Corona: Maak hier een afspraak voor bezoek aan winkel of bel 035 69 18 115 voor product advies. Wij bezorgen en installeren bij u thuis, ook op verdieping. Meer info bezorging/reparatie

Etna 1983RVSA gas fornuis

met 5 branders, rvs

Helaas!

Dit artikel is uit het assortiment.

Bekijk direct welke Etna fornuis hiervoor de opvolger is.

Korte beschrijving

Lees verder

De Etna 1983RVSA is een strak vormgegeven fornuis van 90 cm. breed uitgevoerd in het roestvrijstaal. Het kookgedeelte heeft vijf branders waaronder een wokbrander in het midden. Daaronder bevindt zich een multifunctionele oven.

Vijf branders
Praktisch bij de Etna 1983RVSA is de verdeling van de branders. Naast een sterke wokbrander met een vermogen van 3,8 kW beschikt dit fornuis ook over een zeer kleine sudderbrander welke op 0,3 kW kan branden. De overige branders zijn verdeeld in 2 normale branders en 1 sterkbrander. Alle branders zijn worden automatisch ontstoken bij het opendraaien van de knoppen beschikken over thermokoppel vlambeveiliging (geen vlam = geen gas).

Oven met multifunctioneel systeem
De zuinige oven is voorzien van een energieklasse A label en beschikt over hetelucht, onder- en bovenwarmte, grill en ontdooifunctie. Tevens is het mogelijk een aantal van deze functies met elkaar te combineren. De temperatuur van de oven is instelbaar van 50 tot 275 graden door middel van een draaiknop. Praktisch verder met het schoonmaken is de uitneembare binnenruit en de clean emaille binnenwanden.

De Etna 1983RVSA kan eenvoudig in hoogte versteld worden van 87,5 tot 93,5 cm .en mag tussen twee keukenkasten ingebouwd worden (zie installatie voorschriften).
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

ETNA fornuis rvs 1983RVSA
Kookgedeelte
- geïntegreerde vonkontsteking
- RVS vangschaal
- 3 bandstalen pandragers
- tweedelige branders met matzwarte deksels
- vlambeveiliging: geen vlam = geen gas
- demontabele spatlijst Ovengedeelte
- multifunctioneel ovensysteem: onder- en bovenwarmte, onder- en bovenwarmte + ventilator, onderwarmte, grill, dubbele grill, dubbele grill + ventilator, onderwarmte + grill, ontdooifunctie
- min-max oventemperatuur: 50ºC – 275ºC
- ovenverlichting
- inhoud 104 liter
- koele klepdeur (uitgevoerd in 3-voudig glas)
- uitneembare binnenruit voor extra schoonmaakgemak
- standaard meegeleverd: 1 ovenrooster en 1 geëmailleerde braadslede
- geschikt voor tussenbouw
- afmetingen (hxbxd) 875 – 935 x 901 x 600 mm
- aansluitwaarde gas 11,40 kW
- aansluitwaarde elektra 2,80 kW
- energielabel A
- 2 normale branders 0,60-1,80 kW
- 1 sterkbrander 0,80-3,00 kW
- 1 wokbrander 1,60-3,80 kW
- 1 sudderbrander 0,30-1,00 kW

Specificaties

Breedte
90 cm breed
Aantal branders / zones
5-pits
Vermogen wokbrander (gas)
3,7 kW
Soort oven
Elektrische oven
Merk
Etna
Soort
fornuis
Kleur
Rvs
Fornuis in hoogte verstelbaar
Soort kookgedeelte
Gas
Energieklasse
Energieklasse A
Inhoud
105 liter
Mag strak tussen 2 kasten geplaatst worden
Aansluitwaarde elektra (kW)
2,80
Gebruik buiten Nederland
Standaard is dit fornuis geschikt - en heeft hiervoor het Nederlandse CE-keurmerk - voor gebruik op aardgas.
Installatie
De elektra dient op een standaard stopcontact (230 Volt) te worden aangesloten. Voor het gas adviseren wij u het hittebestendige gas aansluitpakket met veiligheidsslang (80 of 120 cm.), connecties en gas tape erbij te bestellen.
Buitenmaten ( h x b x d )
875 x 901 x 600 mm.

Garantie

Naast een zeer interessante prijs heeft Etna tevens de garantie en service als belangrijke peiler staan. Mede daarom ontvangt u 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen garantie bij aankoop van uw ETNA fornuis rvs 1983RVSA. Lees hieronder wat deze garantie exact inhoudt.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Zelf de meest voorkomende problemen oplossen
Om de meest voorkomende en eenvoudige storingen op te kunnen lossen heeft Etna Nederland een kennisbank samengesteld. Wij adviseren u deze - voor het maken van een afspraak voor de monteur - even te raadplegen om zodoende kleine problemen en gebruikersfouten direct op te kunnen lossen.
Kennisbank met vragen en antwoorden op veel voorkomende storingen
Wat houdt de garantie in?
Standaard krijgt u twee jaar volledige fabrieksgarantie. Deze fabrieksgarantie omvat arbeidsloon, voorrijkosten en arbeidsloon. De 5 jaar garantie regeling houdt in dat u - naast de normale 2 jaar volledige garantie - in jaar 3, 4 en 5 geen kosten heeft voor arbeidsloon en onderdelen. U dient in deze drie jaren bij bezoek van de monteur alleen de voorrijkosten te voldoen.

LET OP: indien u recht heeft op 5 jaar garantie, dient u uw aankoop zelf te registreren !
Bij aankoop van een Etna apparaat waarop u 5 jaar garantie krijgt dient u zich binnen 30 dagen na aankoop te registeren. Dit is belangrijk aangezien u alleen dan in aanmerking kunt komen voor de 5 jaar Etna garantie. De registratie is vrij eenvoudig uit te voeren. Zorgt u ervoor dat u beschikt over het volledige type en serienummer van het apparaat.
Registreer uw Etna apparaat
Wat te doen bij een storing?
Wij adviseren u om - zowel binnen als buiten de garantie - uw storing direct bij ons te melden. Dit kunt u telefonisch doen via 035-6918115, maar bij voorkeur per email naar info@deschouwwitgoed.nl. Aangezien De Schouw Witgoed een eigen service- en technische dienst heeft kunnen wij - op basis van onze ervaring - een snelle inschatting van uw probleem of storing maken. Afhankelijk daarvan ondernemen wij de beste stappen om goed en snel uw probleem op te lossen. Mocht u er echter liever uw storing direct bij Etna Nederland melden, dan kunt u dit rechtstreeks via de service website van Etna uitvoeren: www.etna.nl

Direct contact opnemen met Etna service
De afdeling service van Etna is eveneens telefonisch te bereiken op telefoonnummer 0900 - 555 00 02 (€0,25 pm).

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag