Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Pelgrim PK454ZWSA

4-pits vrijstaande gas kookplaat

Specificaties

Soort
Vrijstaande gas
Aantal branders / zones
4-pits
Breedte kookplaat (cm)
54,00
Bekijk specificaties

Ervaring klant

Een mooi toestel, 2 aandachtspunten waarvan 1 heel erg belangrijk: pannendragers heel glad, dus gevaarlijk! Die stickers die je er met heel veel moeite afkrijgt! Waarom op de zijkant, (...)

P. Rietveld

Bekijk reviews

Korte beschrijving

Lees verder

De Pelgrim PK454ZWSA is een vrijstaande gas kookplaat uitgevoerd met 4 branders. Deze kookplaat is 54 centimeter breed en uitgevoerd in het roestvrijstaal met zwarte rand. De kookplaat heeft een hardglazen afdekplaat en beschikt over draaiknoppen aan de voorzijde van de kookplaat.

Praktisch is de eenvoudige bediening via de draaiknoppen aan de voorkant. Ten slotte zijn ook de eenvoudig te reinigen bandstalen pandragers van toegevoegde waarde.

Info van fabrikant

Pelgrim PK454ZWSA gas kookplaat
Vonkontsteking
Breedte 54 cm.
Zwart- Rvs emaille vangschaal
- zwart front - vonkontsteking geintegreerd in knop
- 2 pandragers van bandstaal
- thermo-elektrische vlambeveiliging (geen vlam = geen gas)
- sierdeksel van glas

Afmetingen:
- (hxbxd) 90x540x560 mm
- hoogte met open deksel 640 mm

Vermogen branders:
- zone linksvoor (sterkbrander) 0,90-3,00 kW
- zone linksachter (sudderbrander) 0,30-1,00 kW
- zone rechtsvoor (normaal) 0,50-1,75 kW
- zone rechtsachter (normaal) 0,50-1,75 kW

Specificaties

Type
Vrijstaande gas
Aantal branders / zones
4-pits
Breedte kookplaat (cm)
54,00
Uitvoering
Roestvrijstaal
EAN
8715393158789
Productcode fabrikant
PK 454 ZWSA
Merk
Pelgrim
Soort
kookplaat
Gebruik buiten Nederland
Deze kookplaat is alleen geschikt voor gebruik op Nederlands aardgas of - indien mogelijk met andere sproeiers - voor flessengas. Installatie op aardgas in het buitenland is dus niet mogelijk.
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. Pak de kookplaat uit, plaats deze in de nis en monteer de kookplaat volgens de bijgeleverde montage voorschriften. Sluit vervolgens het gas en het elektra (voor de vonkonsteking indien aanwezig) aan.
Buitenmaten ( h x b x d )
90 x 540 x 560 mm

Garantie

Pelgrim Nederland geeft u 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen garantie bij aankoop van de PELGRIM kookplaat zwart zwart PK454ZWSA. Dit betreft in de eerste twee jaar de voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel benodigde onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Mocht de monteur voor een service bezoek bij u komen en vaststellen dat de storing te wijten is aan een gebruikersfout of dat het kunststof onderdelen betreft, houdt u er dan rekening mee dat dit niet onder garantie valt.

Wat houdt de deze garantie exact in?
Standaard krijgt u twee jaar volledige fabrieksgarantie. Deze fabrieksgarantie omvat arbeidsloon, voorrijkosten en arbeidsloon. Indien hierboven aangegeven staat dat u op de PELGRIM kookplaat zwart zwart PK454ZWSA zelfs 5 jaar garantie heeft, dan houdt dit in dat u - naast de normale 2 jaar volledige garantie in de eerste twee jaar - in het derde, vierde en vijfde jaar dekking heeft op arbeidsloon en onderdelen. U dient in deze drie jaren dan ook alleen de voorrijkosten te voldoen.

LET OP: indien dit apparaat voor 5 jaar garantie in aanmerking komt, dan moet deze zelf registreren!
Voor het verkrijgen van de 5 jaar garantie (standaard is 2 jaar fabrieksgarantie) dient u uw aankoop binnen 30 dagen te registreren. Deze registratie kunt u regelen per telefoon op nummer 0900-555 000 1 of online via onderstaande link:
Online registratie van uw aankoop
Wat te doen bij een storing?
Zowel binnen als buiten de garantie kunt u uw storing het beste direct bij ons aanmelden. Dit kunt u telefonisch doen via 035-6918115, maar bij voorkeur per email naar info@deschouwwitgoed.nl. Voordeel voor u als consument bij aanmelding van de storing betreft:
1. u hoeft zelf niet in de wacht te gaan staan bij de fabrikant
2. bepaalde storingen lost onze eigen service dienst op wat voor u voordeliger is
3. wij hebben de ingangen bij de fabrikanten en kunnen dus sneller schakelen
4. als wij op de hoogte zijn van uw storing kunnen wij het proces ook begeleiden en daar waar nodig ingrijpen.

Contactgegevens Pelgrim service dienst:
U kunt desgewenst uw service aanvraag online ingeven en direct een afspraak inplannen via het vraag monteursbezoek aan - formulier op de website van Pelgrim service. Telefonisch is de servicedienst van Pelgrim te bereiken op nummer 0900 - 555 00 03.

Optioneel: 8 jaar garantie bij 4 of meer Pelgrim apparaten
Als u gelijktijdig vier Pelgrim apparaten of meer aanschaft, dan ontvangt u naast de 2 jaar volledige basisgarantie, 6 jaar extra garantie; dus inclusief alle kosten voor materiaal, onderdelen en arbeidsloon. U betaalt dan alleen de voorrijkosten.


Reviews (3)

Loading...
Wacht a.u.b...

Sorteer op wijzig sorteer volgorde

3 review(s)

per pagina
Prijs / kwaliteit
Design / vorm
Gebruiksgemak
Prestaties

Mooi!!

Een mooi toestel, 2 aandachtspunten waarvan 1 heel erg belangrijk: pannendragers heel glad, dus gevaarlijk! Die stickers die je er met heel veel moeite afkrijgt! Waarom op de zijkant, alsjeblieft op de achterkant!

Beoordeeld door op 2 december 2018

Prijs / kwaliteit
Design / vorm
Gebruiksgemak
Prestaties

Te vreden

Alleen jammer dat we geen korting kregen i.v.m. beschadiging daar waren ze kort en krachtig over Aen het ander toestel was ook beschadigd en ook nog dat we er toch 96 km. voor gereden hebben zodat we het toestel konden zien want niemand had hem in de showroom staan.

Beoordeeld door op 4 december 2018

Prijs / kwaliteit
Design / vorm
Gebruiksgemak
Prestaties

mooi design en werkt naar behoren

goed

Beoordeeld door op 5 mei 2020

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag