Bosch BCS712XXL stofzuiger zwart

Beschrijving BCS712XXL

Lees verder

De Bosch BCS712XXL is een uitgevoerd in de kleur zwart en en heeft een gewicht van 4,1 kg.

Belangrijkste kenmerken op een rij:
- Presteert als een stofzuiger met snoer: flexibel en draadloos én zo sterk als een stofzuiger met snoer.
- Maak gemakkelijk schoon: eenvoudig stofzuigen dankzij handige functies zoals FlexTube en Parkeerfunctie
- Langere werktijd: uitwisselbare 3.0 Ampere accu(Power for all Alliance) met 33% meer vermogen en dus een langere werktijd
- AllFloor DynamicPower Borstel met geïntegreerde LED-verlichting: voor meer dan 99,9% stofopname
- TurboSpin motor: Sneller, lichter en efficiënter voor indrukwekkende schoonmaakprestaties

XXL-meubelzuigmond met 360° rotatie. - Snellere reiniging van gestoffeerde meubels dankzij de bredere zuigmond
Het schoonmaken van de bank kan vervelend zijn. De XXL-meubelzuigmond maakt het schoonmaken van je bank gemakkelijk. Door de extra brede zuigmond neemt hij in kortere tijd meer stof op dan gewone meubelzuigmonden. Dankzij de 360° rotatie geniet je nu ook van nog meer gemak bij het schoonmaken.

Power For All 18V-3.0Ah Accu - Geniet van 33% meer vermogen voor maximaal 100 m²
Met de krachtige en duurzame 3.0 Ah Power For All-accu van Bosch kunnen zelfs veeleisende stofzuigtaken moeiteloos worden uitgevoerd. De lithium-ionaccu is oplaadbaar, uitwisselbaar en beschermd tegen oververhitting, overladen, zelfontlading en geheugeneffect. Bovendien biedt de batterij 33% meer vermogen, wat zorgt voor krachtige prestaties en lange werktijd. Je kan tot 100 m² schoonmaken met slechts één accu - zonder onderbrekingen en zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over langdurig opladen.

AllFloor DynamicPower Borstel met LED-verlichting - Gemotoriseerde borstel met geïntegreerde LED-verlichting
Geniet van optimale schoonmaakresultaten op alle type vloeren en oppervlakken en zelfs op de lastigste plekken. Met de krachtige gemotoriseerde borstel kan je een stofopname van meer dan 99,9% bereiken. Dankzij de krachtige ingebouwde LED-verlichting zie je vuil en stof op donkere plekken. Bovendien kun je 30% meer stof op tapijten opnemen . Zo voel je je in een mum van tijd op je gemak in een schoon huis.

Gratis 10 jaar motorgarantie - Bosch motor technologie – kwaliteit uit Duitsland
Geniet van een krachtige, constante prestaties met Bosch stofzuigers. Onze high-performance motors worden al 80 jaar in Duitsland ontwikkeld en geproduceerd. Bosch stofzuigers garanderen niet alleen een optimaal resultaat, ze gaan ook nog eens lang mee. Daarom geven we 10 jaar garantie op onze motor³.

Metalengaas filtratiesysteem - Schone uitblaaslucht dankzij 99,9% filtratie
Geniet van extra schone uitblaaslucht tijdens het stofzuigen. HetMetalengaas filtratiesysteem van de Unlimited 7 zorgt voor 99,9% filtratie van fijnstof- en deeltjes⁰. Dankzij de hoge Bosch-kwaliteit gaat het filter bijzonder lang mee, voor een jarenlange constante filtratie. Bovendien is het speciale filtersysteem gemaakt van hoogwaardig, duurzaam metalen gaas en levenslang patroonfiltermateriaal. Zo kun je rustig ademen tijdens het stofzuigen.

Makkelijk het Interieur van je auto schoonmaken - Ideaal om de binnenkant van iedere auto schoon te maken
Het interieur van een auto is een lastige plek om schoon te maken. Vaak heb je geen stopcontact bij de hand. Daarom heeft deze draadloze stofzuiger van Bosch de ideale accessoires om ieder hoekje te bereiken. Hij gaat lang mee, is flexibel en makkelijk in gebruik. Perfect voor het schoonmaken van bijvoorbeeld je auto.

Keyboard- en ladezuigmond - Maak lades eenvoudig schoon zonder kleine dingen op te zuigen
Met de Keyboard- en ladezuigmond kun je stofzuigen op lastige plekken zonder dat je bijvoorbeeld paperclips of muntjes opzuigt. Het mondstuk bevat dunne, flexibele haartjes waardoor kleine objecten niet opgezogen worden. De LED spotlight maakt hem daarnaast ideaal voor volle lades en je auto.

FlexTube - 90° buigbaar. 100 % plezier – schoonmaken onder lage meubels
Nooit meer bukken om onder meubels of banken te stofzuigen. Het nieuwe geïntegreerde scharnier in de buis maakt het mogelijk om gemakkleijk te reinigen onder lage meubels, banken of bedden. Stof en vuil in moeilijk bereikbare hoeken maken geen kans meer, want het vermogen is altijd hoog, ook als de FlexTube gebogen is. Geniet van 100% flexibiliteit dankzij de hoek van 90°, waardoor het schoonmaken van zelfs op moeilijk bereikbare plekken een makkelijk wordt.

Parkeerfunctie - Flexibel stofzuigen dankzij parkeerfunctie
Bespaar tijd en energie dankzij de Parkeer functie. Schakel eenvoudig en moeiteloos van vloerreiniging met de stofzuiger naar middelhoge reiniging met de handheld. Tijdens het stofzuigen met de handheld staan de zuigmond en de FlexTube gewoon op zichzelf. Je hoeft de stofzuiger niet op de grond te leggen of terug te brengen naar het dockingstation. Daarna zet je de handheld gewoon terug in de buis en ga je verder met het stofzuigen van de vloer

2-in-1 zuigmond, een meubel- en textielzuigmond - 2-in-1 zuigmond voor een gemakkelijk en comfortabel schoonmaken
De combinatie van meubel- en textielzuigmond maakt het reinigen van oppervlakken eenvoudig. De meubelzuigmond is bijzonder geschikt voor lades, tafels en andere meubels met delicate oppervlakken. Afhankelijk van je behoefte maak je van de meubelzuigmond in een handomdraai een bekledingszuigmond

Net zo krachtig als een stofzuiger met snoer - Krachtig als een stofzuiger met snoer en toch flexibel
Nu kan het: de Unlimited 7 draadloze steelstofzuiger biedt dezelfde prestaties als een stofzuiger met snoer. Dankzij de betrouwbare en duurzame Bosch-accu, een krachtige motor met 66.000 tpm’s en het gemotoriseerde mondstuk met LED's, is de krachtige Unlimited 7 even krachtig als een stofzuiger met snoer en zorgt hij voor grondige en flexibele reiniging. Geniet van de voordelen van de draadloze steelstofzuiger in combinatie met de kracht van een stofzuiger met snoer.

Parkeerhaak - Parkeer de Unlimited 7 zorgeloos voor een korte pauze
Je hoeft de steelstofzuiger niet meer terug in het dockingstation te hang of op de grond te leggen als je even wilt pauzeren. Dankzij de Parkeerhaak parkeer je de steelstofzuiger gemakkelijk en overal - aan de rand van een meubel, zoals een tafel of plank, of op de rugleuning van een stoel. Maak je geen zorgen, het speciale materiaal van de haak maakt geen krassen en glijdt ook niet weg. De steelstofzuiger hangt stevig, en is klaar om door te gaan wanneer je maar wilt.

Maak gemakkelijk schoon - Veel gemak en flexibiliteit door de ergonomische kenmerken
Geniet van meer veelzijdigheid! De handige FlexTube maakt het mogelijk om moeiteloos plaatsen onder lage meubels te bereiken. Pauze? Hang de Unlimited 7 stevig op zijn plaats met de Parkeerhaak. De Quick Stand maakt flexibel schoonmaken mogelijk terwijl de zuigmond en de buis blijven staan. Met de Zuigmond-voetontgrendeling haal je de zuigmond zonder te bukken los van de buis om eenvoudig over te schakelen naar bijvoorbeeld plafondreiniging met de buig. Deze praktische kenmerken maken de Unlimited 7 perfect voor het stofzuigen van alle soorten vloeren en oppervlakken, zo ook de moeilijk bereikbare plekken.

Zuigmond-voetontgrendeling - Nooit meer bukken om van stofzuigsmodus te veranderen
Kleine stap. Groot effect. Schakel eenvoudig van vloerreiniging met de zuigmond naar stofzuigen boven het hoofd of gewoon met de zuigbuis - met slechts een kleine beweging van uw voet. De handige Zuigmond-voetontgrendeling scheidt de zuigmond van de buis met slechts een klik van je voet. Je hoeft nooit meer te bukken om de zuigmond met de hand te verwijderen. Zo geniet je in een mum van tijd van flexibele en snelle reiniging van smalle of hoge plekken.

Lichtgewicht - Gemakkelijk schoonmaken dankzij het ergonomische en lichtgewicht ontwerp
Stofzuigen kan niet eenvoudiger. De praktische handheld weegt slechts 1,4 kg - ideaal voor het reinigen van tafels, meubels, banken of kieren. Daarnaast heeft de handheld van de Unlimited 7 een ergonomisch design voor gemakkelijk schoonmaken. Omdat je de aan/uit-knop niet steeds ingedrukt hoeft te houden, zijn je vingers ontspannen en heb je meer bewegingsvrijheid. Hierdoor stofzuig je gemakkelijk en grondig met slechts één hand.

TurboSpin Motor (3.0 Ah) - Krachtige en lichtgewicht motor gemaakt in Duitsland
Geen compromissen op het gebied van prestaties met onze TurboSpin motor. De motor is ontwikkeld en geproduceerd door Bosch in Duitsland en heeft vele tests doorstaan om langdurige kwaliteit te garanderen. Bovendien is de driefasige gesynchroniseerde digitale motor zeer efficiënt, 21% sneller en 31% lichter ⁶ - tot 66.000 tpm -voor keer op keer indrukwekkende schoonmaakprestaties.

3 Zuigstanden - Praktische bedieningsinterface met 3 verschillende standen
Verschillende stofzuigtaken vereisen verschillende zuigstanden. De Unlimited 7 biedt een bedieningsinterface met 3 zuigstanden voor elke schoonmaaktaak. "Turbo"-modus verbetert de prestaties voor de veeleisende taken door net zoveel zuigkracht te leveren als een stofzuiger met snoer.² De intelligente "Auto"-modus past de zuigkracht en werktijd aan op de type ondergrond, of het nu tapijt of harde vloer is. Tot slot, de "Eco"-modus zorgt voor een extra lange, optimale werktijd voor dagelijkse schoonmaaktaken.

Auto-modus - Automatische aanpassing van het vermogen aan alle vloertypes
Nooit meer nadenken over het juiste vermogen voor de ondergrond. De intelligente Auto-modus past de luchtstroom automatisch aan op basis van het type vloer - tapijt, tegels, parket of parket. De handige Auto-modus zorgt ook voor de optimale balans tussen zuigkracht en werktijd. Omdat de steelstofzuiger zich automatisch aanpast aan het ideale vermogen voor ieder vloertype, hoef je nooit meer handmatig te wisselen tussen bijvoorbeeld tapijt en een harde vloer.

Verlengde werktijd - Verleng de werktijd eenvoudig met een tweede uitwisselbare accu
Wil je jouw hele huis schoonmaken zonder een lege accu te hebben? Als je meer flexibiliteit qua werktijd wilt, dan kun je met een extra accu nóg langer stofzuigen.

Eén accu voor alle klussen - Power For All Alliance. Eén accu voor je hele huis
De meeste apparaten hebben verschillende accu's, wat best duur en onhandig kan zijn. De verwisselbare accu's van Bosch zijn onderdeel van één van de grootse cross-brand 18V accusystemen. Ze zijn onder andere geschikt voor de 18V elektrische gereedschappen van de Bosch Home & Garden serie maar voor andere merken, zoals Gardena, Gloria, Wagner en Rapid.

Intelligente accu's - Automatisch geoptimaliseerde prestaties en werktijd
Dankzij de gepatenteerde Bosch Smart Battery Detecion technologie herkent onze Unlimited steelstofzuiger welk type accu gebruikt wordt. De steelstofzuiger optimaliseert de pretaties om hardnekkig vuil te verwijderen danwel de werktijd om grote oppervlakten schoon te maken. Zo heb je altijd de beste oplossing voor elke schoonmaakklus.

Gemaakt in Duitsland - Kwaliteit gemaakt in Duitsland
Kwaliteit gemaakt in Duitsland. Hecht je waarde aan hoge kwaliteit? De Unlimited 7 is ontwikkeld en geproduceerd in onze Duitse fabriek met meer dan 80 jaar ervaring in het produceren van stofzuigers. Onze stofzuigers hebben meerdere prijzen gewonnen in consumententests en hebben honderden uren aan tests ondergaan tijdens de ontwikkelingsfase.

Eenvoudig leegmaken - Eenvoudig leegmaken van het stofreservoir en geen filter wassen
Het leegmaken van het stofreservoir moet hygiënisch en eenvoudig zijn. Je kunt het reservoir leegmaken zonder rondvliegend stof en het filter schoonmaken zonder het te wassen. Haal het stofreservoir los, draai aan het rode wiel en kieper ‘m direct in de prullenbak leeg.

