Liebherr UWTes 1672-22 wijnkoelkast onderbouw nis ± 82 cm.

8 jaar garantie 8 JAAR GARANTIE
Bij aankoop van deze Liebherr ontvangt u - na registratie - 2 jaar volledig + 6 jaar extra zekerheid van Liebherr
Meer info

Belangrijke kenmerken

Kenmerken koel/vries
In rondom roestvrijstaal
Model
Wijnkoelkast
Energieklasse
Energieklasse G
Bekijk specificaties

Liebherr Vinidor

Het Vinidor-assortiment biedt een optimale flexibiliteit met twee of drie afzonderlijk instelbare wijnsafes, die op individuele temperaturen tussen de +5°C en +20°C kunnen worden ingesteld. Een wijnkast met drie safes kan een collectie herbergen met rode, witte en mousserende wijn, die in één apparaat allemaal op hun ideale drinktemperatuur worden bewaard.

Meer opties

€ 2.699,00

Nieuw: Betaal in 3 termijnen met KLARNA
Gratis bezorging in Nederland
Liever later bezorgd? Geen probleem
Oude apparaat meegenomen
Met 8 jaar zekerheid (2 + 6 jaar extra)

Beschrijving UWTes 1672-22

Lees verder

e Liebherr UWTes1672 is een premium inbouw wijnklimaatkast die speciaal is ontworpen om uw wijncollectie op de juiste temperatuur en vochtigheidsgraad te bewaren. Met een capaciteit van 34 flessen biedt deze kast voldoende ruimte om uw favoriete wijnen veilig op te slaan en te laten rijpen.

De klimaatkast is uitgerust met twee apart regelbare zones, zodat u zowel rode als witte wijn kunt bewaren op de optimale temperatuur. De bovenste zone is instelbaar van 5 tot 20 graden Celsius, terwijl de onderste zone instelbaar is van 5 tot 18 graden Celsius. Het speciale verwarmingsgedeelte zorgt ervoor dat de temperatuur niet onder de 5 graden Celsius zakt, zodat uw wijn altijd op de juiste temperatuur blijft, zelfs als de omgevingstemperatuur daalt.

De UWTes1672 is uitgerust met glazen deuren die zijn behandeld met UV-filtertechnologie, zodat uw wijn niet wordt aangetast door schadelijke UV-straling. Bovendien is de kast voorzien van LED-verlichting die de flessen subtiel verlicht en een elegante uitstraling geeft.

Met een geluidsniveau van slechts 37 decibel en een trillingsvrije compressor is deze klimaatkast bijzonder stil en zorgt hij voor minimale trillingen, wat essentieel is voor de bewaring van wijn. De kast is eenvoudig te installeren en te integreren in uw keukenontwerp dankzij het elegante en strakke ontwerp.

Kortom, de Liebherr UWTes1672 is een hoogwaardige wijnklimaatkast die uw wijncollectie op de juiste temperatuur en vochtigheidsgraad bewaart, terwijl het elegante ontwerp uw keuken verrijkt en uw wijnverzameling laat stralen.

Waarom de Liebherr wijnklimaat kast?

Ideale luchtvochtigheid
Een correcte luchtvochtigheid is essentieel voor het bewaren van wijn, zodat de kurk soepel blijft en niet uitdroogt. Om de binnenkant van de kurk vochtig te houden, moeten flessen liggend bewaard worden. Wijnkasten garanderen de ideale omstandigheden met een luchtvochtigheid van meer dan 50%. Afhankelijk van de behoefte kan de luchtvochtigheid in de wijnbewaarkasten worden geregeld met behulp van de ventilatietoets.

Digitaal temperatuurdisplay

De elektronische besturing van de koeling is zeer precies, bevat een digitaal display waarop de ingestelde waarden worden weergegeven en ingesteld kunnen worden. Ook beschikt dit product over een deuralarm en een temperatuuralarm, die zowel optische als akoestische signalen afgeven bij onregelmatigheden, zoals een niet goed gesloten deur. Om te voorkomen dat kinderen de instellingen van het bedieningspaneel per ongeluk veranderen, is er een kinderbeveiliging geïntegreerd.

Regelbaar temperatuurbereik
Om wijnen optimaal te laten rijpen, ongeacht of het rode of witte wijn betreft, is het van belang dat ze worden bewaard binnen een ideaal temperatuurbereik. De nauwkeurige elektronische besturing in combinatie met moderne klimaattechniek maakt het mogelijk om deze temperatuur tot op de graad nauwkeurig in te stellen en constant te houden, zelfs bij grote schommelingen in de omgevingstemperatuur.

