Antraciete of groene 5-pits fornuizen


24 artikel(en)

24 artikel(en)

Een fornuis in de kleur antraciet

Een antraciet fornuis is niet alleen heel fraai, maar ook nog een praktische kleur. U heeft namelijk geen last van vingervlekken / vingerafdrukken op een antraciet fornuis. Daarnaast is de kleur antraciet goed te combineren in zowel moderne als landelijk / klassieke keukens.

Combinatie van antraciet fornuis met andere keukenapparaten

De kleur antraciet combineert goed met roestvrijstaal en kan zodoende fraai gecombineerd worden. Indien u antraciet wil combineren met andere antraciete keukenapparaten, dan is het belangrijk deze van hetzelfde merk te nemen. De kleur antraciet kan per merk verschillen, waardoor combinatie met een ander merk vaak tot kleurverschil leidt.

Een fornuis in de kleur groen

Een groene fornuis geeft een fris design in uw keuken. Onder groen vallen ook de variaties zoals limegroen, oud groen en licht groen.

Een 5-pits fornuis

Indien u regelmatig voor grotere groepen kook of indien u echt een liefhebber bent van koken, dan zijn meer branders een grote meerwaarde. Een 5-pits fornuis biedt u deze mogelijkheid. Veelal zijn deze modellen voorzien van een pit met hoog vermogen (voor bijvoorbeeld wokken) en een pit om op te sudderen. Bij aankoop van een 5-pits fornuis dient u wel de pitafstand en de verdeling van de pitten nader te bestuderen. Hierop verschillen de modellen vooral.