Samsung side-by-side koelkast


8 artikel(en)

8 artikel(en)

Een side-by-side koelkast van Samsung

Het sterkst groeiende merk van de laatste jaren is Samsung. Dit merk combineert innovaties met een zeer scherpe prijsstelling. De Samsung side-by-side koelkast biedt een zeer eenvoudige en overzichtelijk bediening gecombineerd met functionele oplossingen. Door ook zeer nadrukkelijk rekening te houden met het milieu heeft u met een Samsung side-by-side koelkast een zeer interessante optie.


Assortiment

Samsung biedt een breed assortiment side-by-side 'Amerikaase' koelkasten welke leverbaar zijn in diverse modellen en uitvoeringen. Zo heeft Samsung diverse side-by-side koelkasten met vriesgedeelte links en koelgedeelte rechts. Met of zonder ijsdispenser, met of zonder minibar. En in roestvrijstaal, zilver, metal grey, inox kleur etc.

Daarnaast beschikt Samsung over een French door model (bottom mount) waarbij het vriesgedeelte onder geplaatst is en het koelgedeelte boven. Deze 90 cm. brede koelkast heeft een vriesruimte welke uitgevoerd als grote lade en zodoende zeer overzichtelijk is in te delen. Het koelgedeelte erboven heeft twee deuren welke toegang geven tot een zeer ruim koelvak. Kortom: met een Samsung Amerikaanse koelkast heeft u veel mogelijkheden in handen.Klanten beoordelen ons als uitstekend: 1744 beoordelingen van Trustpilot met Trustcore 4.4 van max. 5