Miele H2161B CLST oven

inbouw rvs

4.6/5  (1 ingevulde reviews)

Specificaties

Kleur
Rvs
Energieklasse
Energieklasse A+
Nishoogte
Standaard nishoogte 60 cm
Bekijk specificaties

Ervaring klant

Werkt zoals verwacht Miele er is geen betere!

Th.

Bekijk reviews

Helaas!

Dit artikel is uit het assortiment.

Bekijk direct welke Miele oven hiervoor de opvolger is.

Korte beschrijving

Lees verder

Luxe inbouw oven uitgevoerd in een standaard nis hoogte van 60 cm. waarbij het mogelijk is om op vier verschillende niveuaus uw gerechten te bereiden. De Miele H2161B is energiezuinig (energieklasse A) en heeft een inhoud van 56 liter. Praktisch bij deze oven is de aanduiding van de kloktijd en de aparte wekker.

Bijzonder veel aandacht is besteed aan het onderhouden / reinigen van de oven. Zo beschikt deze MIELE inbouw oven over achterwand van zelfreinigend katalytisch email en een ovendeur met PerfectClean. De oven sluit af op een volledig glazen binnendeur zonder kieren en naden hetgeen het schoonmaken aanzienlijk vereenvoudigd. Het bovenste verwarmingselement is neerklapbaar waardoor het plafond ook gemakkelijker schoon te maken is.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Miele H2161B CLST inbouw oven

Uitvoering
- Inbouwoven

Design
- ContourLine
- Kleur: Roestvrij staal met CleanSteel
- Display: EasyControl
- Verzinkbare knoppen

Optimaal genieten
- Nauwkeurige temperatuurregeling: 50 - 250°C

Bereidingssystemen
- Ontdooien: Vriendelijk voor diepvriesproducten: diepvriesproducten worden behoedzaam met koude lucht ontdooid.
- Automatische programma's: Nee
- Gratineren: Het lukt altijd: de verschillende verwarmingselementen zorgen voor uitstekende ovengerechten, gratins en lasagne.
- Grill
- Hetelucht Plus: Heerlijk luchtig: Ideaal voor het snel en behoedzaam bakken en braden op maximaal drie niveaus.
- Intensief bakken: Knapperige bodem: Pizza, quiche of vruchtentaart: de onderkant wordt knapperig, de bovenkant blijft sappig.
- Boven- en onderwarmte: Universeel te gebruiken en klassiek goed: daarmee lukken traditionele bak- en braadrecepten zonder problemen.
- Onderwarmte: Individuele bereiding: Voor gerechten die au bain marie worden bereid of van onderen nagebruind moeten worden.
- Grill met luchtcirculatie: Krokant van buiten, sappig van binnen: Ideaal voor kip, eend, schenkel, rollade en veel andere vleesgerechten.

Bedieningsgemak
- Tijdweergave: Altijd punctueel: u programmeert eenvoudig de starttijd, eindtijd en duur van de bereiding en de klok.
- Kookwekker
- Start/Stop-programmering: Altijd punctueel: u programmeert eenvoudig de starttijd, eindtijd en duur van de bereiding en de klok.
- Automatisch uitschakelen
- Programmering bereidingstijd: Altijd punctueel: u programmeert eenvoudig de starttijd, eindtijd en duur van de bereiding en de klok.
- Individuele instellingen: Geheel naar uw wens: stel taal, signalen en helderheid van het display zelf in.

Ovendeur
- Binnendeur van CleanGlass: Zeer gemakkelijk: het gladde oppervlak van de deur maakt het schoonmaken na het braden heel eenvoudig.
- Deursluiting: Onder

Ovenruimte
- Ovenruimte in liters: 56
- Aantal inschuifhoogten: 4
- Aantal halogeenlampen: eenvoudig

Onderhoud en reiniging
- Roestvrijstalen front met CleanSteel*: Geen vingers op roestvrijstaal: Het oppervlak heeft een speciale afwerking, waardoor het eenvoudig te reinigen is.
- Bereidingsruimte met PerfectClean en katalytisch achterpaneel: Achterpaneel eenvoudig schoonmaken: Al tijdens het braden en bakken worden vetresten verminderd.
- Grillelement neerklapbaar

Efficiëntie en duurzaamheid
- Energie-efficiëntieklasse: A+
- Snel opwarmen: Extra snel voor als u haast hebt: Als u vaak weinig tijd hebt om te koken zult u dit programma zeker waarderen.