Actief koolfilter
Bij langdurige opslag van wijnen kan de aanwezigheid van omgevingsgeuren een negatieve invloed hebben op de kwaliteit van de wijn. Om een optimale luchtkwaliteit te waarborgen, zorgt deze Liebherr wijnkast voor de toevoer van verse lucht via een actief koolfilter dat eenvoudig te vervangen is.

Led verlichting
De innovatieve LED-verlichting van dit product zorgt voor een gelijkmatige verlichting van de binnenruimte zonder dat er schadelijke UV-straling vrijkomt. Door de minimale warmteontwikkeling van de LED's kunnen wijnen gedurende een langere periode worden gepresenteerd zonder dat dit de kwaliteit van de wijn beïnvloedt.

Trillingsvrij bewaren
Zelfs kleine schokken kunnen het rijpingsproces van wijn verstoren en het bezinken van looistoffen voorkomen. Daarom zijn alle wijnkasten uitgerust met speciaal ontwikkelde compressoren die zeer weinig trillingen produceren. Op deze manier wordt ervoor gezorgd dat de wijnen zorgvuldig worden bewaard.

Info van fabrikant

Liebherr merk informatie LIEBHERR koelkast wijn UWTes1672-22

- Nismaat: 82 - 87 cm
- Behuizing: Staalgrijs
- Kleur deur: Edelstaal frame
- Materiaal deur/deksel: Isolatieglas met UV coating
- waarvan Wijn: 94 l
- Capaciteit 0,75 l bordeaux fles: 34
- Volume koelgedeelte: 94 l
- Volume totaal: 94 l
- Energieklasse:
- Energieverbruik per jaar: 142 kWh
- Energieverbruik per 24 uur: 0,388 kWh
- Energiekosten per jaar: € 31,-
- Energie efficiëntie index: 170
- Geluidsniveau: 38 dB(A)
- Geluidsniveau klasse: C
- Klimaatklasse: SN-ST
- Koelmiddel: R600a
- Spanning: 220-240 V ~
- Frequentie: 50 Hz
- Aansluitwaarde: 0,8 A
- Aantal temperatuurzones: 2
- Apart regelbare koelcircuits: 2
- Aantal compressoren: 1

Afmetingen
- Hoogte: 81,8 cm
- Breedte: 59,7 cm
- Diepte (incl. wandafstand): 57,5 cm
- Diepte: 57,7 cm
- Onderbouwbaar: Ja
- Interieurhoogte: 55 cm
- Interieurbreedte: 51 cm
- Interieurdiepte: 44 cm
- Inbouwhoogte: 82-87 cm
- Inbouwbreedte: 60 cm
- Inbouwdiepte minimaal: 58 cm
- Netto gewicht: 47 kg
- Bruto gewicht: 51 kg
- Hoogte verpakking: 871 mm
- Breedte verpakking: 655 mm
- Diepte verpakking: 692 mm

Koelgedeelte
- Koelsysteem: PowerCooling

Wijn
- Aantal apart instelbare temperatuurzones: 2
- Instelbereik temperatuur wijn: +5°C tot +20°C
- Aantal draagplateaus wijn: 5
- Materiaal draagplateaus: Beukenhouten draagplateaus
- Uittrekbare plateaus op telescooprails: Ja
- Verlichting: LED verlichting
- Verlichting dimbaar: Ja
- Luchtvochtigheidsregeling: Ventilator
- Trillingsvrije ophanging compressor: Ja
- Aantal actieve koolfilters: 1
- Cliplabels: Ja

Overige kenmerken
- Deurscharniering: Rechts, wisselbaar
- Mogelijkheid ventilator uit te schakelen: Ja
- Greep: Stanggreep massief aluminium
- Verwisselbaar deurrubber: Ja
- Lengte aansluitsnoer: 200 cm
- Plintventilatie: Ja
- Display: LC digitaal temperatuurdisplay
- Soort bedieningspaneel: Druktoets
- Positie bedieningspaneel: In interieur
- Temperatuuralarm: Optisch en akoestisch temperatuuralarm
- Deuralarm wijndeel: Akoestisch deuralarm
- Kinderbeveiliging: Ja
- FreshAir filter: Ja
- Veilgheidsthermostaat: Ja
- Slot: Ja
- Materiaal interieur: Kunststof staalgrijs
- Stelpoten in hoogte verstelbaar: 4
- Extra kenmerk Nederland: 7 jaar zekerheid (zie voorwaarden website)

Specificaties

Kenmerken koel/vries
In rondom roestvrijstaal
Model
Wijnkoelkast
Energieklasse
Energieklasse G
Buitenmaten ( h x b x d )
818 x 597 x 577 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
820-870 x 600 x 580 mm.
Productcode fabrikant
UWTes1672-22
Merk
Liebherr
Assortiment lijn
Liebherr Vinidor
Soort
wijnkoelkast
Kleur
Rvs
Soort koelkast
Onderbouw (onder aanrecht)
Inhoud koelgedeelte (liters)
94,00
Nishoogte inbouw (cm)
± 82 cm.
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen en bevestigingssysteem (sleep / deur-op-deur). Pak de koelkast uit en installeer deze volgens de voorschriften. Monteer uw eigen keukendeur(en) op de koelkast. Wacht vervolgens 4 uur voordat u de koelkast aanzet.

