Blauwe waterkoker


2 artikel(en)

Een waterkoker in de kleur blauw

Een blauwe waterkoker is een echte eyecatcher in de keuken. Daarnaast is een blauwe waterkoker goed te combineren met andere apparaten, waardoor rust ontstaat. U kunt hierbij het beste apparaten van hetzelfde merk uit dezelfde serie selecteren.

Kleur blauw combineren

Indien u kiest voor een blauwe waterkoker dan is het tevens mogelijk deze te combineren met andere pastel tinten. Denk hierbij aan zacht groen, roze of crème. Deze combinatie behoudt zijn rust en zorgt daarmee voor een verrassend fraai kleurenpalet.

Fraaie retro blauwe waterkokers

In veel keukens vindt u een waterkoker op het aanrecht. Waren deze waterkokers vroeger veelal wit of zwart, tegenwoordig worden steeds meer van deze apparaten in kleur geleverd. Een belangrijke meerwaarde om kleur te geven aan uw keuken. Een waterkoker blauw kan hierbij - zeker in combinatie met andere blauwe apparaten uit dezelfde lijn klein huishoudelijke apparaten - een interessante toevoeging zijn.

Blauwe Smeg waterkoker
Ontdek het fraaie design van de nieuwe Smeg waterkoker blauw behorend tot de retro jaren 50 apparaten. Dit klein huishoudelijke apparaat is een eyecatcher voor iedere keuken. Er zijn twee uitvoeringen beschikbaar: een standaard model met een inhoud van 1,7 liter en een luxere uitvoering (eveneens met 1,7 liter inhoud) waarbij de temperatuur variabel instelbaar is. Bekijk de video van de Smeg waterkoker uitgevoerd in retro jaren '50 design.
Klanten beoordelen ons als uitstekend: 1729 beoordelingen van Trustpilot met Trustcore 4.4 van max. 5