Miele apparatuur

Om te kunnen genieten van de Miele experience bij De Schouw Witgoed vragen wij of u uw e-mailadres hieronder wilt invullen

Miele

Miele WKJ 130 WPS wasmachine

Korte beschrijving

Exclusieve wasmachine behorend tot de nieuwe W1 ChromeEdition serie en uitgevoerd met 100% waterbeveiliging (waterproof systeem) en een koolborstelloze Profi Eco-motor. Mede dankzij deze motor beschikt de Miele WKJ 130 WPS over een zeer zuinig energieklasse A+++ label.
Lees verder

Wasmachine met 8 kg. en 1600 toeren

Vulgewicht trommel
8 kg.
Toerental centrifuge
1600 toeren
Type motor
Motor zonder koolborstels
Bekijk specificaties

Ervaring klant

Zijn erg tevreden over de Miele wasmachine. Ook op de service van de Schouw.Alle huishoudelijke apparaten komen bij de Schouw vandaan, ook van onze kinderen.

P. Mulder

Bekijk reviews
Exclusieve wasmachine behorend tot de nieuwe W1 ChromeEdition serie en uitgevoerd met 100% waterbeveiliging (waterproof systeem) en een koolborstelloze Profi Eco-motor. Mede dankzij deze motor beschikt de Miele WKJ 130 WPS over een zeer zuinig energieklasse A+++ label.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Beschrijving

Exclusieve wasmachine behorend tot de nieuwe W1 ChromeEdition serie en uitgevoerd met 100% waterbeveiliging (waterproof systeem) en een koolborstelloze Profi Eco-motor. Mede dankzij deze motor beschikt de Miele WKJ 130 WPS over een zeer zuinig energieklasse A+++ label.

Deze Miele wasmachine is verder voorzien van een 8 kg. grote trommel met SoftCare techniek (door kleinere gaatjes in de trommel wordt veel voorzichtiger omgegaan met uw wasgoed). Natuurlijk is ook deze W1 wasmachine van Miele voorzien van de PowerWash techniek welke zorgt voor schoner, sneller en zuiniger wassen. Dankzij de PowerShow wordt wasgoed snel bevochtigd welke - in combinatie met het efficiënte gebruik van het wasmiddel - resulteert in een effectieve verwijdering van vuil. Praktisch hierbij is ook het QuickPowerWash programma waarbij u binnen een uur een gegarandeerd wasresultaat A kunt behalen.

De Miele WKJ 130 WPS is verder voorzien van CapDosing: aparte capsules geschikt voor speciale wasprogramma's. Momenteel biedt Miele daarin zes speciale wasmiddelen, drie wasverzachters en een Booster tegen hardnekkig vuil


Productinfo van fabrikant

Miele WKJ 130 WPS wasmachine
1600 toeren
8 kg. vulgewicht- Energieklasse A+++
- Waterproof beveiligingssysteem tegen lekkage: 100% waterbeveiliging !
- 8 kg. vulgewicht
- 1600 toeren centrifuge
- Profi Eco-motor
- Thermo SoftCare trommel met gladstrijken
- PowerWash - 10% beter reinigingsresultaat
- CapDosing - wasmiddel dosering door middel van capsules
- Vlekkenfunctie
- Eco feedback functie
- Voorprogrammering tot 24 uur met resttijd aanduiding
- Schuin geplaatst bedieningspaneel

Speciale wasprogramma's
- Katoen
- Kreukherstellend
- Fijne was
- Express 20
- QuickPowerWash
- Overhemden
- Wol
- Zijde
- Donker wasgoed en jeans
- Impregneren
- Outdoor
- Dekbedden

Wasopties
- Programma manager
- Kort
- Extra water

Specificaties

Vulgewicht trommel
8 kg.
Toerental centrifuge
1600 toeren
Type motor
Motor zonder koolborstels
Energieklasse
Energieklasse A+++
EAN
4002515319499
Merk
Miele
Soort
wasmachine
Kleur
Wit
Type
Voorlader
Wasresultaat
A
Aquastop (waterbeveiliging)
Volledige waterbeveiliging
Uitgestelde starttijd
Weergave resttijd in display
Wasmachine trommel
Rvs trommel en rvs kuip
Geavanceerd vlekkenprogramma
Beladings / weeg automaat
Automatische dosering
Stoomfunctie ontkreuken/opfrissen
Restvocht percentage na centrifugeren
44 %
Draairichting deur
Rechtsdraaiend, niet om te zetten
Geschikt voor houten vloer?
Miele eigenschappen
CapDosing, PowerWash 2.0, SoftCare trommel, Vlekkenoptie
Installatie
Haal de wasmachine uit de verpakking en verwijder vervolgens de transportbeveiligingen. Zet de wasmachine op de plaats en sluit water (standaard beluchterkraan), afvoer (min diamter 40 mm.) en elektra (230 Volt) aan.
Buitenmaten ( h x b x d )
850 x 596 x 636 mm.

Garantie

De kwaliteit van Miele zit hem niet alleen in het apparaat zelf, ook service en garantie zijn goed geregeld. Zelfs bij het ontwerp van MIELE wasmachine WKJ 130 WPS is rekening gehouden met praktische toegankelijkheid voor monteurs. Dit alles om bij eventuele storingen ook hierin de beste kwaliteit te kunnen bieden. Miele geeft 2 jaar garantie bij aankoop van de MIELE wasmachine WKJ 130 WPS. Deze garantie heeft betrekking op arbeidsloon, voorrijkosten en eventueel benodigde onderdelen.

Eerste hulp bij storingen
Miele Nederland heeft op basis van de ervaringen van haar monteurs een module ontwikkeld welke u als klant moet helpen om veel voorkomende gebruikersfouten; eenvoudige storingen etc. te helpen oplossen. Groot voordeel hiervan is dat u direct weer kunt beschikken over een werkend apparaat en dat u - bij een bezoek van de monteur - toch tegen kosten aanloopt. De eerste hulp bij storingen module van Miele tracht aan de hand van diverse vragen en voorstellen u verder te helpen om op begrijpelijke wijze uw machine weer werkend te krijgen.

Uitgesloten van garantie
Storingen voortkomend uit gebruikers fouten vallen niet onder de garantie. Tevens zijn ook kunststof onderdelen uitgesloten van garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van Miele Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Service dienst Miele Nederland:
Bij Miele kunt u online uw service aanvraag ingeven en heeft u zelfs de mogelijkheid om direct een afspraak op het door u gewenste moment in te geven. Zeer praktisch en zeer klantvriendelijk. Mocht u dit liever telefonisch doen dan kunt u Miele bereiken op telefoonnummer (0347) 37 88 88.

Reviews (1)

Loading...
Wacht a.u.b...

Sorteer op wijzig sorteer volgorde

1 review(s)

per pagina
Totaal
Design / vorm
Gebruiksgemak
Prestaties
Prijs / kwaliteit

Top machine. Echt heel goed deze

Zijn erg tevreden over de Miele wasmachine. Ook op de service van de Schouw.

Alle huishoudelijke apparaten komen bij de Schouw vandaan, ook van onze kinderen.

Beoordeeld door op 14 oktober 2014

Downloads

Hieronder vindt u officiele documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.* Het energielabel is gebasseerd op het ECO programma

Video

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraagBetaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc