Miele Scout RX1 stofzuiger

zwart

Korte beschrijving

Lees verder

De Miele Scout RX1 is een volautomatische robotstofzuiger welke uitgevoerd is met afstandbediening. U kunt deze stofzuiger volledig instellen waarbij uw ruimte op het door u ingestelde tijdstip gezogen wordt.

Praktisch bij de Miele Scout RX1 is de sterke batterij welke het mogelijk maakt om tot 2 uur lang stof te zuigen. Daarnaast beschikt de Scout RX1 over het Advanced Corner Cleaning systeem waarbij stof zelfs in de hoeken goed wordt weggezogen.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Miele Scout RX1 Robotstofzuiger

Uitvoering
- Robotstofzuiger
- Typeaanduiding: Scout RX1
- Motorvariant: PowerLine
- Typeaanduiding: SJQL0

Reiniging
- Reinigingssysteem: Triple Cleaning SystemDraait, borstelt en zuigt: het Triple Cleaning System van de Scout RX1 verwijdert gericht stof en vuil.
- Corner Brush

Navigatie
- Navigatie: Smart Navigation SystemBetrouwbare navigatie: de vloer wordt tot in de hoeken nauwkeurig gereinigd.
- Advanced Corner Cleaning: Sterker dan stof: de RX1 verwijdert stof en vuil uit elke hoek van de kamer.
- Furniture Protection Technology

Bedieningscomfort
- Reinigingsprogramma's: 4
- Auto Mode: Automatisch schoon: in de Auto Mode bereikt de RX1 zelfstandig alle gewenste oppervlakken.
- Spot Mode: Kleinere oppervlakken: in de Spot Mode worden kleinere oppervlakken van 1,8 x 1,8 m gericht gereinigd.
- Corner Mode: Dubbel zo grondig: in de Corner Mode geeft de RX1 extra aandacht aan het reinigen van de hoeken.
- Turbo Mode: Snelle reiniging: in de Turbo Mode verwijdert de RX1 stof, vuil en haar in de helft van de tijd.
- Handmatige bediening
- Timer: eenvoudigNeemt werk uit handen: de Scout RX1 reinigt op het moment dat u het wilt, volledig zelfstandig de woonruimte.

Mobiliteit
- Compact design, hoogte in mm: 88

Filtersysteem
- Uitblaasfilter: Air-clean-filter

Veiligheid
- Furniture Protection Technology

Vermogen
- Non-Stop Power
- Accutype: Li-Ion
- Capaciteit accu in mAh: 2200
- Capaciteit in m²: 150
- Looptijd in min.: 120
- Oplaadtijd in min.: 120

Meegeleverde accessoires
- Afstandsbediening
- Laadstation
- Adapter
- Reinigingsborstel
- Afbakenen oppervlak: magneetband
- Zijborstels: 2
- Filter: 2

Specificaties

Kleur
Zwart
Merk
Miele
Soort
stofzuiger
Kenmerken stofzuigers
Met accu

Garantie

De kwaliteit van Miele zit hem niet alleen in het apparaat zelf, ook service en garantie zijn goed geregeld. Zelfs bij het ontwerp van MIELE stofzuiger robot Scout RX1 is rekening gehouden met praktische toegankelijkheid voor monteurs. Dit alles om bij eventuele storingen ook hierin de beste kwaliteit te kunnen bieden. Miele geeft 2 jaar garantie bij aankoop van de MIELE stofzuiger robot Scout RX1. Deze garantie heeft betrekking op arbeidsloon, voorrijkosten en eventueel benodigde onderdelen.

Eerste hulp bij storingen
Miele Nederland heeft op basis van de ervaringen van haar monteurs een module ontwikkeld welke u als klant moet helpen om veel voorkomende gebruikersfouten; eenvoudige storingen etc. te helpen oplossen. Groot voordeel hiervan is dat u direct weer kunt beschikken over een werkend apparaat en dat u - bij een bezoek van de monteur - toch tegen kosten aanloopt. De eerste hulp bij storingen module van Miele tracht aan de hand van diverse vragen en voorstellen u verder te helpen om op begrijpelijke wijze uw machine weer werkend te krijgen.

Uitgesloten van garantie
Storingen voortkomend uit gebruikers fouten vallen niet onder de garantie. Tevens zijn ook kunststof onderdelen uitgesloten van garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van Miele Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Service dienst Miele Nederland:
Bij Miele kunt u online uw service aanvraag ingeven en heeft u zelfs de mogelijkheid om direct een afspraak op het door u gewenste moment in te geven. Zeer praktisch en zeer klantvriendelijk. Mocht u dit liever telefonisch doen dan kunt u Miele bereiken op telefoonnummer (0347) 37 88 88.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Video

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag