Miele Compact C2 stofzuiger

blauw

Korte beschrijving

Lees verder

De Miele Compact C2 stofzuiger is een 1200 Watt stofzuiger behorend tot de lichte compact serie. Hierdoor is deze stofzuiger zeer praktisch voor gebruik op trap of verdieping. Daarnaast zorgt het lage gewicht in combinati met de drie zwenkwielen comfortabel gebruik.

Praktisch verder bij de Miele Compact C2 is de roestvrijstalen tweedelige zuigbuis, het automatische oprolsysteem van het snoer en de hoge actieradius van 10 meter. De Compact C2 is verder voorzien van F/J/M stofzuigerzak met een inhoud van 3,5 liter.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Miele Compact C2 stofzuiger
Sledestofzuiger
1200 WattSpecificaties:
- Maximaal vermogen: 1200 Watt
- Elektronische zuigkrachtregeling m.b.v. draaiknop met 6 standen
- Energieklasse D
- Jaarlijks energieverbruik: 43.9 kWh
- Geluidsniveau: 76 dB(A)
Filtersysteem:  
- Air-Clean filter voor zuivere uitblaaslucht
- HyClean 3D F/J/M-stofcassette met stofstandindicator en indicatie voor het vervangen van het uitblaasfilter
- Motorfilter
- Automatische positionering van de stofcassette
- Nuttige inhoud stofcassette 3,5 liter

Mobiliteit:
- 10 meter actieradius
- Drie rondom draaibare zwenkwielen

Bedieningscomfort:
- Ergnomische- en XXL-handgreep
- Parkeersysteem
- Robuuste meubelstootrand rondom
- Tweedelige, roestvrijstalen zuigbuis
- Geintegreerde zuigbuishouder voor ruimtebesparend opbergen aan beide zijdes
- Automatisch oprolsnoer
- Zuigmond SBD 285-3

Meegeleverde accesoires:
- Driedelig toebehoren op VarioClip
- Meubelzuigmond
- kierenzuiger
- reliefborstel met kunststofhaar

Specificaties

Kleur
Blauw
Merk
Miele
Soort
stofzuiger
Energieklasse
Energieklasse D
Aktieradius
10 meter
Maximaal vermogen (Watt)
1.200,00
Kenmerken stofzuigers
Met stofzak

Garantie

De kwaliteit van Miele zit hem niet alleen in het apparaat zelf, ook service en garantie zijn goed geregeld. Zelfs bij het ontwerp van MIELE stofzuiger Compact C2 is rekening gehouden met praktische toegankelijkheid voor monteurs. Dit alles om bij eventuele storingen ook hierin de beste kwaliteit te kunnen bieden. Miele geeft 2 jaar garantie bij aankoop van de MIELE stofzuiger Compact C2. Deze garantie heeft betrekking op arbeidsloon, voorrijkosten en eventueel benodigde onderdelen.

Eerste hulp bij storingen
Miele Nederland heeft op basis van de ervaringen van haar monteurs een module ontwikkeld welke u als klant moet helpen om veel voorkomende gebruikersfouten; eenvoudige storingen etc. te helpen oplossen. Groot voordeel hiervan is dat u direct weer kunt beschikken over een werkend apparaat en dat u - bij een bezoek van de monteur - toch tegen kosten aanloopt. De eerste hulp bij storingen module van Miele tracht aan de hand van diverse vragen en voorstellen u verder te helpen om op begrijpelijke wijze uw machine weer werkend te krijgen.

Uitgesloten van garantie
Storingen voortkomend uit gebruikers fouten vallen niet onder de garantie. Tevens zijn ook kunststof onderdelen uitgesloten van garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van Miele Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Service dienst Miele Nederland:
Bij Miele kunt u online uw service aanvraag ingeven en heeft u zelfs de mogelijkheid om direct een afspraak op het door u gewenste moment in te geven. Zeer praktisch en zeer klantvriendelijk. Mocht u dit liever telefonisch doen dan kunt u Miele bereiken op telefoonnummer (0347) 37 88 88.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Video

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag