Inventum VFG6020GWIT gas fornuis

met 4 branders

4.4/5  (2 ingevulde reviews)

Belangrijke kenmerken

Breedte
60 cm breed
Aantal branders / zones
4-pits
Soort oven
Elektrische oven
Bekijk specificaties

Ervaring klant

Prima gasfornuis. De glasplaat bovenop begrijp ik niet helemaal (je hebt hem niet echt voor de sier, althans, wij niet) maar het is allemaal degelijk en uitstekend werkend. De lade onder de oven (...)

Arie

Bekijk reviews

Alle opties weergeven

Korte beschrijving

Lees verder

De Inventum VFG6020GWIT is een vrijstaand fornuis van 60 cm. breed geschikt voor koken, bakken en braden. Dit fornuis heeft een multifunctionele oven voorzien van 10 functies waaronder grill, hetelucht, onder- en bovenwarmte en diverse combinatie mogelijkheden.

De oven beschikt over een zuinig energieklasse A label en heeft een inhoud van 65 liter. Daarin kunnen op 5 verschillende niveaus gerechten bereid worden. Praktisch verder bij de oven is de aandacht welke bij ontwikkeling besteed is aan eenvoudig schoonmaken: zo heeft de oven een volledig afsluitende ovendeur op een enkele glasplaat, zijn de binnenwanden voorzien van easy clean coating en bestaat de vangschaal bovenop het fornuis volledig uit één stuk.

Kookgedeelte
Het kookvlak is voorzien van 4 branders waaronder een sterkbrander van 3,0 kW, een sudderbrander van 1 kW en twee normale branders van 1,75 kW. Alle branders worden automatisch ontstoken bij het opendraaien van de knoppen. Voor de veiligheid zijn de branders uitgevoerd met een thermokoppel: als tijdens het koken de vlam uitwaait dan wordt het gas automatisch afgesloten.

Info van fabrikant

Inventum VFG6020GWIT fornuis wit

Algemene informatie fornuis:
- Ovensysteem: multifunctioneel
- Netto inhoud: 62 liter
- Aantal insteekniveaus: 5
- Afwerking ovenruimte: easy clean emaille
- Regelbare temperatuur: van 50°C tot 250°C
- Aantal ovenprogramma's: 11
- Binnenverlichting: ja
- Type deur: klepdeur
- Afwerking deur: volledig glas
- Bakplaat en ovenrooster: ja
- Opberglade: ja
- Aantal branders: 4
- Vonkontsteking: geïntegreerd in de knoppen
- Vangschaal: wit emaille
- Pandragers: gietijzer
- Aantal pandragers: 2
- Vlambeveiliging: ja
- Sierdeksel: transparant glas

Technische gegevens fornuis:
- Kleur: wit
- Energieklasse: A
- Afmetingen (hxbxd): 85 x 60 x 60 cm
- Afmeting oven - binnenmaat (hxbxd): 37,5 x 41,5 x 40 cm
- Aansluitwaarde oven: 3,6 kW
- Aansluitwaarde gas: 7,5 kW
- 2 normale branders: 1,75 kW
- 1 sudderbrander: 1,0 kW
- 1 sterkbrander: 3,0 kW

Ovenprogramma's: 5

Specificaties

Breedte
60 cm breed
Aantal branders / zones
4-pits
Soort oven
Elektrische oven
EAN
8712876171204
Merk
Inventum
Soort
fornuis
Kleur
Wit
Fornuis in hoogte verstelbaar
Met huidige stelpoten ongeveer 1 tot 2 cm verstelbaar
Soort kookgedeelte
Gas
Energieklasse
Energieklasse A
Inhoud
65 liter
Locatie gas aansluting
Rechts boven (als u voor het fornuis staat)
Aansluitwaarde elektra (kW)
3,10
Gebruik buiten Nederland
Dit fornuis heeft een Nederlands CE-keurmerk voor gebruik op aardgas. Buiten Nederland mag dit fornuis alleen op flessengas (butaan / propaan) worden aangesloten. Hiervoor dienen de benodigde sproeiers door een erkend installateur geplaatst te worden.
Installatie
De elektra dient op een standaard stopcontact (230 Volt) te worden aangesloten. Voor het gas adviseren wij u het hittebestendige gas aansluitpakket met veiligheidsslang (80 of 120 cm.), connecties en gas tape erbij te bestellen.
Buitenmaten ( h x b x d )
850 x 600 x 600 mm.

Garantie

Bij aankoop van een INVENTUM fornuis wit VFG6020GWIT ontvangt u 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen fabrieksgarantie. Dit betreft de eerste 2 jaar volledige fabrieksgarantie en daarna 3 jaar aanvullende garantie*. Deze invullende garantie betreft het arbeidsloon en materiaal. U betaalt in deze periode (3e t/m 5e jaar) alleen de omruilkosten. De garantieperiode gaat in vanaf het moment van aankoop.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Bij voorkeur verzoeken wij u eerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan telefonisch op (035) 69 18 115 of per e-mail op info@deschouwwitgoed.nl. Op basis van uw storing en woonplaats zullen wij - in overleg met Inventum - besluiten of onze eigen service dienst of dat de service dienst van Inventum contact met u op zal nemen.

Registratie (*)
Voor de aanvullende garantie dient u zich te registeren. Zodoende kan Inventum rekening houden met deze service voorziening. Deze registratie is gratis indien u dit binnen 45 dagen na aankoop plaats te vinden. Na deze periode (tot 2 jaar) worden er eenmalig kosten van 89 euro in rekening gebracht. Registreer uw Inventum witgoed-product voor 5 jaar garantie regeling.
Omruil kosten bij bezoek in 3e t/m 5e jaar
Zoals vermeld heeft u een vast bedrag welke u dient te betalen bij bezoek voor garantie in het 3e t/m 5e jaar. De benodigde materialen en tijd wordt vervolgens onder de garantieregeling gedekt. De actuele kosten kunt u terugvinden op de website van Inventum. Voor het omruilen van een onderdeel betaald u bij een witgoed apparaat 19 euro (tarief 2015). De tarieven voor het omruilen van een apparaat vindt u op inventum.eu

Inventum service dienst
Indien u rechtstreeks contact wenst op te nemen met Inventum dan kunt u hen bereiken per e-mail op info@inventum.eu of per telefoon op 0900-4683688.

Reviews (2)

Loading...
Wacht a.u.b...

Sorteer op wijzig sorteer volgorde

2 review(s)

per pagina
Prijs / kwaliteit
Design / vorm
Gebruiksgemak
Prestaties

Prima gasfornuis!

Prima gasfornuis. De glasplaat bovenop begrijp ik niet helemaal (je hebt hem niet echt voor de sier, althans, wij niet) maar het is allemaal degelijk en uitstekend werkend. De lade onder de oven is handig voor bakplaten e.d. Er zitten vrij veel functies op de oven. Automatische ontsteking van gas is ook erg handig, incl. een systeem dat het gas weer afsluit als een vlam uitgeblazen word. Klinkt in elk geval veilig.

Beoordeeld door op 24 maart 2019
Prijs / kwaliteit
Design / vorm
Gebruiksgemak
Prestaties

maakt de keuken compleet

Het gasfornuis met e-oven is goed ingeburgerd. Er wordt navenant meer een beter voedel bereid. Ook de bezorging resp. aflevering aan huis werd als prettig ervaring.

Beoordeeld door op 29 mei 2021

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Voor meer

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Product vraag & antwoord (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag