Eigen bezorgers en monteurs
Klant waardering: 4,6 / 5

QUOOKER waterfilter CUBE FILTER HF

Beschrijving CUBE FILTER HF

Lees verder

De Quooker Cube filter HF is een essentieel onderdeel van de Quooker Cube, omdat deze zorgt voor een optimale smaak van het bruisende water. Het filter zorgt voor het filteren van onzuiverheden en verontreinigingen, om schade aan het systeem te voorkomen. Dit is een CUBE filter voor een CUBE die is geleverd voor december 2021.

De installatie van de Quooker Cube filter is eenvoudig en kan je zelf gemakkelijk vervangen. Het apparaat wordt geleverd met alle benodigde onderdelen en instructies voor een veilige en juiste installatie. Het installatieproces omvat het plaatsen van de filter in het apparaat en het aansluiten van het apparaat op de CO2-cilinder en het elektriciteitsnet.

Het is belangrijk om de Quooker Cube filter regelmatig te vervangen om de beste kwaliteit bruisend water te blijven leveren. De levensduur van de filter hangt af van het gebruik en de waterkwaliteit, over het algemeen adviseren we het filter eens per jaar te vervangen. Het vervangen van de filter is eenvoudig en kan worden gedaan door de oude filter uit het apparaat te halen en de nieuwe filter op zijn plaats te klikken.

Info van fabrikant

Quooker merk informatie Quooker CUBE FILTER HF waterfilter

- Hollow Filber filter
- filtert bacteriën uit het water
- Werking: 12 maanden
- eenvoudig te vervangen
- banjonet sluiting
- vervangen bij signaal van indicator

Specificaties

Merk
Quooker
Soort
waterfilter

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Video

Product vragen (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag

Overtuigd?
Wat klanten over ons zeggen...

 • Beoordeling klanten op Trustpilot Ouderwets goede service

  25 augustus 2023
  Robbert


  Ouderwets goede service, modern uitgebreid assortiment, scherpe prijzen, persoonlijk advies, veel deskundigheid, prima geïnstalleerd door zeer vriendelijke en meedenkende bezorger, heldere communicatie. Ik kan deze winkel zeker aanraden !
  Lees op trustpilot.nl
 • Beoordeling klanten op Trustpilot De Schouw Witgoed verdient meer als 5 sterren!

  15 augustus 2023
  Hendrik


  Heb bij De Schouw Witgoed te Bussum een maand geleden online een Bosch SMV4HAX40N inbouw vaatwasser gekocht nadat ik eerst wat informatie heb gevraagd die ik ook gelijk heb gekregen. Dat De Schouw Witgoed een eigen bezorgservice en technische dienst heeft en mijn positieve ervaringen in het verleden met De Schouw Witgoed heeft de doorslag gegeven. De vriendelijke, correcte bezorgers hebben de machine in een mum van tijd vakkundig geïnstalleerd. De communicatie van het bedrijf hebben wij als prima ervaren.De Bosch vaatwasser staat hier nu een maand en doet het goed. Wij zijn er erg blij mee!
  Lees op trustpilot.nl
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Zeer goed geprijsde koelvriescombinatie…

  11 augustus 2023
  Hemmo Visser


  Zeer goede prijs voor deze koelvries combinatie! Gelukkig ook niet lang hoeven wachten op de levering. Ook de communicatie was zeer goed in orde.

  Al met al een zeer goede ervaring.
  Lees op trustpilot.nl