Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Quooker PRO3 & CUBE Fusion Square

inbouw kokend water kraan

Specificaties

Kleur
In meerdere kleuren
Productcode fabrikant
PRO3 CUBE Fusion Square
Merk
Quooker
Bekijk specificaties

Overtuigd?

Vink hieronder de gewenste bezorgopties aan en klik op de 'in winkelwagen' button.

Alle opties weergeven

Levering: 2-4 werkdagen

€ 2.395,00

Gratis bezorging in Nederland

GRATIS INSTALLATIE & ENERGIEVERDELER

gratis installatie & energieverdeler

Profiteer nu van gratis montage (twv € 200,-) en energieverdeler (twv € 90,-) bij aanschaf van deze QuookerBekijk voorwaarden

Korte beschrijving

Lees verder

De Quooker PRO3 & CUBE Fusion Square is een kokend-water-kraan en een kraan voor koel- en bruisend water in één. De kraan is uitgevoerd met een kindveilige dubbel-druk-draai bedieningsknop en een rechte uitloop.

De PRO3 set voor kokend water biedt - in tegenstelling tot de Combi en de Combi+ modellen van Quooker - alleen kokend water. Gecombineerd met de CUBE set heeft u ook gefilterd, gekoeld en bruisend water.

Werking van de Fusion Square kraan
Door het bewegen van de hendel aan de kraan kunt u koud water opvragen. Daarnaast bevindt zich een dubbel druk draai bedieningsknop waarmee u op een volledige kindvriendelijke wijze kokend water kunt vragen. De lichtring zal daarbij oplichten zolang het kokende water door de kraan stroomt. Praktisch is de dubbelwandige opbouw van de kraan waardoor de buitenzijde alleen handwarm wordt, ook als daar kokend water door heen stroom. Wel zo prettig en veilig.

Reservoir van de PRO3
Deze kraan heeft een reservoir van 3 liter inhoud waarin zich water onder druk op een temperatuur van 110 graden bevindt. Doordat deze onder druk bewaart wordt is het stand-by verbruik slechts 5 eurocent per dag. De PRO3 heeft een opwarmtijd van 10 minuten en beschikt over een aansluitwaarde van 1600 Watt.

CUBE met CO2 cilinder voor bruisend en gekoeld water
Geniet op elk moment van de dag van koel bruisend en gefilterd water uit de kraan. Hiervoor hoef je nooit meer met plastic flessen te sjouwen. De bediening is net zo eenvoudig als bij kokend water, alleen licht de lichtring nu blauw in plaats van rood op.

De CUBE wordt onderin de keukenkast naast het PRO3 reservoir geplaatst. Er zit een filter in, dat het water even goed zuivert, als het water dat in flessen uit de winkel komt. Aan het reservoir zit een CO2 cilinder gekoppeld waarmee ongeveer 60 liter bruisend water getapt kan worden.

Leverbaar in verschillende kleuren

Standaard wordt deze Quooker Fusion Square kokend water kraan geleverd in het chroom. Tegen meerprijs is de kraan ook leverbaar in roestvrij staal, zwart of verguld goud. Selecteer boven de 'klik en bestel' button de gewenste kleur en zie direct wat de meerprijs hiervan is.

Info van fabrikant

Quooker PRO3 & CUBE Fusion Square kokend water kraan

Quooker PRO3-E, inclusief Fusion Square, kokend-water-kraan met kindveilige (dubbel)druk-draai bedieningsknop.
CUBE voor gekoeld, gefilterd en bruisend water


Specificaties PRO3:
- Capaciteit: 3 liter 100°C
- Opwarmtijd: 10 minuten
- Aansluitwaarde 1600W/230V.
- Reservoir afmetingen (hxø): 400 x 150 mm.
- Met hitac waterfilter

Specificaties CUBE
- Afkoeltijd 40 min.
- Stand-by verbruik 16 Wat
- Afmetingen: (h x b x d): 43 x 23,5 x 44 cm.

Specificaties

Kleur
In meerdere kleuren
Productcode fabrikant
PRO3 CUBE Fusion Square
Merk
Quooker
Soort
kokend water kraan
Quooker kenmerken
PRO3 alleen kokend water, CUBE gefilterd en koel bruisend, Fusion Square

Garantie

Bij aankoop van een QUOOKER kokend water kraan PRO3 & CUBE Fusion Square ontvangt u 2 jaar volledige garantie. Deze garantie bestaat uit dekking het arbeidsloon en de benodigde onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen welke voorkomen uit gebruikers fouten vallen niet onder garantie. Bekijk de garantie voorwaarden voor een volledig overzicht: Quooker garantie voorwaarden
Registreer uw aankoop
Quooker adviseert u aankoop te registreren via onderstaande link. Hierdoor kunt u beter geholpen worden bij storingen, op de hoogte gehouden worden over onderhoud. Registreer uw Quooker
Wat te doen bij een storing?
Neem bij een storing contact met ons via telefoonnummer 035 69 18 115 of per e-mail via info@deschouwwitgoed.nl Op basis van uw storing gaan we contact opnemen met Quooker Nederland en overleggen hoe de storing het snelste opgelost kan worden. Hiervoor zijn diverse oplossingen denkbaar. Er zal vervolgens door ons of Quooker Nederland contact met u opgenomen worden om deze oplossing met u te bespreken.

Contactgegevens Quooker Nederland:
Quooker wordt in Nederland door Petri gevoerd. U kunt hen direct bereiken op telefoonnummer 0180 420488 of per e-mail info@quooker.nl.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Huidig product

Voor meer

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag

Overtuigd?

Levering: 2-4 werkdagen
2395,00
gratis installatie & energieverdeler GRATIS INSTALLATIE & ENERGIEVERDELER
Profiteer nu van gratis montage (twv € 200,-) en energieverdeler (twv € 90,-) bij aanschaf van deze Quooker
Bekijk voorwaarden
Betaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc