Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Samsung DV9BN8289AW

warmtepomp droger met 9 kg. trommel

Korte beschrijving

Lees verder

De Samsung DV9BN8289AW is een zeer energiezuinige warmtepompdroger met energielabel A+++. De warmtepompdroger gebruikt geen elektra om de trommel warm te krijgen, maar gebruikt een 'koelvloeistof' waardoor de lucht in de trommel verwarmt.

Zeer energie zuinig
Doordat de warme lucht ook nog eens hergebruikt wordt, is de droger echt super zuinig. Dankzij de drie sensoren in de trommel, meet de DV9BN8289AW hoe vochtig het wasgoed nog is, en past daar het droomprogramma op aan. Zo duurt het droogprogramma minder lang, wat weer goed is voor het energieverbruik. Maar nog belangrijker: voor uw tijd.

Zeer snel drogen (en wassen)
Goed voor uw tijd zijn, dat kan Samsung wel. Drogen is mogelijk binnen 81 minuten! En met de wasmachines met Super Speedfunctie, waarmee u kunt wassen en centrifugeren in 39 minuten, is uw was binnen twee uur helemaal schoon, en droog.

Laag geluidsniveau
Naast dat de DV9BN8289AW heel zuinig is, is 'ie ook nog eens stil. Dankzij geluiddempende materialen en slimme algoritmes die berekenen hoe de trommel het beste kan draaien, hebben uw buren of slapen kinderen geen last van lawaai. Nog een handigheidje: kleding opfrissen met lucht! Zonder te wassen kleding opfrissen door er lucht doorheen te blazen. Geurtjes blijven niet achter, waardoor de kleren zonder te schrobben lekker ruiken. Hierdoor gaat uw kleding langer mee!

Eventueel te bedienen met een app
Onregelmatig van huis? 's Morgens niet weten hoe laat u 's avonds thuis bent? Dankzij de Samsung app, die te verbinden is met de droger, kunt u instellen hoe u uw kleding gedroogd wil hebben, en voor wanneer. Overal ter wereld! Zo kunt u later op de dag instellen hoe laat u wil dat de was klaar is, en is de DV9BN8289AW klaar als u thuis komt. Dat scheelt weer wachten, want laten we eerlijk zijn; daar wordt niemand vrolijk van, al helemaal niet na een lange dag.

Het waterreservoir heeft een duidelijke aanduiding wanneer deze geleegd moet worden, zo kunt u goed zien wanneer u de tank leeg moet gooien om weer verder te gaan. Met de DV9BN8289AW is ht zelfs mogelijk om te steriliseren. Uw kleding ten minste. Maar niet alleen uw kleding, ook uw huishoud textiel en zelfs kinderspeelgoed!

3 extra programma's
Ten slotte zijn er drie programma mogelijkheden: Normal, Eco en Speed. Met het Eco programma is de droogbeurt zo zuinig mogelijk en met de Speed functie gaat het lekker snel, ideaal voor wie niet de hele dag de tijd heeft.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Samsung DV9BN8289AW droger

Design:
- Kastontwerp: Freestanding
- Type lader: Front-load
- Droogsysteem: Heat pump
- Kleur van het product: White
- Deurscharnieren: Right
- Soort bediening: Rotary, Touch
- Ingebouwd display: Ja
- Beeldscherm type: LED
- Materiaal trommel: Stainless steel
- Inverter technologie: Ja

Prestatie:
- Capaciteit trommel: 9 kg
- Droogklasse: B
- Duur cyclus: 188 min
- Geluidsniveau: 63 dB
- Anti-kreuk functie: Ja
- Koelend medium: R134a

Droogprogramma's:
- Droogprogramma voor wol: Ja
- Gemengd droogprogramma: Ja
- Snel droogprogramma: Ja
- Droogprogramma voor fijne was/zijde: Ja
- Droogprogramma voor katoen: Ja
- Synthetisch droogprogramma: Ja
- Strijkdroog: Ja

Ergonomie:
- Uitgestelde start timer: Ja
- Verlichting in trommel: Ja
- Kinderslot: Ja
- Indicator watertank vol: Ja

Energie:
- Energie-efficiëntieklasse: A+++
- Stroomverbruik (in standby): 5 W
- Stroomverbruik (indien uit): 0.5 W
- Energie consumptie: 1.56 kWh
- Jaarlijks energieverbruik: 194 kWh
- Warmtebron: Electric

Gewicht en omvang:
- Breedte: 600 mm
- Diepte: 600 mm
- Hoogte: 850 mm
- Gewicht: 54 kg

Specificaties

Type
Warmtepomp
Vulgewicht trommel
9 kg.
Geluidssignaal bij einde programma
EAN
8801643271954
Merk
Samsung
Test resultaten
Best Reviewed Kieskeurig
Soort
droger
Kleur
Wit
Kenmerken droger
Binnenverlichting trommel
Trommelverlichting
Uitgestelde starttijd
Weergave resttijd indicatie
Energieklasse
Energieklasse A+++
Energieverbruik
Aller zuinigste A+++ label
Energieverbruik
194 kWh / jaar
Wolprogramma
Anti-kreukfase
Draairichting deur
Rechtsdraaiend, niet om te zetten
Optie condenswater via afvoer
Plaatsing op wasmachine mogelijk
Geluidsniveau (db)
63,00
Installatie
Sluit het elektra aan op een standaard geaard stopcontact. Door het lage verbruik van een warmtepompdroger mag dit op dezelfde groep als de wasmachine en kunnen beide tegelijkertijd draaien. LET OP: na plaatsing 4 uur wachten voor te gebruiken !
Buitenmaten ( h x b x d )
850 x 600 x 600 mm.

Garantie

Op de SAMSUNG droger warmtepomp DV9BN8289AW ontvangt u bij aanschaf 2 jaar garantie. Deze garantie heeft betrekking op de volledige reparatie dus inclusief voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en alle kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie. Bekijk de garantievoorwaarden voor een volledig overzicht. Garantie voorwaarden Samsung apparatuur
Wat te doen bij een storing?
In het geval dat u service nodig heeft adviseren wij u allereerst direct contact met ons op te nemen. U kunt dit doen per e-mail naar onze klantenservice via info@deschouwwitgoed.nl of per telefoon via nummer 035-6918115. Desgewenst is het ook mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Samsung Nederland. U kunt dit doen per telefoon via nummer : 0900-SAMSUNG (0900-7267864). Wij adviseren u om volledige modelnummer en serienummer van uw apparaat met daarbij de datum enen een korte beschrijving van de fout/vraag bij de hand te houden.

Online service aanvraag
Samsung heeft voor witgoed service verzoeken ook een online applicatie gebouwd. Zodoende kunt u direct uw storing opgeven via de Samsung Service Applicatie
Contactgegevens Samsung service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met Samsung Nederland. Per telefoon op 0900-SAMSUNG (0900-7267864).

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Bijbehorende producten

Vink producten aan om mee te bestellen.

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag