Miele apparatuur

Om te kunnen genieten van de Miele experience bij De Schouw Witgoed vragen wij of u uw e-mailadres hieronder wilt invullen

Miele

Miele H 2601-1 B oven

Korte beschrijving

De Miele H 2601-1 B is een inbouw oven van 45 centimeter hoog uitgevoerd met PerfectClean afwerking aan de binnenzijde en voorzien van een vingervlekvrij roestvrijstaal front. Deze oven heeft een eenvoudige bediening met twee draaiknoppen: een knop voor het instellen van de gewenste ovenfunctie en een knop voor het kiezen van de temparatuur.
Lees verder

Inbouw oven rvs

Kleur
Rvs
Energieklasse
Energieklasse A+
Nishoogte
Compact nishoogte 45 cm
Bekijk specificaties

Ervaring klant

De échte kwaliteit van een bedrijf blijkt vooral wanneer er iets niet helemaal goed loopt. Er was dus een probleempje omtrent de aankoop van de oven, maar dat heeft de Schouw helemaal perfect (...)

Twan

Bekijk reviews
De Miele H 2601-1 B is een inbouw oven van 45 centimeter hoog uitgevoerd met PerfectClean afwerking aan de binnenzijde en voorzien van een vingervlekvrij roestvrijstaal front. Deze oven heeft een eenvoudige bediening met twee draaiknoppen: een knop voor het instellen van de gewenste ovenfunctie en een knop voor het kiezen van de temparatuur.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Beschrijving

De Miele H 2601-1 B is een inbouw oven van 45 centimeter hoog uitgevoerd met PerfectClean afwerking aan de binnenzijde en voorzien van een vingervlekvrij roestvrijstaal front. Deze oven heeft een eenvoudige bediening met twee draaiknoppen: een knop voor het instellen van de gewenste ovenfunctie en een knop voor het kiezen van de temparatuur.

De oven is verder voorzien van instelbare temperatuur van 50 tot 250 graden en heeft hetelucht, grill, onder/bovenwarmte en diverse combinatie functies. Praktisch verder is de ontdooifunctie met behulp van koele lucht.


Productinfo van fabrikant

Miele H 2601-1 B oven rvs inbouw

Uitvoering
- Inbouwoven

Design
- PureLine
- Kleur: Roestvrij staal met CleanSteel
- Display: EasyControl
- Verzinkbare knoppen

Optimaal genieten
- Nauwkeurige temperatuurregeling: 50 - 250°C

Bereidingssystemen
- Ontdooien: Vriendelijk voor diepvriesproducten: diepvriesproducten worden behoedzaam met koude lucht ontdooid.
- Automatische programma's: Nee
- Gratineren: Bijzonder energiebesparend: Afhankelijk van het model altijd succes met uitmuntende braadstukken of ovenschotels.
- Grill
- Hetelucht Plus: Heerlijk luchtig: ideaal voor het snel en behoedzaam bakken en braden op maximaal drie niveaus.
- Intensief bakken: Knapperige bodem: Pizza, quiche of vruchtentaart: de onderkant wordt knapperig, de bovenkant blijft sappig.
- Boven- en onderwarmte: Universeel te gebruiken en klassiek goed: daarmee lukken traditionele bak- en braadrecepten altijd perfect.
- Onderwarmte: Individuele bereiding: voor gerechten die au bain marie worden bereid of van onderen nagebruind moeten worden.
- Grill met luchtcirculatie: Krokant van buiten, sappig van binnen: ideaal voor kip, eend, schenkel, rollade en veel andere vleesgerechten.

Bedieningsgemak
- Tijdweergave: Altijd punktueel: u programmeert eenvoudig de starttijd, eindtijd en duur van de bereiding en de klok.
- Kookwekker
- Start/Stop-programmering: Altijd punktueel: u programmeert eenvoudig de starttijd, eindtijd en duur van de bereiding en de klok.
- Automatisch uitschakelen
- Programmering bereidingstijd: Altijd punktueel: u programmeert eenvoudig de starttijd, eindtijd en duur van de bereiding en de klok.
- Individuele instellingen: Geheel naar uw wens: stel taal, audiosignalen en helderheid van het display zelf in.

Deur apparaat
- Binnendeur van CleanGlass: Zeer gemakkelijk: het gladde oppervlak van de deur maakt het schoonmaken na het braden tot een leuk werkje.
- Deursluiting: Onder

Ovenruimte
- Ovenruimte in l: 49
- Aantal inschuifhoogten: 3
- Genummerde inschuifhoogtes
- Aantal halogeenlampen: eenvoudig

Onderhoud en reiniging
- Roestvrijstalen front met CleanSteel: Geen vingers op roestvrijstaal: het oppervlak is speciaal afgewerkt, waardoor het eenvoudig te reinigen is.
- Bereidingsruimte met PerfectClean en katalytisch achterpaneel: Achterpaneel eenvoudig schoonmaken: al tijdens het braden en bakken worden vetresten verminderd.
- Verlaagbaar grillelement

Efficiëntie en duurzaamheid
- Energie-efficiëntieklasse: A+
- Snel opwarmen: Extra snel voor als u haast hebt: als u vaak weinig tijd hebt om te koken zult u dit programma zeker waarderen.

