Profiteer nu van onze Black Friday acties. Wees er snel bij want voor enkele acties geldt OP=OP.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

U kunt links uw criteria aanpassen, anders wordt u over 5 seconden naar de hoofdcategorie gebracht.

Ruime keuze

Op het gebied van koken met magnetron is Samsung een belangrijke speler. Met een breed aanbod biedt Samsung voor ieder wat wils. Zo heeft Samsung diverse gewone magnetrons, magnetrons met grill functie en een ruime keuze combi magnetrons. Deze modellen zijn veelal leverbaar in wit, zwart of roestvrijstaal.

Magnetron

De gewone magnetrons hebben een inhoud van 20 tot 28 liter en zijn ideaal voor het opwarmen of ontdooien van uw gerecht. De eenvoudigere modellen hebben een mechanische bediening, terwijl de luxere uitvoering een digitale instelmogelijkheid hebben. Afhankelijk van het model kunt u borden met een diameter van 25 tot 32 cm. in deze magnetron kwijt.

Magnetron met grill

Naast een vrijstaande magnetron biedt Samsung ook de luxere uitvoeringen met grill functie. Indien u bijvoorbeeld een saucijzen broodje wil opwarmen is alleen een magnetron functie niet praktisch. Het broodje wordt dan wel warm, maar verliest zijn knapperigheid. Een magnetron met grill is hiervoor een goede en betaalbare oplossing.

Combimagnetrons

De lijn Samsung vrijstaande combi-magnetrons biedt een breed aanbod met heel veel verschillende mogelijkheden. Voor ruim 150 euro heeft u reeds een basis model met magnetron, grill en hetelucht functie. Luxere modellen beschikken over meer inhoud, fraaier design en inschuifrekken in plaats van een draaiplateau. Daarnaast worden nieuwe ontwikkelingen als stomen, crust en gewichtssensor steeds meer gekozen.

Indien gewenst kunt u de Samsung combimagnetron met draaideur, maar ook met klep verkrijgen.

Inbouw modellen

Ook op het gebied van inbouw timmert Samsung aan de weg. Het assortiment inbouw magnetrons wordt steeds breder en sterker.