RotationClean - Snel en makkelijk filter schoonmaken
Het filter wassen is extra werk. Dankzij RotationClean kun je het filter meteen en hygiënisch schoonmaken. Verwijder de stofbak en draai aan het rode wiel. Stof en vuil wordt verwijderd en je raakt het nauwelijks aan. Zo maak je het filter snel en eenvoudig schoon zonder te wassen.

2-in-1 zuigmond, een meubel- en textielzuigmond - 2-in-1 zuigmond voor een gemakkelijk en comfortabel schoonmaken
De combinatie van meubel- en textielzuigmond maakt het reinigen van oppervlakken eenvoudig. De meubelzuigmond is bijzonder geschikt voor lades, tafels en andere meubels met delicate oppervlakken. Afhankelijk van je behoefte maak je van de meubelzuigmond in een handomdraai een bekledingszuigmond

Lange flexibele kierenzuigmond - Meer flexibiliteit voor moeilijke bereikbare plekken
De lange flexibele kierenzuigmond maakt de moeilijkste schoonmaaktaken makkelijk. In een mum van tijd maak je achter meubels, het auto-interieur, jaloezieën, lampenkappen of hoeken schoon.

Dockingstation - Eenvoudig opbergen en opladen in het aan de muur gemonteerde dockingstation
Het opbergen en opladen van een steelstofzuiger moet gemakkelijk en handig zijn. Dankzij het slanke en functionele ontwerp van de Unlimited 7 kan hij gemakkelijk worden opgeborgen en opgeladen in het aan de muur bevestigde dockingstation. Er is ook een opbergmogelijkheid voor accessoires, zodat alles binnen handbereik is wanneer je het nodig hebt. Dankzij het fraaie design kun je de Unlimited 7 zelfs direct in de woonkamer of keuken opbergen – een echte eyecatcher in huis en altijd klaar voor gebruik.

Korte kierenzuigmond - Bereik elke plek en maak zelfs je auto-interieur schoon
Elk huis heeft plekken die niet gemakkelijk te bereiken zijn om schoon te maken. De praktische korte kierenzuigmond is perfect voor het reinigen van kieren en hoeken. In combinatie met de draadloze Unlimited van Bosch kom je ook op moeilijk bereikbare plekken, bijvoorbeeld lades of in het auto-interieur.
Levering: 2-4 werkdagen

Info van fabrikant

Bosch merk informatie Bosch BCS712XXL stofzuiger
BCS712XXL, Draadloze steelstofzuiger


Prestatie:
- AllFloor DynamicPower Borstel met LED-lichten: een elektrische zuigmond voor intensieve reiniging van alle vloeren.
- TurboSpin Motor: Made in Germany met gratis 10 jaar motorgarantie.
- Verleng de werktijd: uitwisselbare accu's zorgen ervoor dat je, indien nodig, de werktijd kunt verlengen.
- 2 Uitwisselbare Power For All Alliance Accu('s)
- Power for ALL Alliance: de accu's zijn te gebruiken op veel producten van Bosch Home & Garden (de groene productlijn), evenals andere bekende merken binnen doe-het-zelf markt.
- Werktijd met een 3.0 Ah accu
- Tot 40 min. in Eco modus zonder elektrische accessoires Tot 30 min. in Eco modus met elektrische accessoires Tot 15 min. in Auto modus met elektrische accessoires Tot 10 min. in Turbo modus met elektrische accessoires
- 3 vermogensmodus voor alle schoonmaakklussen
- Eco-modus: langste werktijd voor langer schoonmaken. - Auto-modus: optimale werktijd en prestatie met automatische zuigkracht aanpassing. - Turbo-modus: ultieme prestaties voor de beste schoonmaakresultaten.
- Auto-modus: de zuigmond past de zuigkracht aan afhankelijk van het vloertype. Tapijt of harde vloer, altijd de beste schoonmaakprestaties die nodig zijn.
- Gemaakt in Duitsland: hoge kwaliteitsnormen en grondig getest voor blijvende tevredenheid

Hygiëne
- Levenslang filtermateriaal: schone uitblaaslucht dankzij hoogwaardig metalen gaas en levenslang patroonfilter met Pure Air-membraan (99,9% filtratie⁰).
- Filterreiniging: Gemakkelijke filterreiniging dankzij RotationClean - wassen is overbodig.
- Eenvoudig te legen stofcontainer
- Stofcontainer: 0.3 l netto inhoud

Comfort
- FlexTube: 90° buigbare buis om gemakkelijk onder lage meubels te stofzuigen.
- Gemakkelijke bediening: comfortfuncties zoals Parkeerfunctie, Zuigmond-voetontgrendeling en Parkeerhaak vergemakkelijken het stofzuigen.
- Bediening met één hand: Ergonomische en lichtgewicht handheld (1,4 kg) zonder dat je continu op de aan/uit-knop hoeft te drukken.
- Schoonmaken op alle niveaus: Dankzij de verschillende accessoires kan je alles stofzuigen, van vloer tot plafond - en zelfs in de auto.
- 2-in-1 Zuigmond
- Oplaadkabel Kierenzuigmond XXL-Meubelzuigmond T**0045
- Gemakkelijk opbergen: dankzij de wandhouder met oplaadfunctie kunnen de stofzuiger en de accessoires gemakkelijk opgeborgen worden.
- Gewicht (klaar voor gebruik met buis- en vloermondstuk): 2,9 kg

Accessoires:
- 1 x Kierenzuigmond
- 1 x Oplaadkabel
- 2 x Vervangbare accupack
- 1 x Laadapparaat
- 1 x 2in1 meubelzuigmond & bekledingzuigmond

Specificaties

Kleur
Zwart
Buitenmaten ( h x b x d )
1315 x 252 x 204 mm.
Productcode fabrikant
408003
Merk
Bosch
Soort
stofzuiger
Kenmerken stofzuigers
HEPA filter, Met accu

Garantie

Bij aankoop van een BOSCH stofzuiger zwart BCS712XXL ontvangt u 2 jaar volledige garantie. Dit betreft de volledige dekking van de voorrijkosten, het arbeidsloon en de eventueel benodigde onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen die veroorzaakt zijn door een gebruikersfout, vallen niet onder garantie. Tevens zijn de kunststof onderdelen uitgesloten van garantie. Bekijk de algemene garantievoorwaarden van Bosch voor het gehele overzicht.

Wat te doen bij een storing?
Bij een storing van uw BOSCH stofzuiger zwart BCS712XXL adviseren wij u contact op te nemen met De Schouw Witgoed via telefoonnummer (035) 69 18 115 of per e-mail. Natuurlijk kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met Bosch Nederland, maar dit heeft niet onze voorkeur aangezien wij kortere lijnen met de fabrikant hebben en wij u ook graag zelf willen helpen met uw storing. Op basis van onze expertise, onze eigen servicedienst, kunnen we bepalen hoe we uw storing het beste kunnen oplossen.

Contactgegevens Bosch service dienst:
Bosch heeft online een module ontwikkeld waarbij u eenvoudig en snel uw storingsaanvraag kunt ingeven. Houdt u er rekening mee dat u hiervoor het E-nummer van de machine, dat is het apparaat nummer, nodig heeft. U kunt Bosch desgewenst ook telefonisch bereiken op nummer 088 - 424 40 10 of per e-mail.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 inbouw apparaten in één keer kunt u de garantie kosteloos verlengen naar 5 jaar. U dient hiervoor uw bestelling te registeren via onderstaande link:
Registreer online uw 4 of meer inbouw apparaten voor verlening garantie

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Voor meer

Luxere Bosch

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product (pdf bestanden).Product vragen (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag

Overtuigd?Wat klanten over ons zeggen...

 • Beoordeling klanten op Trustpilot Wij hebben hier een nieuw fornuis…

  1 april 2024
  N. Fruijtier


  Wij hebben hier een nieuw fornuis gekocht. De adviseur was niet alleen vriendelijk en behulpzaam maar ook deskundig, hij wist goed waar hij het over had, iets wat bij de grotere zaken nogal eens tegenvalt. Vlotte levering (alles op voorraad) en montage. Wij zijn zeer tevreden over de service van de Schouw
  Lees op trustpilot.nl
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Topp service!

  22 maart 2024
  Kornelis Bos


  Al eerder meerdere apperaten bij De Schouw Witgoed besteld en was / ben zeer tevreden.

  Nogmaals vriendelijke dank voor de bezorging in Groningen en een compliment voor de bezorger uiterst vriendelijk en een prima uitleg.
  Lees op trustpilot.nl
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Oldskool advies, beleving en service!

  20 maart 2024
  Klant


  We waren op zoek naar een goede oven voor een leuke prijs. Dat is goed gelukt. In de winkel werden we goed geïnformeerd door vriendelijk personeel. Binnen een week werd de oven thuis afgeleverd. Daar kan, wat ons betreft, geen online winkel tegenop.
  Lees op trustpilot.nl