Veiligheid
- Koelsysteem met koel front: Veiligheid troef: De deur en het toestel rondom blijven relatief koel waardoor u zich niet kunt branden.
- Ingebruiknamebeveiliging

Kookplaatbesturing
- Elektromechanische besturing

Technische gegevens
- Nisbreedte in mm: 560 - 568
- Nishoogte in mm: 450 - 452
- Nisdiepte in mm: 550
- Apparaatbreedte in mm: 554
- Apparaathoogte in mm: 438
- Apparaatdiepte in mm: 547
- Gewicht in kg: 34,0
- Totale aansluitwaarde in kW: 3,2
- Spanning in Volt: 230
- Zekering in A: 16
- Frequentie (Hz): 50
- Aansluiting op aantal fasen: 1

Meegeleverde accessoires
- Bakplaat met PerfectClean: 1
- Universele bakplaat met PerfectClean: 1
- Bak- en braadrooster zonder PerfectClean: 1
- Geleiderails zonder PerfectClean: 1 paar
- Aansluitkabel
- Aansluitkabel met stekker:

Specificaties

Kleur
Rvs
Energieklasse
Energieklasse A+
Nishoogte
Compact nishoogte 45 cm
Inhoud binnenruimte (liters)
49,00
EAN
4002515890738
Productcode fabrikant
H2601-1B
Merk
Miele
Soort
oven
Kenmerken
Inschuifbare roosters
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen m.b.v. de maattekening. Pak de oven uit, sluit de elektra aan op een standaard randaarde stopcontact en zet de oven vast volgens de montage instructie. Volg verder de voorschriften voor het eerste gebruik.
Buitenmaten ( h x b x d )
438 x 554 x 547 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
450-452 x 560-568 x 550 mm.

Garantie

De kwaliteit van Miele zit hem niet alleen in het apparaat zelf, ook service en garantie zijn goed geregeld. Zelfs bij het ontwerp van MIELE oven rvs inbouw H 2601-1 B is rekening gehouden met praktische toegankelijkheid voor monteurs. Dit alles om bij eventuele storingen ook hierin de beste kwaliteit te kunnen bieden. Miele geeft 2 jaar garantie bij aankoop van de MIELE oven rvs inbouw H 2601-1 B. Deze garantie heeft betrekking op arbeidsloon, voorrijkosten en eventueel benodigde onderdelen.

Eerste hulp bij storingen
Miele Nederland heeft op basis van de ervaringen van haar monteurs een module ontwikkeld welke u als klant moet helpen om veel voorkomende gebruikersfouten; eenvoudige storingen etc. te helpen oplossen. Groot voordeel hiervan is dat u direct weer kunt beschikken over een werkend apparaat en dat u - bij een bezoek van de monteur - toch tegen kosten aanloopt. De eerste hulp bij storingen module van Miele tracht aan de hand van diverse vragen en voorstellen u verder te helpen om op begrijpelijke wijze uw machine weer werkend te krijgen.

Uitgesloten van garantie
Storingen voortkomend uit gebruikers fouten vallen niet onder de garantie. Tevens zijn ook kunststof onderdelen uitgesloten van garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van Miele Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Service dienst Miele Nederland:
Bij Miele kunt u online uw service aanvraag ingeven en heeft u zelfs de mogelijkheid om direct een afspraak op het door u gewenste moment in te geven. Zeer praktisch en zeer klantvriendelijk. Mocht u dit liever telefonisch doen dan kunt u Miele bereiken op telefoonnummer (0347) 37 88 88.

Reviews (1)

Loading...
Wacht a.u.b...

Sorteer op wijzig sorteer volgorde

1 review(s)

per pagina
Prijs / kwaliteit
Design / vorm
Gebruiksgemak
Prestaties

top oven van top bedrijf

De échte kwaliteit van een bedrijf blijkt vooral wanneer er iets niet helemaal goed loopt.
Er was dus een probleempje omtrent de aankoop van de oven, maar dat heeft de Schouw helemaal perfect opgelost.
Top product van goed bedrijf

Beoordeeld door op 1 oktober 2019

Downloads

Hieronder vindt u officiele documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.* Het energielabel is gebasseerd op het ECO programma

Maattekening


Tip: Klik op afbeelding hierboven om maattekening te vergroten

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraagBetaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc