voorwaarden Samsung apparatuur
Wat te doen bij een storing?
In het geval dat u service nodig heeft adviseren wij u allereerst direct contact met ons op te nemen. U kunt dit doen per e-mail naar onze klantenservice via info@deschouwwitgoed.nl of per telefoon via nummer 035-6918115. Desgewenst is het ook mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Samsung Nederland. U kunt dit doen per telefoon via nummer : 0900-SAMSUNG (0900-7267864). Wij adviseren u om volledige modelnummer en serienummer van uw apparaat met daarbij de datum enen een korte beschrijving van de fout/vraag bij de hand te houden.

Online service aanvraag
Samsung heeft voor witgoed service verzoeken ook een online applicatie gebouwd. Zodoende kunt u direct uw storing opgeven via de Samsung Service Applicatie
Contactgegevens Samsung service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met Samsung Nederland. Per telefoon op 0900-SAMSUNG (0900-7267864).

Belangrijk bij vrijstaande combi (magnetrons)
Indien u een storing aan uw vrijstaande (combi) magnetron heeft dan dient u het apparaat ZELF bij De Schouw Witgoed op de Nieuwe Brink 20 in Bussum aanleveren. Samsung komt de reparatie van deze apparaten dus niet bij u thuis uitvoeren. Houdt u hier rekening mee!

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Downloads

Hieronder vindt u officiele documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.* Het energielabel is gebasseerd op het ECO programma

Video

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag