Blauwe keukenmachine


1 artikel(en)

Een keukenmachine in de kleur blauw

Een blauwe keukenmachine is een echte eyecatcher in de keuken. Daarnaast is een blauwe keukenmachine goed te combineren met andere apparaten, waardoor rust ontstaat. U kunt hierbij het beste apparaten van hetzelfde merk uit dezelfde serie selecteren.

Kleur blauw combineren

Indien u kiest voor een blauwe keukenmachine dan is het tevens mogelijk deze te combineren met andere pastel tinten. Denk hierbij aan zacht groen, roze of crème. Deze combinatie behoudt zijn rust en zorgt daarmee voor een verrassend fraai kleurenpalet.

Fraai: blauwe keukenmachine in uw keuken

Ontdek de nieuwe Smeg keukenmachine blauw behorend tot de retro jaren 50 lijn apparaten van Smeg. Dit apparaat is niet alleen fraai vormgegeven, maar biedt ook nog eens een hoge kwaliteit en heeft veel mogelijkheden. Zo is het apparaat in 10 standen instelbaar en worden er een groot aantal accessoires standaard meegeleverd. Daarnaast is het mogelijk het apparaat met specifieke accessoires voor bijvoorbeeld de bereiding van pizza uit te breiden. Tip: bekijk de video van de Smeg keukenmachine uitgevoerd in retro jaren '50 design.
De Schouw Witgoed heeft 1516 beoordelingen van Trustpilot met een resultaat van 8.3 / 10