Bosch, Inventum of Whirlpool keramische kookplaat


8 artikel(en)

8 artikel(en)

Een keramische kookplaat van Inventum met 5 jaar garantie

Een Inventum keramische kookplaat wil uitblinken in kwaliteit en details. De focus ligt daarbij op gemakkelijk te bedienen producten welke in design en kwaliteit dienen onderscheidend dienen te zijn. De Inventum keramische kookplaat voegt daar een concurrerende prijsstelling aan toe en geeft u ook nog eens 5 jaar garantie. Met een Inventum keramische kookplaat heeft u dan ook zeker een product waarvan u jarenlang plezier mag verwachten.


Een keramische kookplaat van Bosch staat voor degelijkheid

Een Bosch keramische kookplaat biedt Duitse degelijkheid waar u jarenlang plezier van kunt verwachten. Met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van energiebesparing en comfort beschikt u met een Bosch keramische kookplaat over een actueel en verantwoord apparaat. Dit merk - vergelijkbaar met merken als AEG en Siemens - biedt u daarmee een Bosch keramische kookplaat welke een kwaliteit, lage verbruikerswaarden en nieuwe ontwikkelingen met elkaar combineert.


Een keramische kookplaat van Whirlpool

Een scherp geprijsd en goed gespecificeerd product biedt de Whirlpool keramische kookplaat. Het design is zowel fraai als simplistisch en is eenvoudig te bedienen. Echter is functionaliteit daarbij het wel het belangrijkste uitgangspunt van Whirlpool. Want deze Whirlpool keramische kookplaat is volledig afgestemd op de wensen van de moderne consument en daarmee een meerwaarde voor iedere keuken.