Eigen bezorgers en monteurs
Klant waardering: 4,6 / 5

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

U kunt links uw criteria aanpassen, anders wordt u over 5 seconden naar de hoofdcategorie gebracht.

Een magnetron van Samsung

Het sterkst groeiende merk van de laatste jaren is Samsung. Dit merk combineert innovaties met een zeer scherpe prijsstelling. De Samsung magnetron biedt een zeer eenvoudige en overzichtelijk bediening gecombineerd met functionele oplossingen. Door ook zeer nadrukkelijk rekening te houden met het milieu heeft u met een Samsung magnetron een zeer interessante optie.

Ruime keuze

Op het gebied van koken met magnetron is Samsung een belangrijke speler. Met een breed aanbod biedt Samsung voor ieder wat wils. Zo heeft Samsung diverse gewone magnetrons, magnetrons met grill functie en een ruime keuze combi magnetrons. Deze modellen zijn veelal leverbaar in wit, zwart of roestvrijstaal.

Magnetron

De gewone magnetrons hebben een inhoud van 20 tot 28 liter en zijn ideaal voor het opwarmen of ontdooien van uw gerecht. De eenvoudigere modellen hebben een mechanische bediening, terwijl de luxere uitvoering een digitale instelmogelijkheid hebben. Afhankelijk van het model kunt u borden met een diameter van 25 tot 32 cm. in deze magnetron kwijt.

Magnetron met grill

Naast een vrijstaande magnetron biedt Samsung ook de luxere uitvoeringen met grill functie. Indien u bijvoorbeeld een saucijzen broodje wil opwarmen is alleen een magnetron functie niet praktisch. Het broodje wordt dan wel warm, maar verliest zijn knapperigheid. Een magnetron met grill is hiervoor een goede en betaalbare oplossing.

Combimagnetrons

De lijn Samsung vrijstaande combi-magnetrons biedt een breed aanbod met heel veel verschillende mogelijkheden. Voor ruim 150 euro heeft u reeds een basis model met magnetron, grill en hetelucht functie. Luxere modellen beschikken over meer inhoud, fraaier design en inschuifrekken in plaats van een draaiplateau. Daarnaast worden nieuwe ontwikkelingen als stomen, crust en gewichtssensor steeds meer gekozen.

Indien gewenst kunt u de Samsung combimagnetron met draaideur, maar ook met klep verkrijgen.

Inbouw modellen

Ook op het gebied van inbouw timmert Samsung aan de weg. Het assortiment inbouw magnetrons wordt steeds breder en sterker.


Tip: bekijk ook eens ...

Samsung POWERstick Pro
Samsung introduceert de POWERstick PRO
...

Ontdek de voordelen van de zakloze accu stofzuigers van Samsung: de nieuwe POWER...
Lees verder...
Samsung FamilyHub
Slimme SAMSUNG koelkasten met Family Hub
...

Ontdek de voordelen, de werking en de eenvoudige bediening van de SAMSUNG koelka...
Lees verder...
Voordelen van Samsung QuickDrive
Voordelen Samsung QuickDrive wasmachines uitgelegd [Anne]
...

Bekijk de heldere uitleg over de 4 belangrijkste voordelen van de nieuwe Samsung...
Lees verder...
stoomprogramma Samsung Quick Drive
Werking stoomprogramma bij Samsung QuickDrive wasmachines?
De nieuwe QuickDrive wasmachines beschikken over een stoomprogramma. Dit kan een waardevolle toevoeging zijn op verschillende momenten in het wasproces. Maar wat is concreet de meerwaarde van deze functie op de Samsung wasmachines? En w...

Wat zijn de voordelen van de stoomprogramma's op de nieuwe QuickDrive serie wasm...
Lees verder...
Samsung QuickDrive
Samsung QuickDrive wasmachines
...

Uitleg en toelichting over de Samsung QuickDrive wasmachines. Wat zijn de voorde...
Lees verder...
How to: verbind uw Samsung Addwash wasmachine met wifi telefoon
Verbind Samsung AddWash wasmachine met wifi smartphone
Onlangs heeft Samsung de Addwash wasmachine geintroduceerd. Een enerzijds eenvoudig maar juist daardoor een heel doeltreffend concept. Via een geavanceerde opening in de deur van de wasmachine kan eenvoudig een vergeten sok, handdoek ...

De luxere Addwash wasmachines zijn voorzien van een wifi connectie met uw smartp...
Lees verder...