Garantie

BURAM, importeur van Liebherr in Nederland, geeft 2 jaar volledig + 6 jaar onderdelen en arbeidsloon garantie bij aankoop van de LIEBHERR koelkast wijn UWTes1672-22. Alle huishoudelijke koelkasten, vriezers en wijnkasten komen in aanmerking voor 2+5 jaar zekerheid. Van het derde tot en met het zevende jaar na aankoopdatum betaalt u in het geval van een storing niet voor onderdelen en arbeidsloon. U betaalt dan uitsluitend de voorrijkosten

In het geval van een storing heeft u tot en met het zevende jaar garantie op onderdelen en arbeidsloon. In de verlengde garantieperiode van het derde tot en met het zevende jaar worden alleen voorrijkosten berekend.

Alleen zelf registereren !
De extra zekerheid is gratis. Het enige dat u hiervoor moet doen is het apparaat binnen 6 maanden na aanschaf aanmelden. Aanmeldingen voor 8 jaar zekerheid (bij huishoudelijke apparatuur) of 5 jaar zekerheid (bij professionele apparatuur) worden uitsluitend in behandeling genomen met aankoopfactuur! Meld uw Liebherr koelkast/vriezer aan voor extra zekerheid
Garantievoorwaarden van Liebherr
Liebherr heeft op zijn website een duidelijk overzicht gegeven van de garantievoorwaarden. Hier vind u onder andere dat uitgesloten van garantie glasbreuk, gloeilampen, accessoires e.d. zijn. Uitgebreide garantievoorwaarden Liebherr
Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail via info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed over een eigen servicedienst beschikt, hebben wij de nodige ervaring. We zullen in eerste instantie dan ook proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. In het geval dat dit niet mogelijk is, zullen wij contact opnemen met de servicedienst van Liebherr Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Online een servicebezoek aanvragen
Bij Liebherr heeft u ook de mogelijkheid om online een servicebezoek aan te vragen. U wordt dan binnen 24 uur direct door de servicedienst van Liebherr gebeld voor het maken van een afspraak.
Aanvraag servicebezoek Liebherr

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Huidig product

Voor meer

Video

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Product vragen (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag

Bekijk in winkel

Wij hebben deze Liebherr UWTes 1672-22 in onze winkel staan !
Bezoek onze winkel om een beter beeld te krijgen van deze wijnkoelkast.

Nieuwe Brink 20 te Bussum

Maandag08.30 uur - 17.30 uur
Dinsdag08.30 uur - 17.30 uur
Woensdag08.30 uur - 17.30 uur
Donderdag08.30 uur - 17.30 uur
Vrijdag08.30 uur - 17.30 uur
Zaterdag08.30 uur - 17.00 uur
ZondagGesloten
Winkel De Schouw Witgoed in Bussum

Overtuigd?

8 jaar garantie 8 JAAR GARANTIE
Bij aankoop van deze Liebherr ontvangt u - na registratie - 2 jaar volledig + 6 jaar extra zekerheid van Liebherr
Meer info


Wat klanten over ons zeggen...

 • Beoordeling klanten op Trustpilot Wij hebben hier een nieuw fornuis…

  1 april 2024
  N. Fruijtier


  Wij hebben hier een nieuw fornuis gekocht. De adviseur was niet alleen vriendelijk en behulpzaam maar ook deskundig, hij wist goed waar hij het over had, iets wat bij de grotere zaken nogal eens tegenvalt. Vlotte levering (alles op voorraad) en montage. Wij zijn zeer tevreden over de service van de Schouw
  Lees op trustpilot.nl
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Topp service!

  22 maart 2024
  Kornelis Bos


  Al eerder meerdere apperaten bij De Schouw Witgoed besteld en was / ben zeer tevreden.

  Nogmaals vriendelijke dank voor de bezorging in Groningen en een compliment voor de bezorger uiterst vriendelijk en een prima uitleg.
  Lees op trustpilot.nl
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Oldskool advies, beleving en service!

  20 maart 2024
  Klant


  We waren op zoek naar een goede oven voor een leuke prijs. Dat is goed gelukt. In de winkel werden we goed geïnformeerd door vriendelijk personeel. Binnen een week werd de oven thuis afgeleverd. Daar kan, wat ons betreft, geen online winkel tegenop.
  Lees op trustpilot.nl