Indesit, M-System of Smeg wijnkoelkast


2 artikel(en)

Indesit vrijstaande en inbouw apparatuur, betaalbaar en goede specificaties

Indien u op zoek bent naar goed gespecificeerde apparaten voor een scherpe prijs dan biedt het merk Indesit hierin een oplossing. Een Indesit wijnkoelkast is een modern en zuinig apparaat welke scherp geprijsd is en natuurlijk voorzien is van 2 jaar volledige fabrieksgarantie.


Een wijnkoelkast van M-System by Boretti

M-System - het betaalbare 'broertje' van Boretti - biedt een breed assortiment fornuizen en inbouw apparatuur voor scherpe prijzen. Een M-System wijnkoelkast is zodoende een goede optie als u op zoekt bent naar betaalbare kwaliteit. Bij de ontwikkeling van de M-System wijnkoelkast is gekeken naar praktische oplossingen voor vriendelijke gebruik. Daarbij is tevens het aspect milieu en verbruik van doorslaggevend belang. Kortom: met een M-System wijnkoelkast koopt u een verantwoord product met goede specificaties voor een betaalbare prijs.


Een wijnkoelkast van Smeg

Een Smeg wijnkoelkast onderscheidt zich door een fraai design te combineren met goede specificaties en een degelijke kwaliteit. Door bij ontwikkeling en productie samen te werken met bekende A-merken wordt de kwaliteit steeds verder verbeterd. Zo voldoet een Smeg wijnkoelkast aan de modernste ontwikkelingen op het gebied van energie besparing en product ontwikkeling. Kortom: een Smeg wijnkoelkast is niet alleen heel fraai vormgegeven, maar is tevens een product waar u jarenlang plezier van kunt verwachten.