Indesit, M-System of Smeg side-by-side koelkast


8 artikel(en)

8 artikel(en)

Indesit vrijstaande en inbouw apparatuur, betaalbaar en goede specificaties

Indien u op zoek bent naar goed gespecificeerde apparaten voor een scherpe prijs dan biedt het merk Indesit hierin een oplossing. Een Indesit side-by-side koelkast is een modern en zuinig apparaat welke scherp geprijsd is en natuurlijk voorzien is van 2 jaar volledige fabrieksgarantie.


Een side-by-side koelkast van M-System by Boretti

M-System - het betaalbare 'broertje' van Boretti - biedt een breed assortiment fornuizen en inbouw apparatuur voor scherpe prijzen. Een M-System side-by-side koelkast is zodoende een goede optie als u op zoekt bent naar betaalbare kwaliteit. Bij de ontwikkeling van de M-System side-by-side koelkast is gekeken naar praktische oplossingen voor vriendelijke gebruik. Daarbij is tevens het aspect milieu en verbruik van doorslaggevend belang. Kortom: met een M-System side-by-side koelkast koopt u een verantwoord product met goede specificaties voor een betaalbare prijs.


Een side-by-side koelkast van Smeg

Een Smeg side-by-side koelkast onderscheidt zich door een fraai design te combineren met goede specificaties en een degelijke kwaliteit. Door bij ontwikkeling en productie samen te werken met bekende A-merken wordt de kwaliteit steeds verder verbeterd. Zo voldoet een Smeg side-by-side koelkast aan de modernste ontwikkelingen op het gebied van energie besparing en product ontwikkeling. Kortom: een Smeg side-by-side koelkast is niet alleen heel fraai vormgegeven, maar is tevens een product waar u jarenlang plezier van kunt verwachten.