Veiligheid
- Koelsysteem met koel front: Maximale bescherming: alle gedeelten rondom het apparaat blijven koel en kunnen veilig worden aangeraakt.
- Ingebruiknamebeveiliging

Technische gegevens
- Nisbreedte in mm: 560 - 568
- Nishoogte in mm: 593 - 595
- Nisdiepte in mm: 550
- Apparaatbreedte in mm: 554
- Apparaathoogte in mm: 581
- Apparaatdiepte in mm: 549
- Gewicht in kg: 39,0
- Totale aansluitwaarde in kW: 3,5
- Spanning in Volt: 230
- Zekering in A: 16
- Frequentie in Hz: 50
- Aansluiting op aantal fasen: 1

Meegeleverde accessoires
- Universele bakplaat met PerfectClean: 1
- Bak- en braadrooster zonder PerfectClean: 1
- Geleiderails zonder PerfectClean: 1 paar
- Aansluitkabel
- Aansluitkabel met stekker:

Specificaties

Kleur
Rvs
Energieklasse
Energieklasse A+
Nishoogte
Standaard nishoogte 60 cm
Inhoud binnenruimte (liters)
56,00
Productcode fabrikant
H2161 B
Merk
Miele
Soort
oven
Kenmerken
Inschuifbare roosters
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen m.b.v. de maattekening. Pak de oven uit, sluit de elektra aan op een standaard randaarde stopcontact en zet de oven vast volgens de montage instructie. Volg verder de voorschriften voor het eerste gebruik.
Buitenmaten ( h x b x d )
596 x 595 x 566 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
593 x 560 x 555 mm.

Garantie

De kwaliteit van Miele zit hem niet alleen in het apparaat zelf, ook service en garantie zijn goed geregeld. Zelfs bij het ontwerp van MIELE oven inbouw H2161B CLST is rekening gehouden met praktische toegankelijkheid voor monteurs. Dit alles om bij eventuele storingen ook hierin de beste kwaliteit te kunnen bieden. Miele geeft 2 jaar garantie bij aankoop van de MIELE oven inbouw H2161B CLST. Deze garantie heeft betrekking op arbeidsloon, voorrijkosten en eventueel benodigde onderdelen.

Eerste hulp bij storingen
Miele Nederland heeft op basis van de ervaringen van haar monteurs een module ontwikkeld welke u als klant moet helpen om veel voorkomende gebruikersfouten; eenvoudige storingen etc. te helpen oplossen. Groot voordeel hiervan is dat u direct weer kunt beschikken over een werkend apparaat en dat u - bij een bezoek van de monteur - toch tegen kosten aanloopt. De eerste hulp bij storingen module van Miele tracht aan de hand van diverse vragen en voorstellen u verder te helpen om op begrijpelijke wijze uw machine weer werkend te krijgen.

Uitgesloten van garantie
Storingen voortkomend uit gebruikers fouten vallen niet onder de garantie. Tevens zijn ook kunststof onderdelen uitgesloten van garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van Miele Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Service dienst Miele Nederland:
Bij Miele kunt u online uw service aanvraag ingeven en heeft u zelfs de mogelijkheid om direct een afspraak op het door u gewenste moment in te geven. Zeer praktisch en zeer klantvriendelijk. Mocht u dit liever telefonisch doen dan kunt u Miele bereiken op telefoonnummer (0347) 37 88 88.

Reviews (1)

Loading...
Wacht a.u.b...

Sorteer op wijzig sorteer volgorde

1 review(s)

per pagina
Design / vorm
Gebruiksgemak
Prestaties
Prijs / kwaliteit
Totaal

Heel tevreden met deze aankoop

Werkt zoals verwacht Miele er is geen betere!

Beoordeeld door op 8 maart 2014

Video

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag