Corona: Maak hier een afspraak voor bezoek aan winkel of bel 035 69 18 115 voor product advies. Wij bezorgen en installeren bij u thuis, ook op verdieping. Meer info bezorging/reparatie

1-18 of 55

1-18 of 55

Sneller drogen met een grote trommel

Naast het feit dat het wasgoed minder gaat kreuken en het feit dat een wasdroger met een grote inhoud handig is voor het drogen van grote stukken wasgoed zoals beddengoed, biedt dit type nog een belangrijk voordeel. De grote trommelinhoud zorgt er namelijk ook voor dat het wasgoed sneller gedroogd kan worden. Er komt meer lucht tussen de kleding waardoor deze sneller en gelijkmatiger gedroogd kan worden.

Inhoud trommel en vulgewicht wasmachine op elkaar afstemmen

Samengevat is het dus belangrijk de inhoud van u nieuwe droger af te stemmen op de wasmachine. Ondanks het feit dat lang niet alle wasgoed uit de wasmachine in de droger geplaatst wordt, is het toch belangrijk deze inhoud als minimaal vulgewicht voor de droger aan te houden. En indien u kiest voor een nog groter vulgewicht dan uw wasmachine heeft, dan heeft dit eigenlijk meer voordelen dan nadelen. Kortom: een wasdroger met 8 kg trommel inhoud is een zeer goede inhoud voor de meeste consumenten.