Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Miele SCOUT RX2

stofzuiger zwart

Korte beschrijving

Lees verder

De Miele Scout RX2 is een luxe robotstofzuiger welke zorgt voor het beste reinigingsresultaat in huis door het Quattro Cleaning Power systeem. Dit systeem zorgt voor optimale zuigkracht op zowel harde als tapijt vloeren.

De stofzuiger is verder uitgevoerd met het 3D Smart Navigation systeem. Dankzij dit systeem wordt heel systematisch de ruime baan voor baan gezogen (zie foto). De Scout RX2 hoeft eenmalig ingesteld te worden en zal vervolgens zijn volgens het ingeplande schema zijn werk gaan doen. Deze instelling kan op de de stofzuiger zelf ingevoerd worden met behulp van de afstandbediening maar ook via de speciale Miele app op uw telefoon.

Het basis station dient aangesloten te worden op een normale stroomvoorziening. Met een opgeladen accu kan de robotstofzuiger vervolgens 60 minuten non-stop stofzuigen.

Info van fabrikant

Miele SCOUT RX2 stofzuiger

Uitvoering:
- Robotstofzuiger
- Typeaanduiding: SLQL0

Reiniging:
- Reinigingssysteem: Quattro Cleaning Power
- Corner Brush

Navigatie:
- Navigatie: 3D Smart Navigation System
- Non-Stop Power
- Furniture Protection Technology
- Looptijd in min.: 120
- Oplaadtijd in min.: 180
- Berijdbare tapijthoogte in mm: 17
- Reinigingsprogramma's: 4
- Auto Mode
- Spot Mode
- Turbo Mode
- Silent Mode
- Handmatige bediening
- Timer: dagelijks individueel

App:
- Home Mapping
- Home Vision

Mobiliteit:
- Compact design, hoogte in mm: 85

Filtersysteem:
- Uitblaasfilter: AirClean Plus-filter

Technische gegevens:
- Accutype: Li-Ion
- Capaciteit accu in mAh: 4400
- Volume in dB: 64,0
- Diameter in mm: 354
- Hoogte in mm: 85
- Gewicht in kg: 3,20

Meegeleverde accessoires:
- Filter: Air-clean-plus-filter
- Afstandsbediening
- Laadstation
- Adapter
- Afbakenen oppervlak: magneetband
- Zijborstels: 2
- Filter: 1

Specificaties

Kleur
Zwart
EAN
4002515833834
Productcode fabrikant
Scout RX 2
Merk
Miele
Soort
stofzuiger

Garantie

De kwaliteit van Miele zit hem niet alleen in het apparaat zelf, ook service en garantie zijn goed geregeld. Zelfs bij het ontwerp van MIELE robotstofzuiger SCOUT RX2 is rekening gehouden met praktische toegankelijkheid voor monteurs. Dit alles om bij eventuele storingen ook hierin de beste kwaliteit te kunnen bieden. Miele geeft 2 jaar garantie bij aankoop van de MIELE robotstofzuiger SCOUT RX2. Deze garantie heeft betrekking op arbeidsloon, voorrijkosten en eventueel benodigde onderdelen.

Eerste hulp bij storingen
Miele Nederland heeft op basis van de ervaringen van haar monteurs een module ontwikkeld welke u als klant moet helpen om veel voorkomende gebruikersfouten; eenvoudige storingen etc. te helpen oplossen. Groot voordeel hiervan is dat u direct weer kunt beschikken over een werkend apparaat en dat u - bij een bezoek van de monteur - toch tegen kosten aanloopt. De eerste hulp bij storingen module van Miele tracht aan de hand van diverse vragen en voorstellen u verder te helpen om op begrijpelijke wijze uw machine weer werkend te krijgen.

Uitgesloten van garantie
Storingen voortkomend uit gebruikers fouten vallen niet onder de garantie. Tevens zijn ook kunststof onderdelen uitgesloten van garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van Miele Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Service dienst Miele Nederland:
Bij Miele kunt u online uw service aanvraag ingeven en heeft u zelfs de mogelijkheid om direct een afspraak op het door u gewenste moment in te geven. Zeer praktisch en zeer klantvriendelijk. Mocht u dit liever telefonisch doen dan kunt u Miele bereiken op telefoonnummer (0347) 37 88 88.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Voor meer

Luxere Miele

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag