QUOOKER waterfilter CUBE FILTER HF

Nieuw: Betaal in 3 termijnen met KLARNA
Gratis bezorging in Nederland
Liever later bezorgd? Geen probleem

Beschrijving CUBE FILTER HF

Lees verder

De Quooker Cube filter HF is een essentieel onderdeel van de Quooker Cube, omdat deze zorgt voor een optimale smaak van het bruisende water. Het filter zorgt voor het filteren van onzuiverheden en verontreinigingen, om schade aan het systeem te voorkomen. Dit is een CUBE filter voor een CUBE die is geleverd voor december 2021.

De installatie van de Quooker Cube filter is eenvoudig en kan je zelf gemakkelijk vervangen. Het apparaat wordt geleverd met alle benodigde onderdelen en instructies voor een veilige en juiste installatie. Het installatieproces omvat het plaatsen van de filter in het apparaat en het aansluiten van het apparaat op de CO2-cilinder en het elektriciteitsnet.

Het is belangrijk om de Quooker Cube filter regelmatig te vervangen om de beste kwaliteit bruisend water te blijven leveren. De levensduur van de filter hangt af van het gebruik en de waterkwaliteit, over het algemeen adviseren we het filter eens per jaar te vervangen. Het vervangen van de filter is eenvoudig en kan worden gedaan door de oude filter uit het apparaat te halen en de nieuwe filter op zijn plaats te klikken.

Info van fabrikant

Quooker merk informatie Quooker CUBE FILTER HF waterfilter

- Hollow Filber filter
- filtert bacteriën uit het water
- Werking: 12 maanden
- eenvoudig te vervangen
- banjonet sluiting
- vervangen bij signaal van indicator

Specificaties

Merk
Quooker
Soort
waterfilter

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Video

Product vragen (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag

Overtuigd?Wat klanten over ons zeggen...

 • Beoordeling klanten op Trustpilot Wij hebben hier een nieuw fornuis…

  1 april 2024
  N. Fruijtier


  Wij hebben hier een nieuw fornuis gekocht. De adviseur was niet alleen vriendelijk en behulpzaam maar ook deskundig, hij wist goed waar hij het over had, iets wat bij de grotere zaken nogal eens tegenvalt. Vlotte levering (alles op voorraad) en montage. Wij zijn zeer tevreden over de service van de Schouw
  Lees op trustpilot.nl
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Topp service!

  22 maart 2024
  Kornelis Bos


  Al eerder meerdere apperaten bij De Schouw Witgoed besteld en was / ben zeer tevreden.

  Nogmaals vriendelijke dank voor de bezorging in Groningen en een compliment voor de bezorger uiterst vriendelijk en een prima uitleg.
  Lees op trustpilot.nl
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Oldskool advies, beleving en service!

  20 maart 2024
  Klant


  We waren op zoek naar een goede oven voor een leuke prijs. Dat is goed gelukt. In de winkel werden we goed geïnformeerd door vriendelijk personeel. Binnen een week werd de oven thuis afgeleverd. Daar kan, wat ons betreft, geen online winkel tegenop.
  Lees op trustpilot.nl