Bosch BGL38BU1 stofzuiger blauw

Beschrijving BGL38BU1

Lees verder

De Bosch BGL38BU1 is een 600 Watt stofzuiger uitgevoerd in de kleur dark navy en voorzien van een stofzuigerzak. Deze stofzuiger beschikt verder over een aktieradius van 10 meter en heeft een gewicht van 5,1 kg.

Naast een goed schoonmaakresultaat beschikt deze stofzuiger over een Microfilter filter systeem. De stofzuiger kan eenvoudig in- en uitgeschakeld worden met het voetpedaal waarbij het vermogen elektronisch geregeld wordt. De BGL38BU1 is een krachtige stofzuiger met zak die op verantwoorde wijze ontworpen is waarbij de onderdelen gemaakt zijn van gerecycled plastic verder is er een vermogensregelaar en handige opslag van accessoires.

Belangrijkste kenmerken op een rij:
- 10 jaar motorgarantie : betrouwbare hoge prestaties dankzij Bosch motortechnologie ontwikkeld in Duitsland
- Flexibele clip voor accessoires: altijd de accessoires bij de hand met behulp van de accessoires clip aan bijvoorbeeld de zuigbuis.
- Hygiënisch filtersysteem: schone en gefilterde uitblaaslucht
- Duurzaam: gemaakt van 30% gerecycled plastic ¹ en aangedreven door een duurzame motor made in Germany.
- XL stofzakformaat: voor minder stofzakwissels en vervolgkosten.

10 jaar motorgarantie - Bosch motortechnologie: krachtige motoren uit Duitsland
Geniet van de uitstekende prestaties die de krachtige stofzuigers van Bosch leveren. Aangezien we in Duitsland al meer dan 65 jaar krachtige motoren ontwikkelen en produceren, verwachten we dat onze stofzuigers niet alleen optimaal presteren, maar ook lang meegaan. Daarom verlenen we maar liefst 10 jaar garantie op onze motoren.

Accessoires Clip - Handige clip voor accessoires
Nooit meer zoeken en opbergen van accessoires! Of het nu op de buis of op het handvat is, dankzij de flexibele clip kun je al je accessoires direct op het apparaat opbergen - zodat je ze altijd binnen handbereik hebt wanneer je ze nodig hebt. Je kunt ze eenvoudig losmaken en vervangen, zonder onderbrekingen en je bespaart tijd. Na het stofzuigen hoef je de accessoires niet apart van je stofzuiger op te bergen. Je kunt ze op je apparaat opslaan en zo weet je altijd waar je gereedschap is.

Hygiënisch filtersysteem - Schone en gefilterde uitblaaslucht
Verbeterde luchtkwaliteit dankzij ons Hygiënisch Filtersysteem, dat schone en gefilterde uitblaaslucht garandeert door 99% van fijne stofdeeltjes, bacteriën en verontreinigende stoffen te verwijderen*FN_VACL_FILTRATION_NORM_ALL. Het hygiënische filter zorgt niet alleen voor een betere luchtkwaliteit, maar kan ook gewassen worden, waardoor het langdurig effectief blijft en resulteert in lagere vervolgkosten.

Duurzaamheid - Besparing van bronnen en duurzame kwaliteit
Bosch zet zich in voor een duurzamere samenleving en daarom zijn Bosch-apparaten ontwikkeld om het milieu en bronnen te sparen. Daarom is deze stofzuiger gemaakt van 30% gerecycled plastic¹, terwijl de verpakking is gemaakt van 95% gerecycled papier met composteerbaar en recyclebaar materiaal aan de binnenkant. Dankzij de duurzame en hoogwaardige Bosch-motor made in Germany heb je lang plezier van het apparaat.

XL stofzakformaat - Voor minder stofzakwissels en lage vervolgkosten
Ervaar schoonmaken met kracht met onze stofzuiger met XL stofzakformaat, waarmee gebruiksgemak naar een nieuw niveau getild wordt. Onze stofzuiger is ontworpen met een grote capaciteit, waardoor langdurige schoonmaaksessies mogelijk zijn met minimale onderbrekingen. Dit zorgt voor lagere vervolgkosten.

Info van fabrikant

Bosch merk informatie Bosch BGL38BU1 stofzuiger
BGL38BU1, Stofzuiger met zak


Prestatie:
- 10 jaar motorgarantie*: Betrouwbare hoge prestaties dankzij Bosch motor technologie ontwikkeld in Duitsland.
- PowerProtect System: Voor een langdurig hoog schoonmaakresultaat, zelfs wanneer de stofzak zich vult
- PowerProtect stofzak (zelfsluitend) verzekert hoge prestaties zelfs wanneer de stofzak zich vult. Minder vaak de stofzak vervangen dus minder extra kosten
- Voor tot 60%*** meer zuigkracht en de beste schoonmaakprestaties van uw stofzuiger adviseren wij het ​​gebruik van PowerProtect stofzakken, Type G ALL
- Hygiëne

Hygiëne filter:
-Voor schone en gefilterde uitblaaslucht.
- Originele stofzakken: TYP G ALL

Comfort
- Omschakelbaar zuigmondstuk
- Telescopische buis
- Ergonomische handgreep
- Maximale inhoud van de filterstofzak: 4 liter
- Geluidsniveau: 79 dB(A)
- Aktieradius: 10 m
- 4 zwenkwielen
- Handige parkeer- en opberghulp
- Gewicht: 4.5 kg (zonder toebehoren)
- * Garantievoorwaarden op: https://www.bosch-home.com/motor-warranty/
- *** Zuigkracht met gedeeltelijk gevulde stofzak (400 g) in vergelijking met Siemens/Bosch type G stofzakken zonder PowerProtect Technologie, getest op een apparaat van BSGL5./VSZ5. lijn
- Metingen en berekeningen van waarden zijn gebaseerd op Verordening (EU) nr 666/2013.
- Metingen en berekeningen van de waarden die niet in meer detail worden beschreven in deze regeling, worden uitgevoerd volgens ISO EN 60312-1: 2017.

Accessoires:
- 1 x Kierenzuigmond
- 1 x Bekledingzuigmond
- 1 x Universele zuigmond

Specificaties

Kleur
Blauw
Buitenmaten ( h x b x d )
265 x 295 x 410 mm.
Productcode fabrikant
408113
Merk
Bosch
Soort
stofzuiger
Geluidsniveau (db)
79,00
Aktieradius
10 meter
Maximaal vermogen (Watt)
600,00
Kenmerken stofzuigers
Met stofzak, HEPA filter

Garantie

Bij aankoop van een BOSCH stofzuiger blauw BGL38BU1 ontvangt u 2 jaar volledige garantie. Dit betreft de volledige dekking van de voorrijkosten, het arbeidsloon en de eventueel benodigde onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen die veroorzaakt zijn door een gebruikersfout, vallen niet onder garantie. Tevens zijn de kunststof onderdelen uitgesloten van garantie. Bekijk de algemene garantievoorwaarden van Bosch voor het gehele overzicht.

Wat te doen bij een storing?
Bij een storing van uw BOSCH stofzuiger blauw BGL38BU1 adviseren wij u contact op te nemen met De Schouw Witgoed via telefoonnummer (035) 69 18 115 of per e-mail. Natuurlijk kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met Bosch Nederland, maar dit heeft niet onze voorkeur aangezien wij kortere lijnen met de fabrikant hebben en wij u ook graag zelf willen helpen met uw storing. Op basis van onze expertise, onze eigen servicedienst, kunnen we bepalen hoe we uw storing het beste kunnen oplossen.

Contactgegevens Bosch service dienst:
Bosch heeft online een module ontwikkeld waarbij u eenvoudig en snel uw storingsaanvraag kunt ingeven. Houdt u er rekening mee dat u hiervoor het E-nummer van de machine, dat is het apparaat nummer, nodig heeft. U kunt Bosch desgewenst ook telefonisch bereiken op nummer 088 - 424 40 10 of per e-mail.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 inbouw apparaten in één keer kunt u de garantie kosteloos verlengen naar 5 jaar. U dient hiervoor uw bestelling te registeren via onderstaande link:
Registreer online uw 4 of meer inbouw apparaten voor verlening garantie

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Voor meer

Luxere Bosch

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product (pdf bestanden).Product vragen (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag

Overtuigd?Wat klanten over ons zeggen...

 • Beoordeling klanten op Trustpilot Wij hebben hier een nieuw fornuis…

  1 april 2024
  N. Fruijtier


  Wij hebben hier een nieuw fornuis gekocht. De adviseur was niet alleen vriendelijk en behulpzaam maar ook deskundig, hij wist goed waar hij het over had, iets wat bij de grotere zaken nogal eens tegenvalt. Vlotte levering (alles op voorraad) en montage. Wij zijn zeer tevreden over de service van de Schouw
  Lees op trustpilot.nl
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Topp service!

  22 maart 2024
  Kornelis Bos


  Al eerder meerdere apperaten bij De Schouw Witgoed besteld en was / ben zeer tevreden.

  Nogmaals vriendelijke dank voor de bezorging in Groningen en een compliment voor de bezorger uiterst vriendelijk en een prima uitleg.
  Lees op trustpilot.nl
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Oldskool advies, beleving en service!

  20 maart 2024
  Klant


  We waren op zoek naar een goede oven voor een leuke prijs. Dat is goed gelukt. In de winkel werden we goed geïnformeerd door vriendelijk personeel. Binnen een week werd de oven thuis afgeleverd. Daar kan, wat ons betreft, geen online winkel tegenop.
  Lees op trustpilot.nl