Samsung

Samsung MC457TDRCSR combi-magnetron

Korte beschrijving

Strak vormgegeven combi magnetron uitgevoerd met roestvrijstaal front. De Samsung MC457TDRCSR beschikt over 900 Watt magnetron functie, een grill, hetelucht (instelbaar van 40 tot 220 graden) en diverse combinatie functies.
Lees verder

Combi-magnetron rvs

Kleur
Rvs
Inhoud binnenruimte (liters)
45,00
EAN
8806085358331
Bekijk specificaties

Ervaring klant

Sinds een aantal weken de magnetron MC457TDRCSR in gebruik en deze voldoet goed aan onze verwachtingen. Het apparaat ziet er degelijk uit, heeft ruim voldoende gebruiksmogelijkheden en is na (...)

Geert.

Bekijk reviews
Strak vormgegeven combi magnetron uitgevoerd met roestvrijstaal front. De Samsung MC457TDRCSR beschikt over 900 Watt magnetron functie, een grill, hetelucht (instelbaar van 40 tot 220 graden) en diverse combinatie functies.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Beschrijving

Strak vormgegeven combi magnetron uitgevoerd met roestvrijstaal front. De Samsung MC457TDRCSR beschikt over 900 Watt magnetron functie, een grill, hetelucht (instelbaar van 40 tot 220 graden) en diverse combinatie functies.

Praktisch bij de MC457TDRCSR is de SmartSensor welke u helpt bij de bereiding van diverse gerechten. De MC457TDRCSR heeft een inhoud van 45 liter en behoort daarmee tot de grootste vrijstaande combi's in de markt.


Productinfo van fabrikant

Samsung MC457TDRCSR combi magnetron
Met magnetron, grill en hetelucht functie
RVS front- RVS
- 900 Watt vermogen
- Hetelucht ciruclatie van 40 - 220 graden
- Grillvermogen 1550 Watt
- 27 automatische kook programma's
- 5 automatische ontdooiprogramma's
- LED display
- Bediening met druktoetsen en draaiknop
- Deur opening met handgreep
- Temperatuursensor voor Auto-programma's
- Vochtsensor
- Uitschakelbaar glazen draaiplateau
- Inhoud binnenzijde: 45 liter

- Vitality Ceramic email interieur - Met Crisp plaat

Specificaties

Kleur
Rvs
Inhoud binnenruimte (liters)
45,00
EAN
8806085358331
Merk
Samsung
Soort
combi-magnetron
Kenmerken
Met draaiplateau, Crisp met crispschaal
Installatie
Pak de combi-magnetron uit en plaats deze op een stabiele plaats. Let hierbij op dat de combi-magnetron zijn warmte kwijt kan. Sluit de elektra aan op de standaard randaarde stopcontact. Volg nu de voorschriften voor het eerste gebruik.
Buitenmaten ( h x b x d )
261 x 418,8 x 414,5 mm.

Garantie

Op de SAMSUNG combi-magnetron MC457TDRCSR ontvangt u bij aanschaf 2 jaar garantie. Deze garantie heeft betrekking op de volledige reparatie dus inclusief voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

7 jaar garantie op SAMSUNG wasmachines met QuickDrive Voor de Samsung WW10M86INOA/EN, WW9BM760NOM/EN, WW80M760NOM/EN, WW90M642OPW/EN en de WW8BM642OBW/EN wasmachines geldt 7 jaar garantie. Dit is een tijdelijke actie welke alleen geldig is na registratie.

Registratie 7 jaar garantie
De aankoop van de wasmachines en -drogers met Samsung QuickDrive moeten geregistreerd worden om in aanmerking te komen voor de 7 jaar garantie. Doe dit uiterlijk 31 december 2018. Registreren en actievoorwaarden 7 jaar complete garantie
Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en alle kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie. Bekijk de garantievoorwaarden voor een volledig overzicht. Garantie voorwaarden Samsung apparatuur
Wat te doen bij een storing?
In het geval dat u service nodig heeft adviseren wij u allereerst direct contact met ons op te nemen. U kunt dit doen per e-mail naar onze klantenservice via info@deschouwwitgoed.nl of per telefoon via nummer 035-6918115. Desgewenst is het ook mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Samsung Nederland. U kunt dit doen per telefoon via nummer : 0900-SAMSUNG (0900-7267864). Wij adviseren u om volledige modelnummer en serienummer van uw apparaat met daarbij de datum enen een korte beschrijving van de fout/vraag bij de hand te houden.

Online service aanvraag
Samsung heeft voor witgoed service verzoeken ook een online applicatie gebouwd. Zodoende kunt u direct uw storing opgeven via de Samsung Service Applicatie
Contactgegevens Samsung service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met Samsung Nederland. Per telefoon op 0900-SAMSUNG (0900-7267864).

Belangrijk bij vrijstaande combi (magnetrons)
Indien u een storing aan uw vrijstaande (combi) magnetron heeft dan dient u het apparaat ZELF bij De Schouw Witgoed op de Nieuwe Brink 20 in Bussum aanleveren. Samsung komt de reparatie van deze apparaten dus niet bij u thuis uitvoeren. Houdt u hier rekening mee!

Reviews (1)

Loading...
Wacht a.u.b...

Sorteer op wijzig sorteer volgorde

1 review(s)

per pagina
Totaal
Design / vorm
Gebruiksgemak
Prestaties
Prijs / kwaliteit

Erg tevreden. Moest wel even wennen aan de bediening

Sinds een aantal weken de magnetron MC457TDRCSR in gebruik en deze voldoet goed aan onze verwachtingen.
Het apparaat ziet er degelijk uit, heeft ruim voldoende gebruiksmogelijkheden en is na enige oefening een uitstekende aanvulling op de keukenapparatuur.
Naast de vele gebruiksmogelijkheden is de beschrijving van de keuze instellingen erg summier en niet overal even duidelijk.
Na een tijdje gebruik worden de mogelijkheden steeds duidelijker en kan meer routinematig de bediening gedaan worden.
Een instructieboekje met enkele voorbeelden voor de instelling zou erg welkom zijn.
De levering door de fa. Schouw witgoed is uitstekend verlopen en we konden het aflevertraject volgen via track en trace. Uitstekend gedaan en ook nog € 20,-- retour via een Samsung actie. Van harte aanbevolen.

Beoordeeld door op 15 december 2014

Downloads

Hieronder vindt u officiele documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraagBetaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc