Smeg Portofino: strak design in levendige kleuren

Geplaatst op: 07-02-2023
De nieuwe Portofino lijn is geïnspireerd door het kleurrijke landschap van het beroemde Italiaanse kustplaatsje Portofino. Levendige kleuren, waaronder rood, geel en olijfgroen, kenmerken de fornuizen en afzuigkappen in deze esthetischelijn. De producten uit de Portofino lijn geven ieder interieur een unieke, kleurrijke uitstraling en een bijzonder karakter.

Portofino fornuizen

De fornuizen uit deze serie zijn leverbaar in zowel een gas en een inductie uitvoering. De beide modellen behoren tot de topklasse van Smeg en laten dit ook zien in prestaties en specificaites. Zo beschikken de ovens over maar liefst 3 ventilatoren voor gelijkmatige verdeling van de warmte en super snelle opwarmtijden.

Portofino afzuigkappen

De Portofino lijn biedt afzuigkappen in een groot scala aan kleuren, die geïnspireerd zijn op het kleurrijke landschap van de Italiaanse kustplaats Portofino. De afzuigkappen kunnen perfect worden gecombineerd met de 90 cm brede fornuizen uit de Portofino lijn en geven de keuken een unieke, kleurrijke uitstraling en een bijzonder karakter.


16 artikel(en)